- 19 Kasım 2020
- 22.136
- 48.286
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.121
Çok şükür canımIyiyim canım çok şükür ağrılarım tekrarlamadi şüküryatıyorum kalkmıyorum ilaçları kullanıyorum geçecek inşallah atlatacaz hepimiz bu süreci sağ salim perşembe kontrolüm var iyi haberler alırız inşallah sen nasılsın minnoş nasıl bu arada sen 30 hafta oldun mu cnm
Benim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarızInşallah canım inşallah hepimizden güzel haberler alırız inşallahsenin minnoş nasıl bayram da taburcu olcakmi
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllahÇok şükür canımhadi inşallah perşembe de güzel haberlerini alırız
Haftaya 30 oluyoruz inşallah canım
Ohh maşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alıp evinize gececeksinizBenim miniğim çok şükür iyi canım büyümesini bekliyoruz belli değil ne zaman taburcu olacağı inşallah bayrama olur çifte bayram yaşarız
Aynen canım kaç tane öyle beden bitmişti bende dedim alalım olanlardan da olmayalımTuh kuzum belli olmuo işte atcan sepete beklersen bu seferde aldiklsrin beden bitio denk gelmio
İnşallah teyzesiOhh maşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alıp evinize gececeksiniz
Amin amin canım 20li haftalar bende sürekli bi korkuyla geçti. Her biten haftaya şükrediyordum. İnşallah vakitlerini saatlerini tamamlasınlar güzelce sağlıkla büyüsünler sonra gelsinlerHadi hayırlısı inşallah canım bende 24 oldum inşallah sağlıkla atlatacAz bu süreci inanıyorum rabbim acılarını göstermesin ınsllah
İnsallahhh canım benim hemde ne büyük miss missAyyy, büyük buluşma resmen.
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.
Kucağıma alamıyorum canım camelandan işte 10 dk konuşup geliyoruz bugün balistik oğlumla konuştumYaa süperhadi bakalım canım oğluşunu bizler için de kokla
İnşallah o günler de gelecek balım. Şimdi kaç haftalık olmuş olduKucağıma alamıyorum canım camelandan işte 10 dk konuşup geliyoruz bugün balistik oğlumla konuştum
Aynen valla az kaldı zaten yakında göreceksin dedi doktorumdaMaşallah prenseslere.Gordugunuz yeter gerisi sürpriz olsun diyorlardir
Ben de bundan aldım canım. İyi diyor herkes. İnşallah oyledirKızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi
Güle güle kullanalim umarım güzel biseydirBen de bundan aldım canım. İyi diyor herkes. İnşallah oyledir
Aminn bol bol sütlenelimGüle güle kullanalim umarım güzel biseydirbol bol sütleri olsun hepimizin kuzusunun
Bende bundan alicam büyük ihtimal. Dün heryeri gezdim ne kadar pahaali bu pompalar yaKızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi
Ayy evet çok pahalılar teklisi bile 500 üstü diğer markalar akşam o zaman tam zamanında sipariş verdimBende bundan alicam büyük ihtimal. Dün heryeri gezdim ne kadar pahaali bu pompalar yatrendyolda kalmamis bile
31 haftaligiz canım çok şükür ,İnşallah o günler de gelecek balım. Şimdi kaç haftalık olmuş oldu
Ben bunu kullanıyorum 2 aydır canım çok memnunum çekim gücü felan gayet iyi bende 340 felan aldım digerlerinden farkı yok ikisini birden kullanıyorum çok rahat ve kolay oluyorKızlar bunun siparişini verdim başka sitelerde 600 fiya ti inşallah düzgün birşeydir yorumlar güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?