• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar ben çok şükür iyiyim oglusumda iyi teyzeleri tekrar antibiyotik tedavisine başlamışlar kanında iltihap çıkmış doktoru normal hastane ortamı en ufak biseyden alabilir daha bağışıklığı tam güçlü değil dedi kilo almaya devam ediyor elhamdülillah 🤲🤲
Yeni cicileri de geldi minnak minnaklar inşallah sağlıkla giydiği günleri görürüm 🤲❤️
Tureed Tureed ne zaman yıkıyoruz bacım 🤭

Oyy demek kilo alıyor masallah paşamıza ❤
Şifa olsun ilaclar en kısa sürede kavuşun inşallah 🤲

Kuzum bugün yazlık kışlık ayiriorum kendi dolaplarimiz bitsin sıradaki yıkama işleri 🥰🥰 ama nasıl yoruldum bu bile gözümde büyüdü bol bol dinleniorum
Bizim dolaplari hallettikten hemen sonra kuzum bende başlıyorum🤭🤭 bebişe masallah canim benim sağlıkla büyüsün ya yeni cicileri de yıka hazırla annesi 🥰 sen iyisin demi ağrın felan olmuo dimi
Nee daha başlamadın mııııı :KK35: :KK35: :KK35:
Haha seni dürtmek için söylüyorum kuzum 😅😅
Hadi bakalım yarın başladım diye etiketini görmek istiyoruz gari😅😅

Selam kızlar ben çok şükür iyiyim oglusumda iyi teyzeleri tekrar antibiyotik tedavisine başlamışlar kanında iltihap çıkmış doktoru normal hastane ortamı en ufak biseyden alabilir daha bağışıklığı tam güçlü değil dedi kilo almaya devam ediyor elhamdülillah 🤲🤲
Yeni cicileri de geldi minnak minnaklar inşallah sağlıkla giydiği günleri görürüm 🤲❤️
Çok şükür canım kilo alımı devam ediyorsa korkma. Doktorun deidği gibi henüz çok küçükler az bişeyden alıyorlar enfeksiyonu. İnşallah şifalar olsun tez vakitte sağlıkla kavuşun oğluşunla

Bu arada evet kod konusunda şansımız yok 😅

Çok şükür kizlar bende iyiyim sadece bel ağrılarım çok sıklaştı en ufak bisey yapsam yoruluyorum hemen yatiyorum 🤭
İyice ağırlaşmışsındır kuzum 😍 hadi bakalım az kaldı
Bende çok yediğim zaman yattığım yerden kalkamıyorum. Geçen akşam eşim camideydi. Uzananayım dedim ters dönen tosbik gibi baya bi çırpındım durdum 😅😅 çok güldüm kendime ya
Son zamanlar da öyle olacak galiba 😅 😅

Kuzum bugün yazlık kışlık ayiriorum kendi dolaplarimiz bitsin sıradaki yıkama işleri 🥰🥰 ama nasıl yoruldum bu bile gözümde büyüdü bol bol dinleniorum
Bizim dolaplari hallettikten hemen sonra kuzum bende başlıyorum🤭🤭 bebişe masallah canim benim sağlıkla büyüsün ya yeni cicileri de yıka hazırla annesi 🥰 sen iyisin demi ağrın felan olmuo dimi
Amin inşallah canım evet yikicam hazır olsun belki bayrama gelir lokumum 🥰🥰 çok şükür daha iyiyim canım arada ufak ağrılar oluyor oda sıkıntı değil oğluşum iyi olsun ben ağrıları çekerim

Çok şükür canım kilo alımı devam ediyorsa korkma. Doktorun deidği gibi henüz çok küçükler az bişeyden alıyorlar enfeksiyonu. İnşallah şifalar olsun tez vakitte sağlıkla kavuşun oğluşunla

Bu arada evet kod konusunda şansımız yok 😅
İçim rahat Allaha şükür yakın kavuşmamız 🤲 sütümün her damlası şifa olsun paşama çabucak toparlasın büyüsün bayramda şekerimiz yanımıza gelsin inşallah ❤️

İçim rahat Allaha şükür yakın kavuşmamız 🤲 sütümün her damlası şifa olsun paşama çabucak toparlasın büyüsün bayramda şekerimiz yanımıza gelsin inşallah ❤️
Aminn kuşum🥰🥰 oyy bayramın miss kokulu geçsin inşallah canım 🤗
Diğer bayrama da bizlerinki gelir herhalde 🤭

