Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım şimdi hiç değilse diyorum 1 hafta var inşallah sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim

Allah razı olsun canım hemde nasıl güzel bir haber sevinçten ağladım bu seferde zaten ağlamaya yer arıyorum Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla gelecek evine minik kahramanım

Allah razı olsun canım hemde nasıl güzel bir haber sevinçten ağladım bu seferde zaten ağlamaya yer arıyorum Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla gelecek evine minik kahramanım
Aminn canım benim sevinç gözyaşları onlar inşallah burada paylaşacakskn biz geldik evdeyiz teyzoşları diye

Aminn canım benim sevinç gözyaşları onlar inşallah burada paylaşacakskn biz geldik evdeyiz teyzoşları diye
İnşallah canım inşallah Rabbim kimseyi evladından ayırmasın sizler sağlıkla zamanında alın kucaklarınıza inşallah Rabbim bebeklerimize şifa versin yavrusundan ayrı annelere hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin

Amin balım amin. Sizlere de güç kuvvet versin. İnşallah başka sıkıntı göstermesin Rabbim.

Akrobatik bebekler bizimkiler 30. Haftada calisamaz raporu aldin mi? Benim biraz kafam karıştı rapor konusunda. Ben haftaya 30. Haftalik oluyorum ama yıllık izindeyim. İznim bitince mi doktora gidip rapor yazdırmam gerekiyor? Yıllık iznim 32 de bitiyor

Evet evet yıllık iznin bitince raporu yazdıracaksın.
Bende şuan yıllık izindeyim. 30 nisanda yıllık iznim bitiyor. Raporum da 30 Nisan da başlıyor. Ki 30 nisanda 32. Haftada oluyorum.
O çalışamaz raporu da yıllık iznimizi kullanmasaydık sanırım yazılacaktı.
Onu boşver rapor tarihinden itibaren 5 ay işte raporluyuz.
Rapor aynı gün yazılıyor canım.

AA ne güzel valla ne bileyim ya aslında evet güzel giyinip bende çekineyim bari.
Her an herşey olabilir benimde.

Teyzelerrr bizde bugün kontrolündeydik şükür haberler iyi erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi dr ama yinede dikkat edeceksin ilaçlar durdurmuş ama tekrarlamauacak demek değil dikkat et dedi bebekler 30 cm 750 gram olmuş her biri şükür bin şükür 24+4üz 14 mayısa randevu verdi bi daha ki kontrol için şükür bugünlere çok mutluyum çok şükür hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah dr dikkat edersen 34ü de geçeriz ınsllah dedi

Çok şükür canım
Dikkat et inşallah Rabbimin yardımıyla şöyle 36 37 leri görürsünüz inşallah

Çok sevindim canım. Pozitif düşünüp onlemlerimizi alarak inşallah güzel haftalar göreceğiz

Hadi inşallah canım çok güzel bir haber

Kizlar bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür hersey yolunda haftaya tekrar çağırdı
39.haftaya doğum için gün verdi haftamızı tamamlarız bu gidişle dedi umarım.hersey yolunda gider
Gözün aydın canım maşallah
Suyun falan normale dönmüş o zaman

Kizlar bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür hersey yolunda haftaya tekrar çağırdı
39.haftaya doğum için gün verdi haftamızı tamamlarız bu gidişle dedi umarım.hersey yolunda gider
Hadi inşallah canım her şey gönlünce vakitlice olsun

Oy oy oy maşallah şükür bugünlerimize.
Çok güzel 39.hafta maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…