• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar kusura bakmayın alıntılayamadim tek tek hastaneye yatis yapıldı rahimde ve karnimdaçok sertleşme var bu ağrılar ondan dedi dr eve yollayaman bikac gün kal takip edecezdedi ciğer geliştirici vurdular dr her ihtimale karşı tüm önlemleri alıyor ciğer geliştirici vurmalari gözümu korkuttu rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏bebekler iyi sulari falan herşey yolunda cok şükür dedi hastaneye geldikten sonra serklajım acimaya başladı dr onada baktı o da iyi rahim ağzı kapalı dedi rahimde ki sertlik geçsin eve yollayacam dedi bebekler büzüş büzüs olmuş sıkışıkliktan 😔dua eder dua bekleriz teyzeler🙏
Kontrollerinde bir sorun yokmuş canım..
Hiç korkma ciğer geliştirici den. Bende hiç bir risk görmedi doktorum ama vuruldum iğneyi. Çok daha rahat olabileceğimiz bir durum bu.
İnşallah bir iki gün kalıp dönersin evine.
İçini ferah tut🙏💕

Kızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın🥰
Aaa canım benim. Hayırlı olsun şükür kavuştum bebeklerine. Allahımm ya çok merak ediyorummm💕

Cok şükür canım inşallah hep böyle güzel şeyler duyarım 🤲 en az 3 litre su içiyorum komposto içiyorum tabi nescafe çay bide 1 fincanı gecmicek şekilde süt artırıcı çay içiyorum şeker var diye fazla içme dedi doktorum sıvıyı çok tüketiyorum benim için 1 damla süt gelmesi bile çok kıymetli şifa olsun yavruma inşallah 🤲🤲 suyu nescafeyi çok tüket dedi anestezi doktoru
İyi olmanıza çok sevindim canım.
1 hafta mı kalacak bebeğin kuvez de?

28 haftalık oldum çok şükür canım.bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah.ben hiçbir hazırlık yapmadım o yüzden ilk çocuktan kalan her şey var kıyafet hariç.onu da Kardeşim birkaç ay önce Doğum yaptı kızı var yenidoğan kıyafetlerini ondan alacağım.benim alacağım depend,pişik kremi falan o yüzden bu sefer daha rahatım☺️
Maşallah canım. Sen deneyimlisin tabi.
Bizlerin birşey den haberi yok. Burada birbirimize destek oluyoruz yardımlaşıyoruz. Çok şükür hep haberdarız birbirimizden.
Şimdide doğumlar oluyor. Çok güzel haberler alıyoruz. Ama bana da bir korku sarıyor. Bebeklerime birşey olacak korkusu kaplıyor içimi bir anda. 😞

Evet ben rapor çıkaramıdım aile hekimim 10 günde bir yaZıyor bana

Canım aile hekimi uzman ise yazabiliyor.
Fakat pratisyen hekim ise olmuyor.
Oksapar kan sulandırıcı iğne transfer gününden beri kullanıyorum
Teşekkür ederim kızlar bende 6 hafta kullanıcam gebelikde hiç kullanmadım şimdi yazdılar dedim size sorayım

Kızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın🥰
Yaaa gözünaydin canimm cok cok sevindim. Ilk ikiz annemiz doğurdu 🥰😍 Allah anali babali büyütsün iki kuzunuda . Bizim yerimizede kokla mis kokularını.

Kızlar ben hastaneden çıktım. Çok şükür son 4 NST'DE sancı çıkmıyor. Ama tabi hâlâ durumum riskli. Evde dinlenerek gün doldurmaya çalışacağız. Kontroller de haftada bir olacak. Bunun dışında kanama, anormal ağrı, sancı falan olursa hemen gideceğim. İnşallah en az 30'u görürüm de için biraz rahat eder.
Canimmm gecmis olsun ya yeni gördüm mesajlarını. Evde bol bol uzan ayaga wc haricinde kalkma bile. Birde kabız olmqmak için kayisi suyu gibi şeyler ic ki ıkınma hic. Bebislerin daha geleceği yok hic merak etme annesi.
Bol bol sev konus kuzularinla 🥰 onlar seni anlıyor ve hissediyor. Ciger geliştirici igne yapildi mi?

