• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tabiikii canım ne acılara dayandık bunlarda dayanırım elbet. Ama ne bileyim biraz korkutucu geliyordu sonda. Ama çok şükür şuan korkmuyorum. Epidural sezeryan dedi bana da doktorum. Belden aşağı uyuşturulacaj dedi.
Hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Sen kaç haftalıksın canım?
28 haftalık oldum çok şükür canım.bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah.ben hiçbir hazırlık yapmadım o yüzden ilk çocuktan kalan her şey var kıyafet hariç.onu da Kardeşim birkaç ay önce Doğum yaptı kızı var yenidoğan kıyafetlerini ondan alacağım.benim alacağım depend,pişik kremi falan o yüzden bu sefer daha rahatım☺️

Kızlar kusura bakmayın alıntılayamadim tek tek hastaneye yatis yapıldı rahimde ve karnimdaçok sertleşme var bu ağrılar ondan dedi dr eve yollayaman bikac gün kal takip edecezdedi ciğer geliştirici vurdular dr her ihtimale karşı tüm önlemleri alıyor ciğer geliştirici vurmalari gözümu korkuttu rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏bebekler iyi sulari falan herşey yolunda cok şükür dedi hastaneye geldikten sonra serklajım acimaya başladı dr onada baktı o da iyi rahim ağzı kapalı dedi rahimde ki sertlik geçsin eve yollayacam dedi bebekler büzüş büzüs olmuş sıkışıkliktan 😔dua eder dua bekleriz teyzeler🙏

Sen nasılsın canım eve geçtin mi🤗
Geçtim canım akşam taburcu oldum ben
Bugünde doktorumuz aradı durumu hakkında bilgi verdi çok şükür doğum kilosuna geri dönmüş yavrum antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış ultrason çekimleri olacakmış ağız yoluyla beslemeyi denicez dedi sarılık için ilk gün ışık almış Rabbime şükürler olsun durumu iyi inşallah böyle devam eder önce Rabbime sonra doktorlara emanet doktorumuz merak etme özel bebek sıkı takipteyiz sen kendine dikkat et stres yapma sütüne odaklan sıvı tüket gece uykuna dikkat et ve boza alıp iç sütün artar dedi Allah razı olsun banada hep teselli veriyor bizde durumlar böyle. Bende bugün daha iyiyim çok şükür duygusal olarak arada gidiyorum sonra kendine gel diyorum böyle yani

Hem de ne minik teyzesiii ne yaptın hastaneden güzel haberler aldın mı 🥰
Çok şükür aldım canım durumu iyi yavrumun yarın dahada güzel haberler alıcam Allahın izniyle inşallah ağızdan beslenmesinde de bir sıkıntı çıkmaz ultrasonlarıda iyi çıkar inşallah 🤲🤲

Kızlar kusura bakmayın alıntılayamadim tek tek hastaneye yatis yapıldı rahimde ve karnimdaçok sertleşme var bu ağrılar ondan dedi dr eve yollayaman bikac gün kal takip edecezdedi ciğer geliştirici vurdular dr her ihtimale karşı tüm önlemleri alıyor ciğer geliştirici vurmalari gözümu korkuttu rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize sag salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏bebekler iyi sulari falan herşey yolunda cok şükür dedi hastaneye geldikten sonra serklajım acimaya başladı dr onada baktı o da iyi rahim ağzı kapalı dedi rahimde ki sertlik geçsin eve yollayacam dedi bebekler büzüş büzüs olmuş sıkışıkliktan 😔dua eder dua bekleriz teyzeler🙏
Kuzum hiç stres yapma bak beni biliyorsun seni çok iyi anlıyorum inan stres daha kötü çok şükür gözetim altındasın ciğer geliştiriciye takılma olman daha iyi olmuş canım sen dua et oku bol bol iyi düşün hayırlısı ile çıkacaksın hastaneden dualarım seninle canım kasılma içinde ilaç verirler durur merak etme rahim ağzı falan iyiymiş çok şükür sen dinlen ayağa kalkma oyalanacak biseyler bul kafanı dağıt

Canım benim önlem amaçlı ciğer gelistirci iyi .kasılma da geçer ama bak stres olma o kötü kuzum hepimizin korkuları var ama stres yapmicaz inşallah vaktinde sağlıkla kavuscaz mucizelerimize

Bugünde doktorumuz aradı durumu hakkında bilgi verdi çok şükür doğum kilosuna geri dönmüş yavrum antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmış ultrason çekimleri olacakmış ağız yoluyla beslemeyi denicez dedi sarılık için ilk gün ışık almış Rabbime şükürler olsun durumu iyi inşallah böyle devam eder önce Rabbime sonra doktorlara emanet doktorumuz merak etme özel bebek sıkı takipteyiz sen kendine dikkat et stres yapma sütüne odaklan sıvı tüket gece uykuna dikkat et ve boza alıp iç sütün artar dedi Allah razı olsun banada hep teselli veriyor bizde durumlar böyle. Bende bugün daha iyiyim çok şükür duygusal olarak arada gidiyorum sonra kendine gel diyorum böyle yani
Şükür oglusumuz iyi kuzum daha iyi olcak güçlü bebeimiz sen aynen bu şekilde moral depola süt lerin bol bol gelir bide bol su iç canım güzel haberler beklioruz senden kuzum 🥰🥰

İnşallah canım sağlıkla geliceksin o günler e🤗🤗 hep güzel seler düşünelim bebisler anlio🥰🥰

