- 19 Kasım 2020
- 22.136
- 48.287
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.181
Nasılsın canımGünaydın canlar
Dun öyle bı yorulmusum ki
Ben didim sıcaklara bırakma didimDun öyle bı yorulmusum kibugün çalışacak ama inşallah ah kuzum bı dolap düzenleme bitirdi beni nasi yapcaz bu işleri nefes nefese kaliom ya ben
Sen nasılsın canımCümleten günaydın
Evet ya sabahtan çok güneşli oluo bizim ev öğleden sonra cosarim yine inşallah ama çok yoruldum dün sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman gitcek oglusu görmeye kuzumBen didim sıcaklara bırakma didim
Şükür iyim.Dun gittim gün verecekti aslında şekerden dolayı 37. Hafta da düşünüyor almayı ama yine tam içine sinmedi Perşembe tekrar çağırdı son kararı verelim dedi.Anestezi işlemlerini hallettirdi hazır olsun dedi.Persembe günü netleşecek nasipse.Sen nasılsın canımkontrol ne zaman senin
Çok şükür iyiyim canım süt sağıyorum oğlusun doktorunun aramasını bekliyorumNasılsın canım
Hadi hayırlısi inşallah ❤Şükür iyim.Dun gittim gün verecekti aslında şekerden dolayı 37. Hafta da düşünüyor almayı ama yine tam içine sinmedi Perşembe tekrar çağırdı son kararı verelim dedi.Anestezi işlemlerini hallettirdi hazır olsun dedi.Persembe günü netleşecek nasipse.
Hayırlısı olsun inşallah canımŞükür iyim.Dun gittim gün verecekti aslında şekerden dolayı 37. Hafta da düşünüyor almayı ama yine tam içine sinmedi Perşembe tekrar çağırdı son kararı verelim dedi.Anestezi işlemlerini hallettirdi hazır olsun dedi.Persembe günü netleşecek nasipse.
Evet kuzum kalkiorum hemen
Aynen agirlasmadan bu hafta hallet yavaş yavaş canım sonrasi rahatlık olur senin içinEvet kuzum kalkiorum hemenatayım bende açılışı yapaim kuzum yoksa agirlascam şimdiden yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?