Canlarım nasılsınız ben 1 gunluk anne olarak geldim ama evladından ayrı bir Anne 🙁 hepiniz beni çok merak etmişsiniz ama plansız olunca anı olunca kendime gelemedim çok şükür oğlum da bende iyiyiz evet yoğun bakıma aldılar kilosu küçük erken doğdu diye takip edecekler inşallah hersey yolunda gider sağlıkla evimize götürdüğümüz günde gelir 🤲 Allah hepinizden razı olsun iyiki sizi tanıdım can yoldaşlarım
Gözünaydin kuzum . Çok şükür saglıkla dunyaya gelmis meleğin bundan sonrasi bol bol süt götürmek kuzuna. Dogunca o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsin. Insallah bir an önce kuvözden de çıkacak Rabbim kavuştursun. ❤

Gözünaydin kuzum . Çok şükür saglıkla dunyaya gelmis meleğin bundan sonrasi bol bol süt götürmek kuzuna. Dogunca o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsin. Insallah bir an önce kuvözden de çıkacak Rabbim kavuştursun. ❤
Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı sana zamanında sağlıkla inşallah 🤲 inşallah sütüm de çoğalır evladıma şifa olur ❤️
Bende doğum sonrada kullanacam 15 gün senin neden kullanmanı söylediler
Pıhtı oluşmasın diye canım

Kan sulandırıcı iğne kullananlar iğne bitince aile hekimi yazıyor mu
Yazıyor canım ama doktor yazarsa ucretsız alıyorsun ben ilk bastan beri kullanıyorum doğumdan sonra da 2 ay kullanıcam dedıler doktor yazarsa ucretsız oluyor aile hekimi yazarsa yarısını alıyor ozel hastanede doktor yazarsa daha cok verıyorsun

Kızlar her yazıyı okudum ama hepinizi tek tek alamadım zorlu bir sureçti ilk basta doğum sancısı cektım cok ayrıntıları isterseniz anlatabilirim daha sonrasında genel anestezi alarak uyutuldum komple sabah erken saatlerde ılk cıktıgımda beni kimsenin olmadığı bı odaya aldılar hemsıre vardı sadece cok usuyerek cıktım ufo yaktılar 2 saat burda kalacağımı soyledıler o ara bir bebegımın kuveze alındığını dıgerınıde yanıma getirdiler. Kuveze alınan 2.100 grmdı hıc bir sıkıntısı yokmus sadece kilosu dusuk diye aldık dedıler dıger bebek geldi cok guzeldı topac gıbı kucuk ama o da 2.500 kilo dogdu biraz hemsıre emzirmeye calıstı daha sonrasında gıttı esimden biberonla mama istemişler aptamıl 1 numara almıstım onu ıstememıs ler eczaneden aptamıl premuture diye ayrı satılan mamada aldırmıslar bıde biberon 2 cesıt koymustum onu da begenmemes wee marka aldırmıslar saat 9 gıbı sırıngayla beslemısler sonra odaya koymuşlar 11 gıbı ben odaya geldim agrım sızım olmadı usumeyı zaten yukarıda atlattım 2 saat orda yattıktan sonra odaya gelince bıseyım yoktu 12 bucuk gıbı bebegı gene emzirmek istediler bebek agzına alıyor memeyi ama cekmıyor aynı seyı biberon da da oyle yapıyor cekıyo gıbı yapsada mamada azalmıyor zaten benim sutum gelmedı hala da yok malasef 3 gıbı kaldırdılar beni giyindim yurudum 3 tan sonra dıger bebegımide kuveze aldılar kilo kaybı olmasın mama da emmıyor biz bakalım dedıler suan o da kuvez de ben iyiyim rahat yurudum agrım yok sadece sut gelmıyor sıvı tuketıyorum gazın cıkmasını bekliyorlar onu da cıkaramadım daha bide lazımların arasına ben depent almıstım ama hasta bezi de istediler benden depent ten ziyade suan bne de hasta bezi takıyorum depent yarın gecerim heralde belkı sizden istemezler ama yatak koruyucu ve hasta bezi istediler depent olmaz dediler aklınızda olsun sut ıcın arada gelip bakıyorlar elleriyle sagmaya calısıyorlar ama gelmedi hala sut sagma makinesi kullandırmadılar gelmeyen sute onh yaparsak gogusu yara yaparız dedıler suanda bir damla da olsa gelsın bebıslere verelim cok istiyorlar bestlak dıye sut arttırıcı bı ılac getirdi hemsıre onu meyve suyuna katıp ıcıyorum su ve corba sadece gazım cıkana kadar o da cıksaydı cok ıyı olucak yoksa o da sıkıntı yaratacak bana malasef sezeryan olacaklar hıc korkmasın 1 saatten fazla normal doğum sancısı ceken bırı olarak soylıyorum kesinlikle sezeryan arıları olmuyor o sancılardan sonra merak edilen seylerı yine sorabılırsınız yazarım ayrıntılı da anlatırım herseyı tekrardan ıyı dilekleriniz ıcın tesekkur ederım sancı cekerken aklımda siz vardınız hepinize dua ettim hayırlı zamanda hepiniz kucagınıza alırsınız ınsallah bızede bol bol dua edin teyzeler 🌸

