- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.041
Aminn canim Allah razi olsun sende inşallah sağlıkla bebislerini kucağına alırsınCanım boyum 1.63 gecelik dizimde falandı. Sabahlık daha uzun. Açıkçası çok gecelik seven biri değilim. Fiyatı da uygundu aldım. Memnun kaldım.
Canım merhabalar Samsunlusunuz galiba. en de ilk tedavimi Ankara Bahceci'de oldum. Maalesef kimyasal oldu. Daha sonra sizin gibi Bahçeci'ye ara vermek istedim. Bu süreçte Ank.univ.Cebeci Hast. Tüp Bebek bölümünü öğrendim. Muayeneye gittim. Tekrarlayan başarısız denemeler old.icin histereskopi yapıldı ve spiral takıldı. Spiral 3 ay kaldı. Rahmi toparlayip yeniliyormus. 3 ay sonra spirali çıkardılar sonraki ilk adetle de tedaviye başladım. Taze embriyo transferi ile şu an çok şükür ikiz hamileyim. Eğer Ankara'da iseniz gidip fikir alabilirsiniz. Bahçeci beni çok germisti ama burada herkes o kadar rahat ki bu bana da geçti. Tabii maddi olarak da Bahceci'de sadece ilaca verdiğiniz parayla burada tüm tedaviyi olabiliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an evvel hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız
Aminn inşallah canım çok giremiyorum bana dua ediyorsunuz dmi siz güzel annelerin dualarına çok ihtiyacım varAmin amin canım benim Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
Evet kuzum mantıklı dedim farklı bişe ye mi koycaksiniz sorayım dedimKullanmadığım bi saklama kabı ayarlarım diye düşünüyorum canım ya da sprey şişesi var ona doldururum belki suyu
Rabbim yolunu bahtını açık etsin kolaylaştırsın inşallah canım benimAminn inşallah canım çok giremiyorum bana dua ediyorsunuz dmi siz güzel annelerin dualarına çok ihtiyacım var
Maşallah canım zamanda çok iyi inşallah sağlıkl bi şekilde kucağına alırsınSelam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle
Amin canımHayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim
Sağol canım benim AminMaşallah canım zamanda çok iyi inşallah sağlıkl bi şekilde kucağına alırsın
Ben bugün kontrole gittim. Bebekler iyi haftaya tekrar kontrol var ama bu arada kanama, su vb.bir şey olursa hemen gel dedilerKızlar güçlü güzel anneler neden bugün sesi cikmio kimsenin herkes iyimi
Evet çok sessiz burası. Benim biraz keyfim yoktu ondan bakamadım sen nasılsın canımKızlar güçlü güzel anneler neden bugün sesi cikmio kimsenin herkes iyimi
Çok şükür canım inşallah olmaz öyle bir durumBen bugün kontrole gittim. Bebekler iyi haftaya tekrar kontrol var ama bu arada kanama, su vb.bir şey olursa hemen gel dediler
Çok şükür canım bugün de güzel haberler aldım kilo alımı devam Allahıma binlerce kez şükürler olsun genel durumu iyi ama sonuçta yoğun bakım da inşallah böyle devam eder antibiyotik tedavisi uygulanıyordu bugün son günü şeker takipleri devam ediyormuş bizde haberler böyle
Şükür kuzum bebisler iyi olsun aklımıza kötü seleri getirmicez o korku hep var sabah bende hissetmedim sanki gibi oldu bı anda modum düştü şükür hissettimBen bugün kontrole gittim. Bebekler iyi haftaya tekrar kontrol var ama bu arada kanama, su vb.bir şey olursa hemen gel dediler
Bugün bizde bira durgun duk korktum şimdi başladı oglusEvet çok sessiz burası. Benim biraz keyfim yoktu ondan bakamadım sen nasılsın canım
Şükür bin sukur alcak kilolar tabi annesi canım benim iyi olsun sonuçta kavuscaksiniz canım benimÇok şükür canım bugün de güzel haberler aldım kilo alımı devam Allahıma binlerce kez şükürler olsun genel durumu iyi ama sonuçta yoğun bakım da inşallah böyle devam eder antibiyotik tedavisi uygulanıyordu bugün son günü şeker takipleri devam ediyormuş bizde haberler böyle
İnşallah hayırlısı ile yakın zamanda kavuşuruz minik kahramanımlaŞükür bin sukur alcak kilolar tabi annesi canım benim iyi olsun sonuçta kavuscaksiniz canım benim
Çok şükür canım maşallah ona. Antibiyotik de biterse yakındır o zaman kavuşmanız kuzum dimi. Emzirme için çağırırlar belki bi iki güneÇok şükür canım bugün de güzel haberler aldım kilo alımı devam Allahıma binlerce kez şükürler olsun genel durumu iyi ama sonuçta yoğun bakım da inşallah böyle devam eder antibiyotik tedavisi uygulanıyordu bugün son günü şeker takipleri devam ediyormuş bizde haberler böyle
Bazen öyle korkutuyorlar canım ya tatlı da işe yaramıyor o zamanBugün bizde bira durgun duk korktum şimdi başladı oglussenin neyin var kuzum neden keyfin yok
İyi yapmışsın canım güle güle giyinsinBende yeni kıyafet aldım gelsin yıkayıp ütüleme işim olur yine heyecanla dedim aldıklarım büyük olur paşama küçük biseyler alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?