- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.821
Aynen canim hastane ortamı da insanı geriyor. Allah'ım inşallah 30'lu haftaları göreyim de gerisi halledilir.Şükür kuzum artık dinlen sık kontrol olması iyi kuzum bak sancida çıkmamış şükür evde güzel dinlen canım benim
Canım git tabii ki. Ben sana sanciyi şöyle tarif edeyim. Sadece sertleşmeden ziyade böyle yanlardan sıkıştırarak ortaya doğru gelip sertlestirerek toplanıyor. Sertleşme hepimizde oluyor o çocukların pozisyonundan kaynakliymis.Kızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
İnşallah canım sağlıkla geliceksin o günler eAynen canim hastane ortamı da insanı geriyor. Allah'ım inşallah 30'lu haftaları göreyim de gerisi halledilir.
Yaaa gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah hayırlı evlat olsunlarKızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın
Ay simayımmm şimdi gördüm kuzum çok geçmiş olsun gözünüz aydın nasılsınız canım prenseslerde erken gelmek istedi aceleci bizim mucizelerKızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın
Aminnn kuzum Aminnn onlar çok güçlü hayırlısı ile evimize getiricez mucizelerimiziSenn anlattinnn bennn ağlayarak okudum nefesimm yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi biraz farklı bende ağladığını duydum onca çektiğimi unuttum inan ama bana hiç göstermediler diğer evladımın sesini hiç duymadım nefesimm sağlıkla kavusalim evlatlarimizaaa Aslan parçası onlar çok güçlüler isimlerinden alıyorlar o gücü
Çok şükür canım taburcu olmuşsun sen dinlen dikkat et kafana sakın kötü düşünce getirme Allahın izniyle beklicek kuzular sağlıkla kucağına alacaksın sakın sakın stres yapma dualarım seninleKızlar ben hastaneden çıktım. Çok şükür son 4 NST'DE sancı çıkmıyor. Ama tabi hâlâ durumum riskli. Evde dinlenerek gün doldurmaya çalışacağız. Kontroller de haftada bir olacak. Bunun dışında kanama, anormal ağrı, sancı falan olursa hemen gideceğim. İnşallah en az 30'u görürüm de için biraz rahat eder.
İnşallah değildir canım güzel haberlerle gel sakın stres yapma dualarım seninleKızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
Aynen canım yavaştan başla. Ya emzirme yastığınj yıkadım ben oraya götürsem şimdi yine pimpiriklenip yıkarım gerek yok altına yastık koyarız diye düşünüyorum bence sende taşıma oraya kadar evde temiz temiz dursunEvet kuzum ondan şimdilik bı bavulla gidicez eşim dio en fazla bı gün kalcaz yok terlerim yok usurum bizim bile bı sürü esyamiz var listede ama herkesin başına farklı seler gelmişsu carsambadan sonra bizde başlayalım inşallah hazırlık işlerine bu arada emzirme yastığını da götürüyorlar unutmayin aldıysanız kızlar böle çanta kapanana kadar soleyelim unutmayız eksik bise
Çok şükür canım eve geçmişsin. İnşallah bebekler kalır bir kaç hafta daha. Moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbime emanetsinizKızlar ben hastaneden çıktım. Çok şükür son 4 NST'DE sancı çıkmıyor. Ama tabi hâlâ durumum riskli. Evde dinlenerek gün doldurmaya çalışacağız. Kontroller de haftada bir olacak. Bunun dışında kanama, anormal ağrı, sancı falan olursa hemen gideceğim. İnşallah en az 30'u görürüm de için biraz rahat eder.
Sen nasılsın canım eve geçtin miAy simayımmm şimdi gördüm kuzum çok geçmiş olsun gözünüz aydın nasılsınız canım prenseslerde erken gelmek istedi aceleci bizim mucizelerdualarım seninle canım diğer bebeginde hayırlısı ile yanına gelir annesi çok şükür sağlıkla kucağına aldın
Aminnn kurabiyemm sende kavuş sağlıklaMaşallah maşallah paşama ya teyzoşları yesin onu çok güçlüsağlıkla kavuşun bitanem
Ayy simayimm gözün aydın canimmm ikiside geldimi dünyayaKızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın
Canim stres yapma inşallah sağlıkla kucağına al bebislerini inan kiloya da takılma bana Dr 28 hafta olsalar daha iyi derdi ama 23 de doğdular birde ultrasonda ki kiloya göre dogmadilar daha düşük doğdular sağlıklı olsunlarda önemli olan bu vaktinde gelsinler canımAy canım hadi gözün aydın. Sağlıkla sihhatle büyüt insallah. Haftan zaten iyiydi. Önlem için almışlardır. Yakın zamanda ona da kavuşursun. Böyle güzel zamanlı doğumları inşallah biz de görürüz. Bizim dualarımız sizinle. Sen de bize dua et
Canimm duamdasin bu 22 haftadan sonra hep skntıli oluyormuş ikizler sakın stres yapma canım benim sen yaptıkça kasılmaların artar inan ben öyle oldum bebekler hissetti sonra kendimi Rabbime bıraktım 1 hafta hastanede yattım ne kasilmam kaldı ne sancım ama doğum başlamıştı benim o yüzden 1 hafta sonunda oldular Dr 1 saat bile bizim için kıymetli derdi tam 1 hafta daha durdular aslında ultrasona göre 26.haftaliktik biz sata göre 23 doğdular ama bak oğluşum hayata tutundu hiç birşey olmayacak özellikle stres yapma ne olur bol bol Rabbi yessir ve İnşirah oku ya şafi çek ne olur Rabbim yardım ediyor duamdasin kardeşim iksiinide sağlıkla kucağına alKızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
Hem de ne minik teyzesiii ne yaptın hastaneden güzel haberler aldın mıAminnn kuzum Aminnn onlar çok güçlü hayırlısı ile evimize getiricez mucizelerimizibizimkiler minik adam
Ay hadi bakalım ya anlık da sorun değil. O kadar da olsun artıkCanım sonda anlık bir yanma yapıyor sonra bir şey hissetmiyorsun. Ben transferde su işini biraz abartmisim. Çok sıkışınca rahim de kasilmasin diye sonda taktilar oradan biliyorum
Tabiikii canım ne acılara dayandık bunlarda dayanırım elbet. Ama ne bileyim biraz korkutucu geliyordu sonda. Ama çok şükür şuan korkmuyorum. Epidural sezeryan dedi bana da doktorum. Belden aşağı uyuşturulacaj dedi.Benim ilk doğumum sezeryan oldu belden aşağısını uyuşturdular spinal anestezi deniliyordu sanırım.uyuştuktan sonra sonda takıldı ben hissetmedim.çıkarırken de fazla hissedilmiyor yani korkulacak bir şey değil canım.benim uyuşukluk geçtikten sonra kesi yerinde 2-3 gün ağrı oldu ama çok korkulacak bir şey değil.bebeğinizi emzirmeye odaklanıyorsunuz zaten inşallah kolay geçer.bunda da spinal olacağım ağrı acı illaki okuyor kesi yerinde ama geçip gidiyor dayanılmayacak ağrılar değil şükür.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun diğerleri unutuluyor
İyi canım kiloları gayet güzel.Teşekkür ederim canım. Umarım bundan sonra her şey yolunda gider de bebeklerim biraz daha büyür. Evet canım ciğer geliştirici oldum. Bebekler de cuma günü birisi 1000gr diğeri 1100gr'di. 1 kg'i aşmış olmaları olumlu bir durummus. Şimdiki hedef 1500gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?