Kızlar her yazıyı okudum ama hepinizi tek tek alamadım zorlu bir sureçti ilk basta doğum sancısı cektım cok ayrıntıları isterseniz anlatabilirim daha sonrasında genel anestezi alarak uyutuldum komple sabah erken saatlerde ılk cıktıgımda beni kimsenin olmadığı bı odaya aldılar hemsıre vardı sadece cok usuyerek cıktım ufo yaktılar 2 saat burda kalacağımı soyledıler o ara bir bebegımın kuveze alındığını dıgerınıde yanıma getirdiler. Kuveze alınan 2.100 grmdı hıc bir sıkıntısı yokmus sadece kilosu dusuk diye aldık dedıler dıger bebek geldi cok guzeldı topac gıbı kucuk ama o da 2.500 kilo dogdu biraz hemsıre emzirmeye calıstı daha sonrasında gıttı esimden biberonla mama istemişler aptamıl 1 numara almıstım onu ıstememıs ler eczaneden aptamıl premuture diye ayrı satılan mamada aldırmıslar bıde biberon 2 cesıt koymustum onu da begenmemes wee marka aldırmıslar saat 9 gıbı sırıngayla beslemısler sonra odaya koymuşlar 11 gıbı ben odaya geldim agrım sızım olmadı usumeyı zaten yukarıda atlattım 2 saat orda yattıktan sonra odaya gelince bıseyım yoktu 12 bucuk gıbı bebegı gene emzirmek istediler bebek agzına alıyor memeyi ama cekmıyor aynı seyı biberon da da oyle yapıyor cekıyo gıbı yapsada mamada azalmıyor zaten benim sutum gelmedı hala da yok malasef 3 gıbı kaldırdılar beni giyindim yurudum 3 tan sonra dıger bebegımide kuveze aldılar kilo kaybı olmasın mama da emmıyor biz bakalım dedıler suan o da kuvez de ben iyiyim rahat yurudum agrım yok sadece sut gelmıyor sıvı tuketıyorum gazın cıkmasını bekliyorlar onu da cıkaramadım daha bide lazımların arasına ben depent almıstım ama hasta bezi de istediler benden depent ten ziyade suan bne de hasta bezi takıyorum depent yarın gecerim heralde belkı sizden istemezler ama yatak koruyucu ve hasta bezi istediler depent olmaz dediler aklınızda olsun sut ıcın arada gelip bakıyorlar elleriyle sagmaya calısıyorlar ama gelmedi hala sut sagma makinesi kullandırmadılar gelmeyen sute onh yaparsak gogusu yara yaparız dedıler suanda bir damla da olsa gelsın bebıslere verelim cok istiyorlar bestlak dıye sut arttırıcı bı ılac getirdi hemsıre onu meyve suyuna katıp ıcıyorum su ve corba sadece gazım cıkana kadar o da cıksaydı cok ıyı olucak yoksa o da sıkıntı yaratacak bana malasef sezeryan olacaklar hıc korkmasın 1 saatten fazla normal doğum sancısı ceken bırı olarak soylıyorum kesinlikle sezeryan arıları olmuyor o sancılardan sonra merak edilen seylerı yine sorabılırsınız yazarım ayrıntılı da anlatırım herseyı tekrardan ıyı dilekleriniz ıcın tesekkur ederım sancı cekerken aklımda siz vardınız hepinize dua ettim hayırlı zamanda hepiniz kucagınıza alırsınız ınsallah bızede bol bol dua edin teyzeler 🌸
Canım benim hepiniz iyisiniz ya önemli olan o gelir sütünde komple mi uyuttular bunu senmi istrdin kuzum soruorlarmi.sen bol dinlen iki bebegyle kosturcan sonra stres yapma sakın kuzum çabucak güç topla bebislerinle kavuş canım 🥰🥰

