- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.781
Öyle canım herşey çok pahalı Allah yardımcımız olsun daha yapacaz inşallahCanım gerçekten vakit alıcı şeyler. Annem ler ara tatilde gelince onlarla yapalım dedim. Yoksa mümkün değil kendi kendime yapamam.
Bayram sonrası hemen halı ve koltuk yıkama yaptıracağım.
Birde ikiz olunca biz eve sığamıyoruzsürekli evde düzen oluşturuyoruz. Bazı eşyaları ortak alana çıkardık falan. Öyle işte. Birde al al bitmiyor. Herşey çok pahalı. Ne alırsak 300 - 500 tl. Herşeyi 2 tane de alınca
İyi yapmışsın canım arada yapıyorlar öyle yaramazlıklar. Annelerine kıyamıyorlarBi kere oldu canım tekrarlamadi şükür ama çok korktum uzandım hemen kalmmadim hic
Canım harikasin valla ben dun etiketleri kestim cesaret edemedim bı yerden başlamalı baksana hemen bitmiş utulemede bitti hemde valla harikasın kuzum
Az kaldı kuzum son 2 günGece nobetındeyım bende kızlar uyutmuyor bu aksam o kadar cok zorluyorlar ki beni cok baskı yapıyorlar doğum sancısı cwker gibiyim hareket ettikçe onlar tuvaletten cıkamadım uyusalar rahatlıcam hareketlerinden tum organlarım baskı ıcınde
Şu sıralar havalar yine serinledi içeride zor kuruyor bir iki güne başlarsın sendeCanım harikasin valla ben dun etiketleri kestim cesaret edemedim bı yerden başlamalı baksana hemen bitmiş utulemede bitti hemde valla harikasın kuzum
Evet kuzum sürekli yağmur kış gibi hava ondan da cesaret edemedim ama baslicam inşallah ee cantanida hazırla kuzum yapmisken eksiklerin bittiyse benimde bı kaç şey kaldı bitti sayilirŞu sıralar havalar yine serinledi içeride zor kuruyor bir iki güne başlarsın sendeyavaş yavaş yap
Cok az kaldi hayirlisiyla saglikla gelsinlerGece nobetındeyım bende kızlar uyutmuyor bu aksam o kadar cok zorluyorlar ki beni cok baskı yapıyorlar doğum sancısı cwker gibiyim hareket ettikçe onlar tuvaletten cıkamadım uyusalar rahatlıcam hareketlerinden tum organlarım baskı ıcınde
Çantayı bayram sonrası hazırlarım canım koyacaklarımın listesini yapıyorum gördükçe eksikleri yazıyorumEvet kuzum sürekli yağmur kış gibi hava ondan da cesaret edemedim ama baslicam inşallah ee cantanida hazırla kuzum yapmisken eksiklerin bittiyse benimde bı kaç şey kaldı bitti sayilir
Evet kuzum hazırda olsun da agirlasiriz belki yapmak en iyisi evet valla bu sene aceleciler bende dedim ya geçen gün korktum baya çıkmaya calisio gibi vuruo gece az su içmeme rağmen kaç kere wc ye çıktım vuruo oyuncağına cocumÇantayı bayram sonrası hazırlarım canım koyacaklarımın listesini yapıyorum gördükçe eksikleri yazıyorum
Valla bu sene bebekler çok aceleci korkuyorum
İki gündür benimki de çıkmaya niyetlenmiş gibiçok kasıyor kendini
Aynen canım hazır olursa içimiz de rahat eder bayram sonu da ufak tefek temizliğe başlarızEvet kuzum hazırda olsun da agirlasiriz belki yapmak en iyisi evet valla bu sene aceleciler bende dedim ya geçen gün korktum baya çıkmaya calisio gibi vuruo gece az su içmeme rağmen kaç kere wc ye çıktım vuruo oyuncağına cocum
Evet kuzum az kaldıAynen canım hazır olursa içimiz de rahat eder bayram sonu da ufak tefek temizliğe başlarız
