Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aminn canim Allah razi olsun sende inşallah sağlıkla bebislerini kucağına alırsın bizde es kaynaklı tüp bebek sebebimiz onun için eşimin ağırlıklı olarak tedavi olmasi gerekiyor yani bizde yumurta toplanıyor ama 5. Güne 1 2 tane kalıyor hep ilk deneme de hiç olmadı bile. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin amin canım benim Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
Aminn inşallah canım çok giremiyorum bana dua ediyorsunuz dmi siz güzel annelerin dualarına çok ihtiyacım var

Çok şükür canım bugün de güzel haberler aldım kilo alımı devam Allahıma binlerce kez şükürler olsun genel durumu iyi ama sonuçta yoğun bakım da inşallah böyle devam eder antibiyotik tedavisi uygulanıyordu bugün son günü şeker takipleri devam ediyormuş bizde haberler böyle

Ben bugün kontrole gittim. Bebekler iyi haftaya tekrar kontrol var ama bu arada kanama, su vb.bir şey olursa hemen gel dediler
Şükür kuzum bebisler iyi olsun aklımıza kötü seleri getirmicez o korku hep var sabah bende hissetmedim sanki gibi oldu bı anda modum düştü şükür hissettim kucağımıza alana kadar korkular bitmicek kuzum hep iyi düşünelim güzellikler hepimizi bulsun inşallah

Şükür bin sukur alcak kilolar tabi annesi canım benim iyi olsun sonuçta kavuscaksiniz canım benim

Şükür bin sukur alcak kilolar tabi annesi canım benim iyi olsun sonuçta kavuscaksiniz canım benim
İnşallah hayırlısı ile yakın zamanda kavuşuruz minik kahramanımla sen nasılsın canım başladın mı yıkama ütülemeye

Çok şükür canım maşallah ona. Antibiyotik de biterse yakındır o zaman kavuşmanız kuzum dimi. Emzirme için çağırırlar belki bi iki güne

Bende yeni kıyafet aldım gelsin yıkayıp ütüleme işim olur yine heyecanla dedim aldıklarım büyük olur paşama küçük biseyler alayım
İyi yapmışsın canım güle güle giyinsin Tureed de seninle birlikte başlar belki yıkamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…