Amin inşallah canım evet yikicam hazır olsun belki bayrama gelir lokumum 🥰🥰 çok şükür daha iyiyim canım arada ufak ağrılar oluyor oda sıkıntı değil oğluşum iyi olsun ben ağrıları çekerim
İnşallah kuzum bayram şekerin sizle olur size tam bayram olur🥰🥰 🤲🤲

Cok iyi almışsın. Bol bol sütümüz olsun insallah hepimizin. En kisa sürede alıp çantaya atmam lazım benimde 😍
Ya ben pompa almadım. Almaya karar vermiştim. Ebebek te ki görevli doğum yapınca elektrik ki veya manuel karar verip alın dedi. Hiç süt gelmezse elektrikli almanız lazım falan dedi. Bende askıya aldım. Ama şimdi gördüm herkes almış. Ben napsam ki acaba?

Nasılsınız kızlar kimse yazmamış bugün herkes iyidir umarım ❤
Ben iyiyim canım. Miğde bulantısı ile mücadele ediyorum yine.
Ve çok ağırlaştım. 10 dk ayakta kalamıyorum. Bacaklarım çöküyor resmen.
Çantamı hazırlamam lazım. Gidip 2 parça birşey koyup gelip yatıyorum oturuyorum 😌

Selam canım. İnşallah bayrama yanında olur bebeğin. Olsun orada misler gibi bakılıyor.
Bakalım bizde haftaları bekliyoruz geçmesini.

Ay kendi dolaplarını nasıl yapıyorsun kii.🤦‍♀️
Ben 10 dakika bir iş yapamıyorum bacaklarıma ağırlık çöküyor.
Öyle ağır geliyor ki. Allahtan kilo almadım. Birde kilo alsam vinçle falan kaldırırlardı beni 😁
Çantamı hazırlamaya çalışıyorum ama bir türlü sona gelemedim.

İyice ağırlaşmışsındır kuzum 😍 hadi bakalım az kaldı
Bende çok yediğim zaman yattığım yerden kalkamıyorum. Geçen akşam eşim camideydi. Uzananayım dedim ters dönen tosbik gibi baya bi çırpındım durdum 😅😅 çok güldüm kendime ya
Son zamanlar da öyle olacak galiba 😅 😅
Valla şaka gibi gerçekten az kaldi 😐
Evet son zamanlarda biraz fazlasıyla öyle olucak kaçış yok 🤭🤣

Ben iyiyim canım. Miğde bulantısı ile mücadele ediyorum yine.
Ve çok ağırlaştım. 10 dk ayakta kalamıyorum. Bacaklarım çöküyor resmen.
Çantamı hazırlamam lazım. Gidip 2 parça birşey koyup gelip yatıyorum oturuyorum 😌
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde belim çok ağrıyor.
Yavaş yavaş en kısa zamanda hazırla çantanı sonrası daha zorlanırsin

Ay kendi dolaplarını nasıl yapıyorsun kii.🤦‍♀️
Ben 10 dakika bir iş yapamıyorum bacaklarıma ağırlık çöküyor.
Öyle ağır geliyor ki. Allahtan kilo almadım. Birde kilo alsam vinçle falan kaldırırlardı beni 😁
Çantamı hazırlamaya çalışıyorum ama bir türlü sona gelemedim.
Kuzum öyle eskisi gibi düzenleme deil mecbur yapmak zorundayım die eşime ağır seleri tasitiorum iki gündür dinlene dinlene yapiom mecbur iş başa düştü yanlızım hava ısındı kisliklar kalkmalı yorulma kısmı bende de çok oluo bide senin ikiz daha zor olur kuzum bende bı iki şey yapiom yarım saat dinleniom🤭🤭🤭

İnşallah kuzum bayram şekerin sizle olur size tam bayram olur🥰🥰 🤲🤲
Aynen canım ❤️
Selam canım. İnşallah bayrama yanında olur bebeğin. Olsun orada misler gibi bakılıyor.
Bakalım bizde haftaları bekliyoruz geçmesini.
İnşallah canım evet içim rahat bakıldığını biliyorum çok şükür 🤲 hayırlısı ile sizlerde sağlıkla alın kucaklarınıza son zamanlarınızın tadını çıkarın insan göbeğini özlüyor 😊😊

Back