Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
Canım git tabii ki. Ben sana sanciyi şöyle tarif edeyim. Sadece sertleşmeden ziyade böyle yanlardan sıkıştırarak ortaya doğru gelip sertlestirerek toplanıyor. Sertleşme hepimizde oluyor o çocukların pozisyonundan kaynakliymis.

Yaaa gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah hayırlı evlat olsunlar

Ay simayımmm şimdi gördüm kuzum çok geçmiş olsun gözünüz aydın nasılsınız canım prenseslerde erken gelmek istedi aceleci bizim mucizeler dualarım seninle canım diğer bebeginde hayırlısı ile yanına gelir annesi çok şükür sağlıkla kucağına aldın

Aminnn kuzum Aminnn onlar çok güçlü hayırlısı ile evimize getiricez mucizelerimizi bizimkiler minik adam

Çok şükür canım taburcu olmuşsun sen dinlen dikkat et kafana sakın kötü düşünce getirme Allahın izniyle beklicek kuzular sağlıkla kucağına alacaksın sakın sakın stres yapma dualarım seninle

Kızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
İnşallah değildir canım güzel haberlerle gel sakın stres yapma dualarım seninle vallahi ne geliyorsa bu stresten geliyor o yüzden sakın ol

Aynen canım yavaştan başla. Ya emzirme yastığınj yıkadım ben oraya götürsem şimdi yine pimpiriklenip yıkarım gerek yok altına yastık koyarız diye düşünüyorum bence sende taşıma oraya kadar evde temiz temiz dursun
Çok şükür canım eve geçmişsin. İnşallah bebekler kalır bir kaç hafta daha. Moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbime emanetsiniz

Sen nasılsın canım eve geçtin mi

Ayy simayimm gözün aydın canimmm ikiside geldimi dünyaya kurban olurum diğeri de sağlıkla yanına gelsin ilk ikizlerimiz dünyaya gözünü açtı demek öyle mi çok duygulandım

Canim stres yapma inşallah sağlıkla kucağına al bebislerini inan kiloya da takılma bana Dr 28 hafta olsalar daha iyi derdi ama 23 de doğdular birde ultrasonda ki kiloya göre dogmadilar daha düşük doğdular sağlıklı olsunlarda önemli olan bu vaktinde gelsinler canım

Canimm duamdasin bu 22 haftadan sonra hep skntıli oluyormuş ikizler sakın stres yapma canım benim sen yaptıkça kasılmaların artar inan ben öyle oldum bebekler hissetti sonra kendimi Rabbime bıraktım 1 hafta hastanede yattım ne kasilmam kaldı ne sancım ama doğum başlamıştı benim o yüzden 1 hafta sonunda oldular Dr 1 saat bile bizim için kıymetli derdi tam 1 hafta daha durdular aslında ultrasona göre 26.haftaliktik biz sata göre 23 doğdular ama bak oğluşum hayata tutundu hiç birşey olmayacak özellikle stres yapma ne olur bol bol Rabbi yessir ve İnşirah oku ya şafi çek ne olur Rabbim yardım ediyor duamdasin kardeşim iksiinide sağlıkla kucağına al

Tabiikii canım ne acılara dayandık bunlarda dayanırım elbet. Ama ne bileyim biraz korkutucu geliyordu sonda. Ama çok şükür şuan korkmuyorum. Epidural sezeryan dedi bana da doktorum. Belden aşağı uyuşturulacaj dedi.
Hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Sen kaç haftalıksın canım?

İyi canım kiloları gayet güzel.
Ciğer geliştirici vurulmanda çok iyi.
Benim ilk hedefim hep 28. Hafta idi.
Çok şükür geçti 28.haftam. Şimdi 30.hafta ikinci hedefim. Onu da geçiriyorum çok şükür.
Seninde öyle olacak bir bakmışsın 30 olmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…