- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.061
Sağol canım. Bilmiyorum ki yakınmı doktor bunu konuşmak için daha erken diyor bende diyorum sağlığı yerinde olsun biraz daha kalsın kiloda almış olur daha yeni ağızdan beslemeye başladılar uyum saglarsa beni cagiracaklar emzirmek için ona göre hersey yolunda giderse taburcu edicekler belki bayram şekerim bayrama gelirÇok şükür canım maşallah ona. Antibiyotik de biterse yakındır o zaman kavuşmanız kuzum dimi. Emzirme için çağırırlar belki bi iki güne
Teşekkür ederiz teyzesi. Aynen seninle başlamadı benimle başlar ben onu dürterim
Pazartesi baslicam kuzum karar verdim etiketleri kestim hepsini direk yıka utule yapcam havada ısındı artıkİnşallah hayırlısı ile yakın zamanda kavuşuruz minik kahramanımlasen nasılsın canım başladın mı yıkama ütülemeye
Evet yok artık karar verdim bu hafta baslicam canım inşallah
Hadi inşallah canım ya bayram hediyesi olarak gelir eveSağol canım. Bilmiyorum ki yakınmı doktor bunu konuşmak için daha erken diyor bende diyorum sağlığı yerinde olsun biraz daha kalsın kiloda almış olur daha yeni ağızdan beslemeye başladılar uyum saglarsa beni cagiracaklar emzirmek için ona göre hersey yolunda giderse taburcu edicekler belki bayram şekerim bayrama gelir
Hadi bakalım pazartesi dürteriz yineEvet yok artık karar verdim bu hafta baslicam canım inşallah
İnşallah canım benim belki bayram şekeri supriz yapar inşallahSağol canım. Bilmiyorum ki yakınmı doktor bunu konuşmak için daha erken diyor bende diyorum sağlığı yerinde olsun biraz daha kalsın kiloda almış olur daha yeni ağızdan beslemeye başladılar uyum saglarsa beni cagiracaklar emzirmek için ona göre hersey yolunda giderse taburcu edicekler belki bayram şekerim bayrama gelir
Aynen canım yıkadıkça ütüle daha kolay oluyor benim 7 yıkamada ancak bitmişti. Sonraya bırakınca zor oluyor çantalarıda hazırlayın Sonra kafa rahat son aylarınızı yaşayınPazartesi baslicam kuzum karar verdim etiketleri kestim hepsini direk yıka utule yapcam havada ısındı artık
Havalar da ısındı bahanemde kalmadı yok dürttun kuzum bayramdan sonra ya kalmasın ya bide yazlık kışlık ayrımı var bı sürü işler bizi beklerHadi bakalım pazartesi dürteriz yine
Hadi inşallah canım ya bayram hediyesi olarak gelir eve
Aminn inşallah güzel teyzeleriİnşallah canım benim belki bayram şekeri supriz yapar inşallah
Ayy hadi inşallah tam bayram şekeri olur minnoşSağol canım. Bilmiyorum ki yakınmı doktor bunu konuşmak için daha erken diyor bende diyorum sağlığı yerinde olsun biraz daha kalsın kiloda almış olur daha yeni ağızdan beslemeye başladılar uyum saglarsa beni cagiracaklar emzirmek için ona göre hersey yolunda giderse taburcu edicekler belki bayram şekerim bayrama gelir
Evet canim bide agirlasirim die korkuom şimdi bile bı yemek yapiorum nasi yoruluom çantayı da hazırlarım utuden sonraAynen canım yıkadıkça ütüle daha kolay oluyor benim 7 yıkamada ancak bitmişti. Sonraya bırakınca zor oluyor çantalarıda hazırlayın Sonra kafa rahat son aylarınızı yaşayın
İnşallah canım bakalım hayırlısıAyy hadi inşallah tam bayram şekeri olur minnoş
Kesinlikle canım çok işimiz var ev temizliği daha buzluğa bir şeyler atma işi vsHavalar da ısındı bahanemde kalmadı yok dürttun kuzum bayramdan sonra ya kalmasın ya bide yazlık kışlık ayrımı var bı sürü işler bizi bekler
Aynen canım çantada 32 de falan hazır olsun demişlerdi diğer grupta bende bayram sonrası onları netleştirip hazırlarım diye düşünüyorum. Pijamalarım da hazırAynen canım yıkadıkça ütüle daha kolay oluyor benim 7 yıkamada ancak bitmişti. Sonraya bırakınca zor oluyor çantalarıda hazırlayın Sonra kafa rahat son aylarınızı yaşayın
Sorma ah ev kalk gidelim dio zaten bende senin gibi aklımdan bebisin selerini çıkarsam süper olur evet buzluğa biseler koymalı ben geçen sene kolay olsun die neler yapmıştım iyi oldu şimdide aynı kuveti kendimde bulsam keşkeKesinlikle canım çok işimiz var ev temizliği daha buzluğa bir şeyler atma işi vs
Kafamda en büyük sıkıntı çamaşırlardı onları hallettim bayram sonrası da ufak tefek perdeleri falan atayım diyorum
Kesinlikle canım rahat olur açma falan da yapıp atarım ya misafir gelirse hazır olur ya da kendimiz çayın yanında yeriz. İnsan çabuk yoruluyor canım ya o yüzden yavaş yavaş ancak biter bizim işlerSorma ah ev kalk gidelim dio zaten bende senin gibi aklımdan bebisin selerini çıkarsam süper olur evet buzluğa biseler koymalı ben geçen sene kolay olsun die neler yapmıştım iyi oldu şimdide aynı kuveti kendimde bulsam keşke
Evet gelenler için iyi olur ben kime gitsem kaç çeşit şey koymuş ben annemlerde gittiğinde bana gelene çocukla yapamam herhaldeKesinlikle canım rahat olur açma falan da yapıp atarım ya misafir gelirse hazır olur ya da kendimiz çayın yanında yeriz. İnsan çabuk yoruluyor canım ya o yüzden yavaş yavaş ancak biter bizim işler
Artık tosbik olduk
İnşallah canımÇok şükür canım inşallah olmaz öyle bir durum
Öyle canım hayırlısıyla kucağımıza alalim da hepsi geçer. Yaramaz bebeler bizi korkutuyor, onlar iyi olsun da analar her şeye katlanırŞükür kuzum bebisler iyi olsun aklımıza kötü seleri getirmicez o korku hep var sabah bende hissetmedim sanki gibi oldu bı anda modum düştü şükür hissettimkucağımıza alana kadar korkular bitmicek kuzum hep iyi düşünelim güzellikler hepimizi bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?