Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canlar.. Kontrolüm vardı bugün. Kızlarım maşallah 1500 gr olmuşlar. Suları var. Rahim ağzı kapalı. Bir riskin yok şuan için dedi. 2 hafta sonra nasipse yine kontrolüm var. Sonrasında haftalık olacak kontrolüm.
Ama hiç görünmüyorlar artık. Yerleri öyle darki bacaklarını kollarını toplamışlar yüzlerine o yüzden görmek mümkün değil.
Çok şükür herşey yolunda

Masallah canım benim ee ikiz olunca iyice yer kalmamıştır onlara şükür kuzum bugünlere sağlıkla kucağımıza alalım bebeleri

Maşallah canım gözün aydın

Evet kuzum buzluğa atıyorlar genelde tanıdıklarım böyle yapıyordu. Bizde elimizden geleni yaparız ne yapalım

Evet kuzum buzluğa atıyorlar genelde tanıdıklarım böyle yapıyordu. Bizde elimizden geleni yaparız ne yapalım
Evet kuzum yaparız tabi ben yarından itibaren plan yapaim anca bole yavaş hareket le bitirrim ya yardıma gelcekler ama benim istediğim seler düzen için şimdiden başlamalıyım

Maşallah hadi bakalım en kısa zamanda paşamız evde olur inşallah

Evet kuzum yaparız tabi ben yarından itibaren plan yapaim anca bole yavaş hareket le bitirrim ya yardıma gelcekler ama benim istediğim seler düzen için şimdiden başlamalıyım
Oo yardıma gelecek varsa korkma kuzum bi çırpıda biter işler
Bende not aldım neler yapılacak

Oo yardıma gelecek varsa korkma kuzum bi çırpıda biter işler
Bende not aldım neler yapılacak
Bende büyük yaz temizliği yaptığımda da yazardım şimdi de öyle yaparım ama işte kendi yapcaklarim daha çok ben hep kendim temizlemeye alıştım bide .onlar ancak büyük yapilcak seleri yaparlar belki bırakmam bile yoruluom gerçi ama bakalım

Aynı ben bende yazmadan yapmam misafir geleceği zaman da ne yapacağımı yazarım. Yoksa panikle kesin bir şeyler unuturum

Maşallah canım sevindim banada doktorum hep diyor artık ne olur ne olmaz çok dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim canım. Artık ne kadar erteleyebilirsek kâr modundayim. Benim risk tamamen ikiz olmasından kaynaklı. İnşallah hepimiz ileri haftaları görebiliriz

Maşallah prenseslere.Gordugunuz yeter gerisi sürpriz olsun diyorlardir

Çok teşekkür ederim canım. Artık ne kadar erteleyebilirsek kâr modundayim. Benim risk tamamen ikiz olmasından kaynaklı. İnşallah hepimiz ileri haftaları görebiliriz
İnşallah canım. Allahın izniyle riskli haftaları atlattın bundan sonrası için ne kadar kalırlarsa o kadar iyi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

Evet yakaladın beni bu arada bizim bebe babasına tepki verio ben hissetmio m bugün az kipirdadi dedim. Eşim eve geldiğinden beri kıpır kıpır çocuk beni skici buldu bütün gün anlasilan
Hahah bu konuda farklıyız bizimki de tam tersi oynuyor zıplıyor babası elini koyunca susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…