- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.301
Sağol canım aynen çok mutluyum Rabbime şükürler olsunAyy çok güzel bir haber. Maşallahhh diyelim bizde.
Ne güzel ya çok duygulu heyecanlı ve mutlu bir durum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aynen çok mutluyum Rabbime şükürler olsunAyy çok güzel bir haber. Maşallahhh diyelim bizde.
Ne güzel ya çok duygulu heyecanlı ve mutlu bir durum.
![]()
Evet canım şimdi hiç değilse diyorum 1 hafta var inşallah sıkıntı çıkmaz teşekkür ederimMaşallah canım çok şükür sayılı gün gelip geçer bir bakmışsın beşiğinde.
Ay benim yanlarda hiç genişleme yok. Kaburgalarım sayılıyorBana da herkes hiç ikiz gibi değil diyorlar. Aman sağlıklı olsunlar da karın önemli değil.
![]()
Allah razı olsun canım hemde nasıl güzel bir haber sevinçten ağladım bu seferde zaten ağlamaya yer arıyorum4-5 kilo çok muuben hiç söylemeyim kaç kilo aldığımı
Off sorma sabah çıktım pişman oldum ama iştahım bana mısın demiyor. İnsan sofradan aç kalkar mı yahiç böyle olmamıştım
Yaa bu süper bir habermaşallah paşamıza sağ salim gelsin annesi Ayy çok heyecanlıııı
Valla çok iyi canım yaben dolapta kendime kıyafet bulamıyorum
hayır alsam boşa gidecek şurada iki ay kaldı
çok şanslısınız siz
![]()
Aminn canım benimAllah razı olsun canım hemde nasıl güzel bir haber sevinçten ağladım bu seferde zaten ağlamaya yer arıyorumAllahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla gelecek evine minik kahramanım
![]()
İnşallah canım inşallah Rabbim kimseyi evladından ayırmasın sizler sağlıkla zamanında alın kucaklarınıza inşallah Rabbim bebeklerimize şifa versin yavrusundan ayrı annelere hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsinAminn canım benim![]()
sevinç gözyaşları onlar
inşallah burada paylaşacakskn biz geldik evdeyiz teyzoşları diye
![]()
Amin balım amin. Sizlere de güç kuvvet versin. İnşallah başka sıkıntı göstermesin Rabbim.İnşallah canım inşallah Rabbim kimseyi evladından ayırmasın sizler sağlıkla zamanında alın kucaklarınıza inşallah Rabbim bebeklerimize şifa versin yavrusundan ayrı annelere hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin![]()
Akrobatik bebekler bizimkilerGece hiç sorma ya. Sanki yüksek bir yere çıkıp oradan atlıyorlar gibi.Valla çıkacaklar şimdi diyorum. Canım yanıyor ama korkuyorum bende noluyor ki acaba diyorum.
Yaa evet soyle 34. 35. Haftalara Ersek daha rahat edeceğim.
Evet evet yıllık iznin bitince raporu yazdıracaksın.Akrobatik bebekler bizimkiler30. Haftada calisamaz raporu aldin mi? Benim biraz kafam karıştı rapor konusunda. Ben haftaya 30. Haftalik oluyorum ama yıllık izindeyim. İznim bitince mi doktora gidip rapor yazdırmam gerekiyor? Yıllık iznim 32 de bitiyor
AA ne güzel valla ne bileyim ya aslında evet güzel giyinip bende çekineyim bari.Maşallah gerçekten ikiz diyemezsin bebisler iyi ya çok şükür sen kilo almasanda olur bende 5 kilo almıştım oda gitti zatenbence çek kendini fırsat buldukça sonra pişman olma
ben hastaneye yatmadan 1 gün önce cekinmistim elbise falan giyip süslenip iyiki yapmışım diyorum
![]()
Amin canım hiç birimize inşallahAmin balım amin. Sizlere de güç kuvvet versin. İnşallah başka sıkıntı göstermesin Rabbim.
Biraz daha kalsın kuzular şöyle 34ü geçin mis ondan sonrasıAA ne güzel valla ne bileyim ya aslında evet güzel giyinip bende çekineyim bari.
Her an herşey olabilir benimde.
Çok şükür canımTeyzelerrr bizde bugün kontrolündeydikşükür haberler iyi erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi dr ama yinede dikkat edeceksin ilaçlar durdurmuş ama tekrarlamauacak demek değil dikkat et dedi bebekler 30 cm 750 gram olmuş her biri şükür bin şükür
24+4üz 14 mayısa randevu verdi bi daha ki kontrol için şükür bugünlere çok mutluyum çok şükür hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah
dr dikkat edersen 34ü de geçeriz ınsllah dedi
![]()
Çok sevindim canım. Pozitif düşünüp onlemlerimizi alarak inşallah güzel haftalar göreceğizTeyzelerrr bizde bugün kontrolündeydikşükür haberler iyi erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi dr ama yinede dikkat edeceksin ilaçlar durdurmuş ama tekrarlamauacak demek değil dikkat et dedi bebekler 30 cm 750 gram olmuş her biri şükür bin şükür
24+4üz 14 mayısa randevu verdi bi daha ki kontrol için şükür bugünlere çok mutluyum çok şükür hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah
dr dikkat edersen 34ü de geçeriz ınsllah dedi
![]()
Hadi inşallah canım çok güzel bir haberO zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dediminik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah
![]()
Gözün aydın canımKizlar bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür hersey yolunda haftaya tekrar çağırdı
39.haftaya doğum için gün verdi haftamızı tamamlarız bu gidişle dedi umarım.hersey yolunda gider![]()
Sağol canım evet iyi gördü sıkıntılı bi durum yok dediGözün aydın canımmaşallah
Suyun falan normale dönmüş o zaman![]()
Hadi inşallah canım her şey gönlünce vakitlice olsunKizlar bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür hersey yolunda haftaya tekrar çağırdı
39.haftaya doğum için gün verdi haftamızı tamamlarız bu gidişle dedi umarım.hersey yolunda gider![]()
Amin canim inşallahHadi inşallah canım her şey gönlünce vakitlice olsun![]()
Oy oy oy maşallah şükür bugünlerimize.Kizlar bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür hersey yolunda haftaya tekrar çağırdı