Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım benim maşallah ona az kaldı o zaman balım 7 8 haftaya taburcu olur dimi
Az kaldı kuzumm 1200 lerde şuan 2500 olunca ve haftasını bulunca veriyorlar birde solunum desteginden çıkması lazim

Kızlar nasılsınız iyi pazarlar beyler evde olunca çok yazan olmuyor sanırım ben çok şükür bugün daha iyiyim oğluşdan yarın haber alıcaz Ssevincli kuzum yazmamışsın sanki iyisin dimi

Yarin hayırlı güzel haberler alın inşallah ❤
Çok şükür canim iyiyim malum günler azaldı hazırlık temizlik dediğin gibi haftasonu olunca bakamadım yazamadim

Yarin hayırlı güzel haberler alın inşallah ❤
Çok şükür canim iyiyim malum günler azaldı hazırlık temizlik dediğin gibi haftasonu olunca bakamadım yazamadim
Amin inşallah canım iyi olda canım bakma çok şükür az kaldı ne zaman gidicektin kontrole

Ayy evet çok pahalılar teklisi bile 500 üstü diğer markalar akşam o zaman tam zamanında sipariş verdim 4 gün önce baktığımda 350 idi dün 380e çıkmış gelince al mutlaka trendyolda da zamlanmsdsn
Cok iyi almışsın. Bol bol sütümüz olsun insallah hepimizin. En kisa sürede alıp çantaya atmam lazım benimde

Selam kızlar ben çok şükür iyiyim oglusumda iyi teyzeleri tekrar antibiyotik tedavisine başlamışlar kanında iltihap çıkmış doktoru normal hastane ortamı en ufak biseyden alabilir daha bağışıklığı tam güçlü değil dedi kilo almaya devam ediyor elhamdülillah
Yeni cicileri de geldi minnak minnaklar inşallah sağlıkla giydiği günleri görürüm
Tureed ne zaman yıkıyoruz bacım

Tureed bugün yıkamaya başladın dimi
Kuzum bugün yazlık kışlık ayiriorum kendi dolaplarimiz bitsin sıradaki yıkama işleri ama nasıl yoruldum bu bile gözümde büyüdü bol bol dinleniorum Bizim dolaplari hallettikten hemen sonra kuzum bende başlıyorum bebişe masallah canim benim sağlıkla büyüsün ya yeni cicileri de yıka hazırla annesi sen iyisin demi ağrın felan olmuo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…