Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım forumda benim gibi olanları araştırırken geldi ismin karşıma. Ben 5 deneme yaptım ancak gebelik elde edemedim. Seninki gibi çok yumurta toplanıyor ama çok az embriyo elde ediliyor.Onlar da tutmadı ya da kimyasal ve boş gebelik yaşadım. Nerede tedavi gördün? Ne diyor doktorun, bundan sonraki süreçte ne tavsiye ediyor. Çünkü okuduğum kadarı İle senin ngs’den de temiz gelmiş ve olmamış. Merak ediyorum daha ne yapılabilir diye.

Sen ayağa kalkmamaya çalış mümkün olduğunca dinlen kötü bisey düşünme hastane ortamı insanı zorluyor ama inan bizim için en iyisi Rabbim sizi korusun
Dinlenme modundayim. Sadece Nst odasına gidip geliyorum evet canım hastane beni biraz geriyor ama dediğin gibi kal dedikleri müddetçe buradayim.

K Kubkub06 canım bugün daha iyisinizdir inşallah
Canım dün gece ve sabahki NST'lerim daha iyi çıktı. Yarın uzmana danisacaklar durumumu. Bakalım duruma göre hastanede kalmaya devam edebilirmisim ya da sık aralikla kontrole gelebilirmisim

Yaaa cok guzel hazırlıklar bende son 2 gun bugun video ceketim artık odasının falan herseylerı tam darısı senin basına canımm

Yaa bulamadım ben listeyi ararmısın rica etsem
Kursun kalemleri sonradan ekledım canım soylenenlere gore sut saklama posetını de bugun aklıma nefesten sonra geldi eger bebekler kuveze girerse diye belki bizde verırız sut diye onu da ekledim bı kac tane koydum cantama bende artık ınsallah sızede fıkır olur fazlası olsun eksik olmasın diye elimden geldıgınce fazlasını koydum azını koymadım eksik gordugu olursa banada fıkır verebılırsınız
Amin inşallah teyzesi sende hayırlısı ile kucağına alırsın az kaldı seninde yine sormak istersen biseyler cevap veririm
Cok guzel anlatmışsın canım benim tek korkum ıgne 9 ay boyunca oldum oldum halada oluyorum ama ıgne den hala korkuyorum beni korkutan sey bir o bıde sondanın takımı heralde olur gozumde buyuyen ilk seyler onlar daha sonrasında doğum sonrası agrılar olur heralde bı sekılde onu da atlatıcam bakalım son 2 gun artık son aksam bana vurur

Eklentiler

• 16502049828748070840685000518301.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 27
  • 16502050694254891624267484821026.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 27
Canım dün gece ve sabahki NST'lerim daha iyi çıktı. Yarın uzmana danisacaklar durumumu. Bakalım duruma göre hastanede kalmaya devam edebilirmisim ya da sık aralikla kontrole gelebilirmisim
İnşallah daha da iyi olursunuz canım. Sağlıkla büyüsün minikler. İğnenizi de yaptırdınız için rahat olsun inşallah bir kaç hafta daha sabretsinler anne karnında sen bundan sonraki süreçte yorma kendini ev işlerine birini çağırırsınız. Çok fazla ayakta kalma. İnşallah vaktinde saatinde sağlıkla gelsinler

Yani galiba sıcak suya biraz kimyon atıyoruz oldu sana kimyon çayı tam bakmadım nasıl yapılıyor da
Cayını bende duydum canim bıde her yemege dedıgın gıbı bir tatlı kasıgı kimyon atın diyorlar her turlu yemekte bı kasık atınca gaz yapmıyormus ben hatta son bir aydır her yemege atıyorum

Canım benim çok teşekkürler eksik olma.
Çoğunu aldım ohh rahatladım biraz
Hadi son 2 gün kaldı.
Nasıl heyecan var mı?

