Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Öyle canım herşey çok pahalı Allah yardımcımız olsun daha yapacaz inşallah

Bi kere oldu canım tekrarlamadi şükür ama çok korktum uzandım hemen kalmmadim hic
İyi yapmışsın canım arada yapıyorlar öyle yaramazlıklar. Annelerine kıyamıyorlar
Dün biraz iş yaparken oldu sürekli kastı kendini
Bende konuşuyorm onunla
Ne yapayım annecim sonuçta piyimses değiliz evimizde hizmetçimiz yok bu işler mecbur yapılacak diyorum

Az kaldı kuzum son 2 gün

Canım harikasin valla ben dun etiketleri kestim cesaret edemedim bı yerden başlamalı baksana hemen bitmiş utulemede bitti hemde valla harikasın kuzum
Şu sıralar havalar yine serinledi içeride zor kuruyor bir iki güne başlarsın sende yavaş yavaş yap

Şu sıralar havalar yine serinledi içeride zor kuruyor bir iki güne başlarsın sende yavaş yavaş yap
Evet kuzum sürekli yağmur kış gibi hava ondan da cesaret edemedim ama baslicam inşallah ee cantanida hazırla kuzum yapmisken eksiklerin bittiyse benimde bı kaç şey kaldı bitti sayilir

Cok az kaldi hayirlisiyla saglikla gelsinler

Evet kuzum sürekli yağmur kış gibi hava ondan da cesaret edemedim ama baslicam inşallah ee cantanida hazırla kuzum yapmisken eksiklerin bittiyse benimde bı kaç şey kaldı bitti sayilir
Çantayı bayram sonrası hazırlarım canım koyacaklarımın listesini yapıyorum gördükçe eksikleri yazıyorum
Valla bu sene bebekler çok aceleci korkuyorum
İki gündür benimki de çıkmaya niyetlenmiş gibi çok kasıyor kendini

Evet kuzum hazırda olsun da agirlasiriz belki yapmak en iyisi evet valla bu sene aceleciler bende dedim ya geçen gün korktum baya çıkmaya calisio gibi vuruo gece az su içmeme rağmen kaç kere wc ye çıktım vuruo oyuncağına cocum

Aynen canım hazır olursa içimiz de rahat eder bayram sonu da ufak tefek temizliğe başlarız

Aynen canım hazır olursa içimiz de rahat eder bayram sonu da ufak tefek temizliğe başlarız
Evet kuzum az kaldı her aşaması heycanli bundan sonrası da işte evi hallet bebiş eşyaları hallet bı bakmışsın zaman geçmiş ama benim hala pijamam geceligim yok karar veremiyorum ya çok sıradan olmasın yada çok öle süslü olmasın derken bu hafta bunuda halledeyim çamaşır felan aldım depend bide lohusa pedi aldım e bebekten fazlamı olur artık bilemedim bı geceligim kaldı

İyi yapmışsın canım lazım olur illa ki lohusa pedi de
Benim o attığım pijama takımı güzel canım. Gecelik benimde yokta bakalım bir şeyler ayarlıcam.

Senn anlattinnn bennn ağlayarak okudum nefesimm yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi biraz farklı bende ağladığını duydum onca çektiğimi unuttum inan ama bana hiç göstermediler diğer evladımın sesini hiç duymadım nefesimm sağlıkla kavusalim evlatlarimizaaa Aslan parçası onlar çok güçlüler isimlerinden alıyorlar o gücü

Gelir kuzumm sagmaya devam 1 dmalada olsa antibiyotik şifa olacakk

İyi yapmışsın canım lazım olur illa ki lohusa pedi de
Benim o attığım pijama takımı güzel canım. Gecelik benimde yokta bakalım bir şeyler ayarlıcam.
Çok güzel ama bı diorum görmeden almasammi sonra yok giderek de bulamiombide çok terleniomus die. Okudum hep ondan halledeyim bu hafta

Canimm evet dün yanindaydim artık bizimde 1 kilonuz varr hayırlısı ile 1.kiloyu geçtik kızlar hhamdolsun iyi sağlığıda
Maşallah maşallah paşama ya teyzoşları yesin onu çok güçlü sağlıkla kavuşun bitanem

Çok güzel ama bı diorum görmeden almasammi sonra yok giderek de bulamiombide çok terleniomus die. Okudum hep ondan halledeyim bu hafta
En fazla iade edersin canım. Tabi bulunduğun yerdeki mağazalara bakarsan daha iyi olur burada ben doğru düzgün bir şey bulamamıştım. Yedek pijama da evdekilerden götürmeyi düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…