İyi yapmışsın canım lazım olur illa ki lohusa pedi deEvet kuzum az kaldıher aşaması heycanli bundan sonrası da işte evi hallet bebiş eşyaları hallet bı bakmışsın zaman geçmiş ama benim hala pijamam geceligim yok karar veremiyorum ya çok sıradan olmasın yada çok öle süslü olmasın derken bu hafta bunuda halledeyim çamaşır felan aldım depend bide lohusa pedi aldım e bebekten fazlamı olur artık bilemedim bı geceligim kaldı
Senn anlattinnn bennn ağlayarak okudum nefesimm yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi biraz farklı bende ağladığını duydum onca çektiğimi unuttum inan ama bana hiç göstermediler diğer evladımın sesini hiç duymadım nefesimm sağlıkla kavusalim evlatlarimizaaa Aslan parçası onlar çok güçlüler isimlerinden alıyorlar o gücüBiliyorsunuz pazartesiden beri hastanede yatıyorum takipteydim şekerim tansiyonum dengelendi nstler bebek hareketleri çok şükür hep iyi çıkıyordu ama suyumda hep azalma oldu doktorum sağolsun sıkı takiple 1 gün bile senin karnında kalsa bizim için daha iyi dedi ciğer geliştirici iğnelerimiz yapıldı cuma sabah artık riske atmamamız gerektiğini doğmasının daha iyi olacağını haftasının da güzel olduğunu söyledi benim içim rahat bir şekilde tamam dedim Rabbim böyle nasip etmiş bizim paşamız erken gelmek istiyor dedim çok şükür bugünleri nasip etti kurban olduğum Allahım belki o gün idrarı mı temizlikçi kadın yanlışlıkla dökmese sonuç temiz çıksa beni eve yollasalar farklı bisey olacaktı hep derim hayırlısı geç olsun güç olmasın eve gidip ne oldu diye içim içimi yiyeceğine hastanede kalırım dedim. Cuma Sabah 9 buçukta karar verildi öğleden sonra sezeryan diye kahvaltı yapmamış olsam hemen alıcaklardı. Öğleden sonra beni hazırladılar damar yolum yattığımdan beri var zaten sonda takıldı bundan sakın korkmayın canlar hiç can acıtmıyor sadece hafif bir yanma oda geçiyor inanın bunları düşünmüyorsunuz ameliyata indirdiler beni Allah razı olsun doktorlarımdan hepsi çok ilgilendi rahatlattı bilgilendirdi sonra anestezi doktoru geldi yapacaklarını anlattı belden aşağı uyusturuldum bundan da korkmayın sadece nasıl iğne olurken iğneyi hissediyoruz o onun dışında bir ağrı acı yok benim rahat oldu sizi rahatlatmak için değil gerçekten yaşadıklarımı yazıyorum. Tabi 1 dakika sonra ayaklarım ısınmaya başladı doktorum bu iyi bisey dedi hemen uyustum öğlen 2 ye çeyrek vardı girdim saat tam 2 de oğlumun ağlama sesini duydum küçük olduğu için bana göstermeyip hemen muayeneye aldılar o ağladı ben ağladım çok dua ettim Allahım sesini duyur diye şükürler olsun o sesini duydum doktora ağlaması iyi değilmi dedim tabiki dedi o an ameliyatı unuttum kafamı çevirip oğluma baktım ne yapıyorlar diye bembeyaz pamuğun eli ayağı küçücük ama çok şükür bi sıkıntısı yok 1500 gram doğdu teyzeleri ben kokusunu içime çekemedim dokunmadım yeterki dedim iyi olsun bezlediler küvöze koyarken gösterdi doktor biz gidiyoruz dedi gittiler benim islemim yarım saat sürmüştür 2 buçuğu geçiyordu beni çıkardılar odaya ayaklarımı yavaştan hissetmeye başladım gerçekten belden aşağı olmak avantaj daha rahat belli bir saat sonra sondamı çıkardılar oda kolay korkmayın sonra yürümek için kalktım yataktan