Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım maşallah ona. Antibiyotik de biterse yakındır o zaman kavuşmanız kuzum dimi. Emzirme için çağırırlar belki bi iki güne
Sağol canım. Bilmiyorum ki yakınmı doktor bunu konuşmak için daha erken diyor bende diyorum sağlığı yerinde olsun biraz daha kalsın kiloda almış olur daha yeni ağızdan beslemeye başladılar uyum saglarsa beni cagiracaklar emzirmek için ona göre hersey yolunda giderse taburcu edicekler belki bayram şekerim bayrama gelir

Hadi inşallah canım ya bayram hediyesi olarak gelir eve

İnşallah canım benim belki bayram şekeri supriz yapar inşallah

Pazartesi baslicam kuzum karar verdim etiketleri kestim hepsini direk yıka utule yapcam havada ısındı artık
Aynen canım yıkadıkça ütüle daha kolay oluyor benim 7 yıkamada ancak bitmişti. Sonraya bırakınca zor oluyor çantalarıda hazırlayın Sonra kafa rahat son aylarınızı yaşayın

Ayy hadi inşallah tam bayram şekeri olur minnoş

Aynen canım yıkadıkça ütüle daha kolay oluyor benim 7 yıkamada ancak bitmişti. Sonraya bırakınca zor oluyor çantalarıda hazırlayın Sonra kafa rahat son aylarınızı yaşayın
Evet canim bide agirlasirim die korkuom şimdi bile bı yemek yapiorum nasi yoruluom çantayı da hazırlarım utuden sonra

Havalar da ısındı bahanemde kalmadı yok dürttun kuzum bayramdan sonra ya kalmasın ya bide yazlık kışlık ayrımı var bı sürü işler bizi bekler
Kesinlikle canım çok işimiz var ev temizliği daha buzluğa bir şeyler atma işi vs
Kafamda en büyük sıkıntı çamaşırlardı onları hallettim bayram sonrası da ufak tefek perdeleri falan atayım diyorum

Aynen canım çantada 32 de falan hazır olsun demişlerdi diğer grupta bende bayram sonrası onları netleştirip hazırlarım diye düşünüyorum. Pijamalarım da hazır

Sorma ah ev kalk gidelim dio zaten bende senin gibi aklımdan bebisin selerini çıkarsam süper olur evet buzluğa biseler koymalı ben geçen sene kolay olsun die neler yapmıştım iyi oldu şimdide aynı kuveti kendimde bulsam keşke

Kesinlikle canım rahat olur açma falan da yapıp atarım ya misafir gelirse hazır olur ya da kendimiz çayın yanında yeriz. İnsan çabuk yoruluyor canım ya o yüzden yavaş yavaş ancak biter bizim işler
Artık tosbik olduk

Evet gelenler için iyi olur ben kime gitsem kaç çeşit şey koymuş ben annemlerde gittiğinde bana gelene çocukla yapamam herhalde onlarda herhalde böle dolaba koyuyo kurabiye börek felan .işte planlı gitmek lazım kendi dolaplarımizi da halletmeli yım arada da buzluğa calisaim

Öyle canım hayırlısıyla kucağımıza alalim da hepsi geçer. Yaramaz bebeler bizi korkutuyor, onlar iyi olsun da analar her şeye katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…