Çok şükür canım taburcu olmuşsun sen dinlen dikkat et kafana sakın kötü düşünce getirme Allahın izniyle beklicek kuzular sağlıkla kucağına alacaksın sakın sakın stres yapma dualarım seninle ❣️
Teşekkür ederim canım. Gönlümü rahat tutmaya çalışıyorum. Dua ediyorum. Allah'a emanet yavrularım😊
Cok şükür canım eve geçmişsin. İnşallah bebekler kalır bir kaç hafta daha. Moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbime emanetsiniz
Eve geldikten sonra daha iyiyim canım. Hastane ortamı da insanı geriyor. Kalacaklar inşallah, ben inanıyorum😊
Canim stres yapma inşallah sağlıkla kucağına al bebislerini inan kiloya da takılma bana Dr 28 hafta olsalar daha iyi derdi ama 23 de doğdular birde ultrasonda ki kiloya göre dogmadilar daha düşük doğdular sağlıklı olsunlarda önemli olan bu vaktinde gelsinler canım❤️
Aynen canim bebeklerimin en büyük motivasyonu güçlü abileri. Sağlıkları yerinde olsun da gerisi halledilir.🌸
İyi canım kiloları gayet güzel.
Ciğer geliştirici vurulmanda çok iyi.
Benim ilk hedefim hep 28. Hafta idi.
Çok şükür geçti 28.haftam. Şimdi 30.hafta ikinci hedefim. Onu da geçiriyorum çok şükür.
Seninde öyle olacak bir bakmışsın 30 olmuşsun.
💕
Gelisimleri iyi çok şükür. İnanıyorum 30'lari göreceğime💞 Seninki de inşallah böyle problemsiz ilerler sağlıkla süreci tamamlarsin,😊
Canım ilaç verirler kasılma geçer. Ciğer geliştirici de kötü bir şey değil onlem için vuruyorlar. Bak ben ilk gün o kadar korktum ki direkt sancılar çıktı. Ama sonra bir şekilde biraz kafamı rahatlattim. Sancılar azaldı hatta geçti. Sertliğin geçer merak etme ama senin de artık haftan ilerledi sertlikler mutlaka olacaktır. Kafanı rahatlatmaya çalış. Dualarım hem seninle hem kendimle hem de buradaki herkesle💞

Şükür oglusumuz iyi kuzum daha iyi olcak güçlü bebeimiz sen aynen bu şekilde moral depola süt lerin bol bol gelir bide bol su iç canım güzel haberler beklioruz senden kuzum 🥰🥰
Cok şükür canım inşallah hep böyle güzel şeyler duyarım 🤲 en az 3 litre su içiyorum komposto içiyorum tabi nescafe çay bide 1 fincanı gecmicek şekilde süt artırıcı çay içiyorum şeker var diye fazla içme dedi doktorum sıvıyı çok tüketiyorum benim için 1 damla süt gelmesi bile çok kıymetli şifa olsun yavruma inşallah 🤲🤲 suyu nescafeyi çok tüket dedi anestezi doktoru

Cok şükür canım inşallah hep böyle güzel şeyler duyarım 🤲 en az 3 litre su içiyorum komposto içiyorum tabi nescafe çay bide 1 fincanı gecmicek şekilde süt artırıcı çay içiyorum şeker var diye fazla içme dedi doktorum sıvıyı çok tüketiyorum benim için 1 damla süt gelmesi bile çok kıymetli şifa olsun yavruma inşallah 🤲🤲 suyu nescafeyi çok tüket dedi anestezi doktoru
İnşallah kuzum bol bol gelsin kuzuma şifa olsun inan sütüne artar canım benim hep olumlu düşün 🥰🥰 ben Nescafe ye şaşırdım Cidden mi iç dedi baş ağrısı olursa içilir die saniodum

Kızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın🥰
Hadi gözün aydın çarşamba derken daha erken geldi kuzuların🥰 Çok şükür hepiniz iyisiniz.Digeri de gelir yanına mutlu mutlu evinize gidersiniz🤲

İnşallah kuzum bol bol gelsin kuzuma şifa olsun inan sütüne artar canım benim hep olumlu düşün 🥰🥰 ben Nescafe ye şaşırdım Cidden mi iç dedi baş ağrısı olursa içilir die saniodum
Olumlu oluyorum arada ağlamalar geliyor ama yapicak bisey yok onada🤦‍♀️ iç dedi canım olmasın diye

Geçmiş olsun canım herşey yoluna girer de evine dönersiniz inşallah ama bu biraz da sana bağlı stres yapmamaya çalış bebklerin de olumsuz etkilenmesin.Allah yardımcınız olsun

Çok şükür canım her geçen gün daha iyi olacak inşallah.Agizdan beslenince yakında emzirme de başlar işte o zaman sen gor duyguyu gücü 🥰

Allah'ım güç versin son sınavınız olsun kuzum biz güçlü kadinlariz bunuda atlaticaksin kısa süre sonra oglusla Olcan inşallah 🤲🤲
Amin inşallah canım 🤲
Çok şükür canım her geçen gün daha iyi olacak inşallah.Agizdan beslenince yakında emzirme de başlar işte o zaman sen gor duyguyu gücü 🥰
İnşallah canım o anı sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum 🤲🤲❤️

Canım Allah yardımcınız olsun Rabbim inşallah sağ salim kucağına almanı nasp etsin stres yapma etkilemesin seni

Back