kalkmak zorluyor onun dışında kalktığın an yürümek o kadar zor değil yani o kadar da olacak sonuçta ameliyat idare edicez kuzularımız içinkısaca soyliyim Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin ameliyat yada normal doğum Rabbim kolaylığını veriyor siz o sesi duyup görüntüyü görüyorsunuz ya hersey unutuluyor bambaşka bir duygu tarifi imkansız Canım can bağı arkadaşlarım Rabbim hepinize hayırlı vaktinde sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah sizlerinde az kaldı mucizelerinize kavuşmanıza hepinizin anlatacağı çok güzel anılar sizi bekliyor sormak merak ettiğiniz şeyler olursa yazarım. Söylemiştim size depend gerçekten kolaylık iç çamaşırına gerek bile yok diyorum iyiki almışım kanama yoğun gelsin gelmesin ben çok rahat ediyorum. İnşallah hepinizin sütü hemen gelir benim erken olduğu için hemşirem gelmeyebilir pes etme gelicek dedi bende zaten izin verseler pompa ile gezicem ama yara olur diye 3 saatte bir 15dk bi göğsüm 1 15dk bi göğsümü sağıyorum 1 çay kaşığı ancak çıkıyor oda oğlumun şifası için hemen veriyoruz yoğun bakıma beslesinler diye. Pompa önemli yani ben hem Manuel hem elektrikli getirdim hastanede zaten elektrikli veriyor rahat oluyor.
Paşamın durumunun bilgisi bugün verilmicek yarın bilgi alıcaz çok şükür elhamdülillah dün aldığımız bilgi durumu iyi herhangi bir cihaza bağlı değil antibiyotik tedavisi görüyor bunun detaylarını ben yarın doktorundan ögrenicem şehir hastanesinde doğum yaptım o yüzden bazı kuralları var annem her süt götürdüğünde soruyor ama haftasonu diye bilgi vermiyorlar doktor yarın verecek diyorlar bizde diyoruz iyi sağlıklı olsun bekleriz. En az 1 hafta küvözde kalıcak dediler gerekli tahliller takipler yapılsın diye herhangi bir olumsuzluk varmı diye yavrum Önce Rabbime sonra doktorlara emanet yakında kavusucaz mucizemle
Gelir kuzumm sagmaya devam 1 dmalada olsa antibiyotik şifa olacakkAmin inşallah balım ben önceden almıştım poşetleri getirdim hastaneye şuan az geliyor diye siringaya çekiyoruz sağdığım sütü bende dün sabah başladım sagmaya Allahın izniyle benimde yarın daha iyi gelir o zamanMinikimm kuzumun yaptığı gibi yapıyorum bende şifa olsun paşalarımıza inşallah
Çok güzel ama bı diorum görmeden almasammi sonra yok giderek de bulamiomİyi yapmışsın canım lazım olur illa ki lohusa pedi de
Benim o attığım pijama takımı güzel canım. Gecelik benimde yokta bakalım bir şeyler ayarlıcam.
Canimm evet dün yanindaydim artık bizimde 1 kilonuz varr hayırlısı ile 1.kiloyu geçtik kızlarMinikimm canım bızım kucuk paşa nasıl bu arada yakın zamanda gittin mi gormeye
Maşallah maşallah paşama ya teyzoşları yesin onu çok güçlüCanimm evet dün yanindaydim artık bizimde 1 kilonuz varr hayırlısı ile 1.kiloyu geçtik kızlarhhamdolsun iyi sağlığıda
En fazla iade edersin canım. Tabi bulunduğun yerdeki mağazalara bakarsan daha iyi olur burada ben doğru düzgün bir şey bulamamıştım. Yedek pijama da evdekilerden götürmeyi düşünüyorum bakalımÇok güzel ama bı diorum görmeden almasammi sonra yok giderek de bulamiombide çok terleniomus die. Okudum hep ondan halledeyim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?