- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.101
Çok şükür canım bizde de herşey yolunda bugün yanına gireceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım bizde de herşey yolunda bugün yanına gireceğim
Ayyy, büyük buluşma resmen.Çok şükür canım bizde de herşey yolunda bugün yanına gireceğim![]()
Benim de o plandan yapmam lazım canım, yoksa hiçbir şey yapamadan geçiyo günler.Evet kuzum yaparız tabi ben yarından itibaren plan yapaim anca bole yavaş hareket le bitirrim ya yardıma gelcekler ama benim istediğim seler düzen için şimdiden başlamalıyım![]()
Ben de sizin gibiyim.Aynı benbende yazmadan yapmam misafir geleceği zaman da ne yapacağımı yazarım. Yoksa panikle kesin bir şeyler unuturum
![]()
Öyleydi bizimkide bu hafta onun sesini duyunca baslio teknelere yoksa bizde oleydik ben diodum ne güzel vuruo bak annesine diodum susuodu ama bu hafta eşimin sesini duydukca vuruoHahah bu konuda farklıyız bizimki de tam tersi oynuyor zıplıyor babası elini koyunca susuyor![]()
Eevt kuzum zaman geciverio bizde çok hızlı değiliz eskisi gibi baslicaz mecburBenim de o plandan yapmam lazım canım, yoksa hiçbir şey yapamadan geçiyo günler.![]()
Yoksa her türk kadını mi böyleBen de sizin gibiyim.
Menüyü, yapılacakları, alınacakları muhakkak yazarım.![]()
Iyı gıdıyor canım sukur buyuk olan bebısı odaya yanıma verdiler anne sutuyle besliyorum ama sarılık var gıbı biraz bugun arada mama verdik ınsallah sarılık dıye benden almazlar. Kucuk olan bebısı kuvez de o mamaya besleniyor o suan buyuk bebısten daha ıyı mamaya alısmıs bı kac defa emzırdım guzel emiyor ama buyuk bebıs anne suyunu emsın dedıler cabuk toplansın diye bı kere sagdıgımı goturdum onu istediler arada verırız dediler belkı bugun onu da verirler yanımıza ıkısıne bakması zor olur diye doktor biraz daha bekliyor heralde ne zaman taburcu eder hıc bılmıyoruz
Çok şükür canımIyı gıdıyor canım sukur buyuk olan bebısı odaya yanıma verdiler anne sutuyle besliyorum ama sarılık var gıbı biraz bugun arada mama verdik ınsallah sarılık dıye benden almazlar. Kucuk olan bebısı kuvez de o mamaya besleniyor o suan buyuk bebısten daha ıyı mamaya alısmıs bı kac defa emzırdım guzel emiyor ama buyuk bebıs anne suyunu emsın dedıler cabuk toplansın diye bı kere sagdıgımı goturdum onu istediler arada verırız dediler belkı bugun onu da verirler yanımıza ıkısıne bakması zor olur diye doktor biraz daha bekliyor heralde ne zaman taburcu eder hıc bılmıyoruz
Yaa süperÇok şükür canım bizde de herşey yolunda bugün yanına gireceğim![]()
Kesinlikle öyle canım sesleri anlıyormuş uygulamanjn birinde diyordu. Bu hafta dikkat et annecim senin sesine farklı tepki veriyorum diyeÖyleydi bizimkide bu hafta onun sesini duyunca baslio teknelere yoksa bizde oleydik ben diodum ne güzel vuruo bak annesine diodum susuodu ama bu hafta eşimin sesini duydukca vuruooğluşum sesleri anlio sanırım
![]()
Bizimki ütünün buharina çeşmeden akan su sesinde sanki daha bı tekmeliyo bende eşime diorumki bu çocuk iş yapma anne otur demek istioKesinlikle öyle canım sesleri anlıyormuş uygulamanjn birinde diyordu. Bu hafta dikkat et annecim senin sesine farklı tepki veriyorum diye![]()
Hahha kıyamıyorlar anneyeBizimki ütünün buharina çeşmeden akan su sesinde sanki daha bı tekmeliyo bende eşime diorumki bu çocuk iş yapma anne otur demek istioşimdiden anasını dusunuo bebem diyorum
![]()
Iyiyim canım çok şükür ağrılarım tekrarlamadi şükürMilyaay sen nasıl oldun canım
Amin inşallah canımMaşallah hadi bakalım en kısa zamanda paşamız evde olur inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım çok şükür durumları iyi geç olsun güç olmasın orda gözetim altında olmak daha iyiIyı gıdıyor canım sukur buyuk olan bebısı odaya yanıma verdiler anne sutuyle besliyorum ama sarılık var gıbı biraz bugun arada mama verdik ınsallah sarılık dıye benden almazlar. Kucuk olan bebısı kuvez de o mamaya besleniyor o suan buyuk bebısten daha ıyı mamaya alısmıs bı kac defa emzırdım guzel emiyor ama buyuk bebıs anne suyunu emsın dedıler cabuk toplansın diye bı kere sagdıgımı goturdum onu istediler arada verırız dediler belkı bugun onu da verirler yanımıza ıkısıne bakması zor olur diye doktor biraz daha bekliyor heralde ne zaman taburcu eder hıc bılmıyoruz
2 gün önce yeniden alışveriş yaptım inat etti kod gelmedi dün bugun kod geliyor inada zaten bu kodlar beni hiç sevmiyorYEXLYS246RF LCW 400 100 kod kızlar kullanacak olan varsa
Çok şükür canım sen bol bol dinlenmeye devam et perşembe de güzel haberler alıcaz inşallahIyiyim canım çok şükür ağrılarım tekrarlamadi şüküryatıyorum kalkmıyorum ilaçları kullanıyorum geçecek inşallah atlatacaz hepimiz bu süreci sağ salim
perşembe kontrolüm var iyi haberler alırız inşallah
sen nasılsın minnoş nasıl
bu arada sen 30 hafta oldun mu cnm
Inşallah canım inşallah hepimizden güzel haberler alırız inşallahÇok şükür canım sen bol bol dinlenmeye devam et perşembe de güzel haberler alıcaz inşallah![]()
Tuh kuzum belli olmuo işte atcan sepete beklersen bu seferde aldiklsrin beden bitio denk gelmio2 gün önce yeniden alışveriş yaptım inat etti kod gelmedi dün bugun kod geliyor inada zaten bu kodlar beni hiç sevmiyor![]()