- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.081
Masallah canım benim ee ikiz olunca iyice yer kalmamıştır onlaraCanlar.. Kontrolüm vardı bugün. Kızlarım maşallah 1500 gr olmuşlar. Suları var. Rahim ağzı kapalı. Bir riskin yok şuan için dedi. 2 hafta sonra nasipse yine kontrolüm var. Sonrasında haftalık olacak kontrolüm.
Ama hiç görünmüyorlar artık. Yerleri öyle darki bacaklarını kollarını toplamışlar yüzlerine o yüzden görmek mümkün değil.
Çok şükür herşey yolunda
Maşallah canım gözün aydınCanlar.. Kontrolüm vardı bugün. Kızlarım maşallah 1500 gr olmuşlar. Suları var. Rahim ağzı kapalı. Bir riskin yok şuan için dedi. 2 hafta sonra nasipse yine kontrolüm var. Sonrasında haftalık olacak kontrolüm.
Ama hiç görünmüyorlar artık. Yerleri öyle darki bacaklarını kollarını toplamışlar yüzlerine o yüzden görmek mümkün değil.
Çok şükür herşey yolunda
Evet kuzum buzluğa atıyorlar genelde tanıdıklarım böyle yapıyordu. Bizde elimizden geleni yaparız ne yapalımEvet gelenler için iyi olur ben kime gitsem kaç çeşit şey koymuş ben annemlerde gittiğinde bana gelene çocukla yapamam herhaldeonlarda herhalde böle dolaba koyuyo kurabiye börek felan .işte planlı gitmek lazım kendi dolaplarımizi da halletmeli yım arada da buzluğa calisaim
Tesekkurler canımMaşallah canım gözün aydın
Aminn inşallah canım teşekkürlerMasallah canım benim ee ikiz olunca iyice yer kalmamıştır onlaraşükür kuzum bugünlere sağlıkla kucağımıza alalım bebeleri
Maşallah canım sevindim banada doktorum hep diyor artık ne olur ne olmaz çok dikkat et kendineBen bugün kontrole gittim. Bebekler iyi haftaya tekrar kontrol var ama bu arada kanama, su vb.bir şey olursa hemen gel dediler
Evet kuzum yaparız tabi ben yarından itibaren plan yapaim anca bole yavaş hareket le bitirrim ya yardıma gelcekler ama benim istediğim seler düzen için şimdiden başlamalıyımEvet kuzum buzluğa atıyorlar genelde tanıdıklarım böyle yapıyordu. Bizde elimizden geleni yaparız ne yapalım
Maşallah hadi bakalım en kısa zamanda paşamız evde olur inşallahÇok şükür canım bugün de güzel haberler aldım kilo alımı devam Allahıma binlerce kez şükürler olsun genel durumu iyi ama sonuçta yoğun bakım da inşallah böyle devam eder antibiyotik tedavisi uygulanıyordu bugün son günü şeker takipleri devam ediyormuş bizde haberler böyle
Oo yardıma gelecek varsa korkma kuzum bi çırpıda biter işlerEvet kuzum yaparız tabi ben yarından itibaren plan yapaim anca bole yavaş hareket le bitirrim ya yardıma gelcekler ama benim istediğim seler düzen için şimdiden başlamalıyım
Bende büyük yaz temizliği yaptığımda da yazardım şimdi de öyle yaparım ama işte kendi yapcaklarim daha çok ben hep kendim temizlemeye alıştım bide .onlar ancak büyük yapilcak seleri yaparlar belki bırakmam bile yoruluom gerçi ama bakalımOo yardıma gelecek varsa korkma kuzum bi çırpıda biter işler
Bende not aldım neler yapılacak
Aynı benBende büyük yaz temizliği yaptığımda da yazardım şimdi de öyle yaparım ama işte kendi yapcaklarim daha çok ben hep kendim temizlemeye alıştım bide .onlar ancak büyük yapilcak seleri yaparlar belki bırakmam bile yoruluom gerçi ama bakalım
Uzaklardaki ikizim misafirde bende yapiom ya cidden bu kadar benzer mi insan kurabiyemAynı benbende yazmadan yapmam misafir geleceği zaman da ne yapacağımı yazarım. Yoksa panikle kesin bir şeyler unuturum
Doğru söyle sen aslında ben misinUzaklardaki ikizim misafirde bende yapiom ya cidden bu kadar benzer mi insan kurabiyem
Evet yakaladın beniDoğru söyle sen aslında ben misin
Çok teşekkür ederim canım. Artık ne kadar erteleyebilirsek kâr modundayim. Benim risk tamamen ikiz olmasından kaynaklı. İnşallah hepimiz ileri haftaları görebilirizMaşallah canım sevindim banada doktorum hep diyor artık ne olur ne olmaz çok dikkat et kendine
Maşallah prenseslere.Gordugunuz yeter gerisi sürpriz olsun diyorlardirCanlar.. Kontrolüm vardı bugün. Kızlarım maşallah 1500 gr olmuşlar. Suları var. Rahim ağzı kapalı. Bir riskin yok şuan için dedi. 2 hafta sonra nasipse yine kontrolüm var. Sonrasında haftalık olacak kontrolüm.
Çok şükür herşey yolunda
İnşallah canım. Allahın izniyle riskli haftaları atlattın bundan sonrası için ne kadar kalırlarsa o kadar iyi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızÇok teşekkür ederim canım. Artık ne kadar erteleyebilirsek kâr modundayim. Benim risk tamamen ikiz olmasından kaynaklı. İnşallah hepimiz ileri haftaları görebiliriz
Hahah bu konuda farklıyız bizimki de tam tersi oynuyor zıplıyor babası elini koyunca susuyorEvet yakaladın benibu arada bizim bebe babasına tepki verio ben hissetmio m bugün az kipirdadi dedim. Eşim eve geldiğinden beri kıpır kıpır çocuk beni skici buldu bütün gün anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?