Maşallah canım sen herşeyini yapmışsın benim oda daha bayramdan sonra gelecek bendede hazırlıklar bayramdan sonra başlayacak bakalım hayırlısı olur hepimiz için inşallah
Canım gerçekten vakit alıcı şeyler. Annem ler ara tatilde gelince onlarla yapalım dedim. Yoksa mümkün değil kendi kendime yapamam.
Bayram sonrası hemen halı ve koltuk yıkama yaptıracağım.
Birde ikiz olunca biz eve sığamıyoruzsürekli evde düzen oluşturuyoruz. Bazı eşyaları ortak alana çıkardık falan. Öyle işte. Birde al al bitmiyor. Herşey çok pahalı. Ne alırsak 300 - 500 tl. Herşeyi 2 tane de alınca

Anladım canım. Tabi her zaman dediğimiz gibi kontrol altında durmak daha rahatlatıcı birşey. Böyle evde herşey belirsiz.
28 haftalık tan sonra ki doğumlardan da korkma zaten. Ki daha da durur miniklerimiz.

Aminn inşallah canım. Az zamanlarımız kaldı bizlerinde. Bizim ikiz olunca doktor 33 veya 34 de bekliyordu aslında.
Ama en son gittiğimde 36 veya 37 olur dedi. İnşallah ben 35 i göreyim diye dua ediyorum.

Canım benim çok teşekkürler eksik olma.
Çoğunu aldım ohh rahatladım biraz
Hadi son 2 gün kaldı.
Nasıl heyecan var mı?
Vala heyecan korku strest hepsi bir arada bende aslında cok bısey yok bı gecen hafta doktorum son kontrol diyince onu gorunce gozlerım doldu eve geldim hala bısey yok suanda falan belki son aksam vurur yada doktorumu gorunce aglarım heralde diyorum ben en cok ıgnelerden sonda dan korkuyom

Cayını bende duydum canim bıde her yemege dedıgın gıbı bir tatlı kasıgı kimyon atın diyorlar her turlu yemekte bı kasık atınca gaz yapmıyormus ben hatta son bir aydır her yemege atıyorum
Aynen aynen öyle diyorlar
Bide hurma ve incir de süt yapıyormuş. Tabi hurma şimdi biraz sıkıntılı doğumu başlatma etkisi de olabilir. Doğumdan sonra bol bol yeriz
Nefes0858 hurma ve inciri de bi araştır canım

Kızlar az önce karnıma aşırı bi ağrı ve sertlik girdi kasılma mi oldu bilmiyorum çok korktum inşallah tekrarını yaşamam her aksidurum korkutuyor bizi bugün 23 haftalık olduk nolur en az 7 hafta daha dayanin kuzularrabbim hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Aynen canim. Birkaç hafta daha dururlarsa çok iyi olacak. Annem geldi canım. Ben bunda sonra iş falan yapmam. Zaten her şey neredeyse hazır. Biraz ütü var bir de hastane çantası var. Onları da annemle eltim halleder.

Anladım canım. Tabi her zaman dediğimiz gibi kontrol altında durmak daha rahatlatıcı birşey. Böyle evde herşey belirsiz.
28 haftalık tan sonra ki doğumlardan da korkma zaten. Ki daha da durur miniklerimiz.
İnşallah canım Allah'a emanetler. Birkaç hafta daha idare ettik mi gerisi hallolur insallah

Aynen canim. Birkaç hafta daha dururlarsa çok iyi olacak. Annem geldi canım. Ben bunda sonra iş falan yapmam. Zaten her şey neredeyse hazır. Biraz ütü var bir de hastane çantası var. Onları da annemle eltim halleder.
İyi bakalım canım kalan işler kolay hallederler. İnşallah Rabbim yardımcınız olsun

Canım kendini biraz yorunca ya da stresli falan olunca bebişler gerilip kasıyor kendini. Ondan olmuştur belki öyle durumda elindeki işi hemen bırak uzan güzelce dinlen. Eğer dinlenince geçiyorsa korkma

Canım kendini biraz yorunca ya da stresli falan olunca bebişler gerilip kasıyor kendini. Ondan olmuştur belki öyle durumda elindeki işi hemen bırak uzan güzelce dinlen. Eğer dinlenince geçiyorsa korkma
Bi kere oldu canım tekrarlamadi şükür ama çok korktum uzandım hemen kalmmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…