- 19 Kasım 2020
- 22.136
- 48.286
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.141
Çok şükür canım benim maşallah ona31 haftaligiz canım çok şükür ,![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım benim maşallah ona31 haftaligiz canım çok şükür ,![]()
Az kaldı kuzumm 1200 lerde şuan 2500 olunca ve haftasını bulunca veriyorlar birde solunum desteginden çıkması lazimÇok şükür canım benim maşallah onaaz kaldı o zaman balım 7 8 haftaya taburcu olur dimi
![]()
Kızlar nasılsınız iyi pazarlar beyler evde olunca çok yazan olmuyor sanırım ben çok şükür bugün daha iyiyim oğluşdan yarın haber alıcaz![]()
Ssevincli kuzum yazmamışsın sanki iyisin dimi
Amin inşallah canımYarin hayırlı güzel haberler alın inşallah ❤
Çok şükür canim iyiyim malum günler azaldı hazırlık temizlik dediğin gibi haftasonu olunca bakamadım yazamadim![]()
İnşallah sağ salim tamamlasın sağlıkla kavuşun annesiAz kaldı kuzumm 1200 lerde şuan 2500 olunca ve haftasını bulunca veriyorlar birde solunum desteginden çıkması lazim
Cuma günü inşallah canım herşey o gün belli olucakAmin inşallah canımiyi olda canım bakma çok şükür az kaldı ne zaman gidicektin kontrole
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canımCuma günü inşallah canım herşey o gün belli olucak![]()
Amin canim inşallah ❤Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım![]()
Cok iyi almışsın. Bol bol sütümüz olsun insallah hepimizin. En kisa sürede alıp çantaya atmam lazım benimdeAyy evet çok pahalılar teklisi bile 500 üstü diğer markalar akşam o zaman tam zamanında sipariş verdim4 gün önce baktığımda 350 idi dün 380e çıkmış gelince al mutlaka trendyolda da zamlanmsdsn
![]()
Amiinn sende inşallah canım benimİnşallah sağ salim tamamlasın sağlıkla kavuşun annesi![]()
İyiyim çok şükür canım. Her geçen güne şükrediyorum. Umarım sen de iyisindirNasılsınız kızlar kimse yazmamış bugün herkes iyidir umarım ❤
İyiyim ben canım ufak tefek işlerle uğraşıyorumNasılsınız kızlar kimse yazmamış bugün herkes iyidir umarım ❤
Ben aldım ya inada gelip duruyorKızlar lc de çark var yine
Bana 250 ye 50 geldi bakim neler alabilirim![]()
Kuzum bugün yazlık kışlık ayiriorum kendi dolaplarimiz bitsin sıradaki yıkama işleri
Bizim dolaplari hallettikten hemen sonra kuzum bende başlıyorumSelam kızlar ben çok şükür iyiyim oglusumda iyi teyzeleri tekrar antibiyotik tedavisine başlamışlar kanında iltihap çıkmış doktoru normal hastane ortamı en ufak biseyden alabilir daha bağışıklığı tam güçlü değil dedi kilo almaya devam ediyor elhamdülillah
Yeni cicileri de geldi minnak minnaklar inşallah sağlıkla giydiği günleri görürüm
Tureed ne zaman yıkıyoruz bacım
![]()
İyiyim çok şükür canım. Her geçen güne şükrediyorum. Umarım sen de iyisindir![]()
İyiyim ben canım ufak tefek işlerle uğraşıyorum
Sende durumlar nasıl