Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İyi fiyatı benim stok dolu
Temiz içerik değilmiş ama yine de alcam bir paket
Kapbirhediye Hayvan Figürlü Bebek Odası Ipli Ahşap Kapı Süsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben de bundan yaptırdım. Biz çok beğendik. Fiyatı da uygun. Değişik bir şey olsun istedim
Yaa çok şekerr güle güle kullanın canım
Teşekkür ederim canım

Bizim çikolatamızda bunlar
Vayy çikolatasını sevsinler
Bende çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Magneti de sadece aile içinde yaptırcam ama ilerleyen süreçte o

Catlak-kurabiye kuzumm bırak çamaşır yıkamaktan kaçtım ev taşıma işi çıktı sevinsem mi korksammi bilemedim memlekte gidicez nasipse bu ay taşınma işleri felan nasi altında kalkcaz bakalım ondan bu hafta çanta mi hazırlayıp kenara koymam lazim birden çıktı eşim işiyle alakalı cocum doğacağı yeri kendi seçio sanirim ondan işten kacmamalimis insan burdan bu cikio

Yaa bende diyorum sesi çıkmıyor napıyor bu kız diye. Ahaa kaldı çamaşırlar
Ne zaman taşınacaksınız canım. Oraya gidince hemen halledersin tanıdıkların da varsa yardım ederler
Vardır bunda da bir hayır

Yine iki üç haftayı bulur kendi memlektime gidiom nasipse herkes orda bakalım zorlu bı ay beklion bizi ondan bayramdan sonra direk çantayı hazırlarım bebeğin bişe ui kalmaz bakalım vardır hayır kuzum

Yine iki üç haftayı bulur kendi memlektime gidiom nasipse herkes orda bakalım zorlu bı ay beklion bizi ondan bayramdan sonra direk çantayı hazırlarım bebeğin bişe ui kalmaz bakalım vardır hayır kuzum
Aynen canım çanta hazır olursa için rahat eder. Hiç başlamış mıydın yıkamaya

Yaa canim hayırlısı olsun inşallah cok yorma kendini dikkat et

Baslayamamistim ama bayramdan sonra direk onu yapıp hemen canta hazırlarım inşallah hatta makine yi felan temizlemiş tim.
Allah kolaylık versin canım yine de çok ayakta kalma yorma kendini ilk etapta çantaya koyacaklarını yıkarsın. Diğerleri halledilir bakalım

Allah kolaylık versin canım yine de çok ayakta kalma yorma kendini ilk etapta çantaya koyacaklarını yıkarsın. Diğerleri halledilir bakalım
Evet kuzum hem hastaneye de artık yakın olcam ama yine bavulla giderim onu hazirlarim kendime bı sabahlık gecelik almadım onuda LCW dan Alcam onlarında yıkar koyarım bu hafta önce bunlara giriseyim oglusda büyüdü artık bu hafta ayakta kalınca ağrım da oluo dinlene dinlene yapcaz

Aynen canım kasılmalar daha da artıyor sanki bu haftalarda. Sen yapacaklarının planını yaz yavaş yavaş hallolur bakalım

Ben hediyelik magnet istemiyor. Böyle kullanabilecek birşey istedim.
Kolonya mantıklı geldi. Biraz maliyetli ama napalım 1 kez olacak. Bu nasıl süsleme renklerini değiştireceğim.
Kolonyası da lavanta Yasemin ne istersem iyi bir kolonya olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…