• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Iyiyim canım çok şükür ağrılarım tekrarlamadi şükür 🤗 yatıyorum kalkmıyorum ilaçları kullanıyorum geçecek inşallah atlatacaz hepimiz bu süreci sağ salim 🤗🤗😍😘perşembe kontrolüm var iyi haberler alırız inşallah 🤗😍sen nasılsın minnoş nasıl 🤗bu arada sen 30 hafta oldun mu cnm
Çok şükür canım 😍 hadi inşallah perşembe de güzel haberlerini alırız 🤗
Haftaya 30 oluyoruz inşallah canım 😍😍

Inşallah canım inşallah hepimizden güzel haberler alırız inşallah 🤗😍senin minnoş nasıl bayram da taburcu olcakmi😍😍
Benim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarız 🤲🤲❤️❤️

Çok şükür canım 😍 hadi inşallah perşembe de güzel haberlerini alırız 🤗
Haftaya 30 oluyoruz inşallah canım 😍😍
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllah 🤗

Benim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarız 🤲🤲❤️❤️
Ohh maşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alıp evinize gececeksiniz 🤗🤗🤗😍😘

Hadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllah 🤗
Amin amin canım 20li haftalar bende sürekli bi korkuyla geçti. Her biten haftaya şükrediyordum. İnşallah vakitlerini saatlerini tamamlasınlar güzelce sağlıkla büyüsünler sonra gelsinler 🥰🥰

Kızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi

Eklentiler

• Screenshot_20220423-205234.png
    Screenshot_20220423-205234.png
    188,1 KB · Görüntüleme: 39
Bende bundan alicam büyük ihtimal. Dün heryeri gezdim ne kadar pahaali bu pompalar ya 🙄 trendyolda kalmamis bile 😊
Ayy evet çok pahalılar teklisi bile 500 üstü diğer markalar akşam o zaman tam zamanında sipariş verdim 😃4 gün önce baktığımda 350 idi dün 380e çıkmış gelince al mutlaka trendyolda da zamlanmsdsn😃

Kızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi
Ben bunu kullanıyorum 2 aydır canım çok memnunum çekim gücü felan gayet iyi bende 340 felan aldım digerlerinden farkı yok ikisini birden kullanıyorum çok rahat ve kolay oluyor

Back