Kızlar kusura bakmayın alıntılayamadim tek tek hastaneye yatis yapıldı rahimde ve karnimdaçok sertleşme var bu ağrılar ondan dedi dr eve yollayaman bikac gün kal takip edecezdedi ciğer geliştirici vurdular dr her ihtimale karşı tüm önlemleri alıyor ciğer geliştirici vurmalari gözümu korkuttu rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏bebekler iyi sulari falan herşey yolunda cok şükür dedi hastaneye geldikten sonra serklajım acimaya başladı dr onada baktı o da iyi rahim ağzı kapalı dedi rahimde ki sertlik geçsin eve yollayacam dedi bebekler büzüş büzüs olmuş sıkışıkliktan 😔dua eder dua bekleriz teyzeler🙏
Canım benim Rabbim yardımcınız olsun inşallah o kasılmalar da geçer ama daha önce de yazdığım gibi stres çok etkiliyor hemen kasılıyor bebişler. O yüzden senin kendini iyi hissetmen çok önemli. Sakın hastanedeyim diye tedirgin olma orada en azından gözetim altındasın. Sana iyi gelen şeyler ile meşgul olmaya çalış bol bol inşirah oku
Sağ salim taburcu olursunuz inşallah bebişler de anne karnında güzelce büyümeye devam etsin🤲🤲

Geçtim canım akşam taburcu oldum ben
Bugünde doktorumuz aradı durumu hakkında bilgi verdi çok şükür doğum kilosuna geri dönmüş yavrum antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış ultrason çekimleri olacakmış ağız yoluyla beslemeyi denicez dedi sarılık için ilk gün ışık almış Rabbime şükürler olsun durumu iyi inşallah böyle devam eder önce Rabbime sonra doktorlara emanet doktorumuz merak etme özel bebek sıkı takipteyiz sen kendine dikkat et stres yapma sütüne odaklan sıvı tüket gece uykuna dikkat et ve boza alıp iç sütün artar dedi Allah razı olsun banada hep teselli veriyor bizde durumlar böyle. Bende bugün daha iyiyim çok şükür duygusal olarak arada gidiyorum sonra kendine gel diyorum böyle yani
Çok şükür canım bebiş iyiymiş inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi. Rabbim sana da güç kuvvet versin kuzum. İnşallah sağlıkla taburcu olacak bak maşallah Rabbim iyilerle karşılaştırmış ne kadar özen gösteriyorlar bebişine.
İncir yasak mı ki kuzum sana ya da hurma onların da süt artırıcı özelliği varmış ya
Bir de yazdığımı görmüşsündğr belki bu süt işi sabır işi. İnşallah gelecek düzenli olacak sen moralini yüksek tutmaya çalış benim güçlü annelerim🤗

Canım benim Rabbim iki evladına da sağ salim kavuştursun inşallah. Süt için yazdıklarım senin için de geçerli kuzum. Evet stres yapmamak elde değil ama maalesef süt işi hemen etkileniyor stresten. Gelecek inşallah canım sağdıkça beyine olumlu sinyaller gittikçe sütün de gelecek. Çok şükür iki bebişin de sağlığı yerinde mamalar da şimdi özenle hazırlanıyor. Şifalar olsun inşallah minik piyimseslere 🤗

Canım güçlü annelerim şuan her birimizin ayrı stresleri başladı. Rabbim inşallah feraha çıkarsın
Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Amin bitanemamin okudukça korkuyordum bugün öyle olunca hastaneye nasıl geldim bilmiyorum insan sanırım başına gelmedikçe uzak sanıyor bazıları ama hepimiz insanız hepimizin sınavı farklı bugün ciğer geliştirici yapıyorum dediğinde içimdeki korkuyu tarif edemem ama çok şükür dr öyle bi suphem yok ama hiçbir riski de alamam bu haftadan sonra yoksa bu kadar erken geleceklerinden değil rahat ol sadece önlem amaçlı yaptım yapmam aslında çok iyi bisey dedi ama sen korkma dedi 2 güne ağrın kesilirse taburcu edecem evde dinleneceksin dedi allahım dedim hamilelik başlı başına büyük stres yalvaririm bütün hamilelerin ve içimizdeki mucizelerin yardımcısı ol dayansinlsr diye güçkuvvet ver hepimiz dualarimdasiniz kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun sağ salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Back