Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım hadi inşallah perşembe de güzel haberlerini alırız
Haftaya 30 oluyoruz inşallah canım

Inşallah canım inşallah hepimizden güzel haberler alırız inşallah senin minnoş nasıl bayram da taburcu olcakmi
Benim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarız

Çok şükür canım hadi inşallah perşembe de güzel haberlerini alırız
Haftaya 30 oluyoruz inşallah canım
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllah

Benim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarız
Ohh maşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alıp evinize gececeksiniz

Hadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllah
Amin amin canım 20li haftalar bende sürekli bi korkuyla geçti. Her biten haftaya şükrediyordum. İnşallah vakitlerini saatlerini tamamlasınlar güzelce sağlıkla büyüsünler sonra gelsinler

Bende bundan alicam büyük ihtimal. Dün heryeri gezdim ne kadar pahaali bu pompalar ya trendyolda kalmamis bile
Ayy evet çok pahalılar teklisi bile 500 üstü diğer markalar akşam o zaman tam zamanında sipariş verdim 4 gün önce baktığımda 350 idi dün 380e çıkmış gelince al mutlaka trendyolda da zamlanmsdsn

Kızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi
Ben bunu kullanıyorum 2 aydır canım çok memnunum çekim gücü felan gayet iyi bende 340 felan aldım digerlerinden farkı yok ikisini birden kullanıyorum çok rahat ve kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…