- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.341
Ayy çok güzel gerçekten. Şık bir tercih
Teşekkür ederim canım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok güzel gerçekten. Şık bir tercih
Teşekkür ederim canım.![]()
Temiz içerik değilmiş ama yine de alcam bir paketİyi fiyatı benim stok dolu![]()
Yaa çok şekerrKapbirhediye Hayvan Figürlü Bebek Odası Ipli Ahşap Kapı Süsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben de bundan yaptırdım. Biz çok beğendik. Fiyatı da uygun. Değişik bir şey olsun istedim
Vayy çikolatasını sevsinlerTeşekkür ederim canım
Bizim çikolatamızda bunlar![]()
Yaa bende diyorum sesi çıkmıyor napıyor bu kız diye. Ahaa kaldı çamaşırlarCatlak-kurabiye kuzumm bırak çamaşır yıkamaktan kaçtım ev taşıma işi çıktı
sevinsem mi korksammi bilemedim memlekte gidicez nasipse bu ay taşınma işleri felan nasi altında kalkcaz bakalım ondan bu hafta çanta mi hazırlayıp kenara koymam lazim birden çıktı eşim işiyle alakalı cocum doğacağı yeri kendi seçio sanirim
ondan işten kacmamalimis insan burdan bu cikio
![]()
Yine iki üç haftayı bulur kendi memlektime gidiom nasipse herkes orda bakalım zorlu bı ay beklion bizi ondan bayramdan sonra direk çantayı hazırlarım bebeğin bişe ui kalmaz bakalım vardır hayır kuzumYaa bende diyorum sesi çıkmıyor napıyor bu kız diye. Ahaa kaldı çamaşırlar
Ne zaman taşınacaksınız canım. Oraya gidince hemen halledersin tanıdıkların da varsa yardım ederler
Vardır bunda da bir hayır![]()
Aynen canım çanta hazır olursa için rahat eder. Hiç başlamış mıydın yıkamayaYine iki üç haftayı bulur kendi memlektime gidiom nasipse herkes orda bakalım zorlu bı ay beklion bizi ondan bayramdan sonra direk çantayı hazırlarım bebeğin bişe ui kalmaz bakalım vardır hayır kuzum![]()
Yaa canim hayırlısı olsun inşallah cok yorma kendini dikkat etCatlak-kurabiye kuzumm bırak çamaşır yıkamaktan kaçtım ev taşıma işi çıktı
sevinsem mi korksammi bilemedim memlekte gidicez nasipse bu ay taşınma işleri felan nasi altında kalkcaz bakalım ondan bu hafta çanta mi hazırlayıp kenara koymam lazim birden çıktı eşim işiyle alakalı cocum doğacağı yeri kendi seçio sanirim
ondan işten kacmamalimis insan burdan bu cikio
![]()
Kapı süsümüz nasıl teyzoşları![]()
BaslayamamistimAynen canım çanta hazır olursa için rahat eder. Hiç başlamış mıydın yıkamaya
Saol canım benim oğlum şansiyla gelio inşallahYaa canim hayırlısı olsun inşallah cok yorma kendini dikkat et
Allah kolaylık versin canım yine de çok ayakta kalma yorma kendini ilk etapta çantaya koyacaklarını yıkarsın. Diğerleri halledilir bakalımBaslayamamistimama bayramdan sonra direk onu yapıp hemen canta hazırlarım inşallah hatta makine yi felan temizlemiş tim.
Evet kuzum hem hastaneye de artık yakın olcamAllah kolaylık versin canım yine de çok ayakta kalma yorma kendini ilk etapta çantaya koyacaklarını yıkarsın. Diğerleri halledilir bakalım![]()
Aynen canım kasılmalar daha da artıyor sanki bu haftalarda. Sen yapacaklarının planını yaz yavaş yavaş hallolur bakalımEvet kuzum hem hastaneye de artık yakın olcamama yine bavulla giderim onu hazirlarim kendime bı sabahlık gecelik almadım onuda LCW dan Alcam onlarında yıkar koyarım bu hafta önce bunlara giriseyim oglusda büyüdü artık bu hafta ayakta kalınca ağrım da oluo dinlene dinlene yapcaz
![]()
Böle birden sertlesio sancı girio artık büyüdüler acitiolar kuzumAynen canım kasılmalar daha da artıyor sanki bu haftalarda. Sen yapacaklarının planını yaz yavaş yavaş hallolur bakalım![]()
Çok güzel bunlarda gerçekten. Benimde çözmem lazım bu işiTeşekkür ederim canım
Bizim çikolatamızda bunlar![]()
Kapbirhediye Hayvan Figürlü Bebek Odası Ipli Ahşap Kapı Süsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben de bundan yaptırdım. Biz çok beğendik. Fiyatı da uygun. Değişik bir şey olsun istedim
Oh oh maşallahBu da bizim nasipse![]()