Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım hastanedeydim. Tüm tedbirler alınıyor. İnşallah biraz daha beklerler.
İçini ferah tut beklerler akıllı bıdıklar onlar.
Durum ile ilgili ne diyorlar peki. Tansiyon leket suda azalma bunlar var mı?
Sanırım sancı çıkıyor nts de arada değil mi.?
Sen önce ne diye gitmiştin hastane ye.

Canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah. Minik paşam da sende iyisiniz çok şükür. En kısa zamanda da toparlanırsınız inşallah

Sata göre 34+2 canım ama transfer tarihini saydılar 35 olarak. Normalde hep ultrason ölçümleri haftası ile uyumluydu 31. Haftada gerileme çıktı karında sonra zaten hastanede yatma süreçleri gerilik devam etti suda azalmada öyle olunca riske atmak istemedi doktorum

Hafta olarak evet iyi canım ama karında gerilik olunca haftasına göre küçük doğdu olsun sağlığı yerinde olsunda büyür yavrum çok şükür gözetim altında
Bol sıvı tüketiyorum süt için canım bende şeker tansiyon çıkınca doğum sonrası da takip altındayım diyetle devam ediyorum eşim o çaylardan aldı ama hemsirem çok içme şeker var içinde dedi bende şu nescafe yeşil çay falan içiyorum.
Aynen çok güzel süreçlerden geçtik beraber Rabbim sizlerinde sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim kuzum inşallah bizlere sevdiklerine vatanına hayırlı bir evlat olur kuzum

Amin inşallah teyzesi sende hayırlısı ile kucağına alırsın az kaldı seninde yine sormak istersen biseyler cevap veririm

Evet canım hastanedeydim. Tüm tedbirler alınıyor. İnşallah biraz daha beklerler.
Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktorların gözetiminde olmak inan çok iyi sakın stres yapma Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz dualarım hepinizle

Canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah. Minik paşam da sende iyisiniz çok şükür. En kısa zamanda da toparlanırsınız inşallah
Amin inşallah kuzum sende sağlıkla zamanında kavuşursun inşallah bizim paşalar dedi kızlar bizden önce doğuyor biz dogalimda abilik yapalım onlara

İnşallah canım ben de öyle ümit ediyorum. Hiçbiri yok canım. Rahim ağzı uzunlugu önce 13'e kadar düştü şimdi 17'ye çıktı. Dediğin gibi NST' de düzensiz sancı çıktı. Ben rutin kontrole gitmiştim ama birkaç gündür değişik bir kasik ağrim vardı onu söyledim o zaman fark edildi.
Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktorların gözetiminde olmak inan çok iyi sakın stres yapma Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz dualarım hepinizle
Çok teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorum. En hayırlı vakit ne zamansa doğum da o zaman olsun. Ben elimden geleni yapıyorum

Sen ayağa kalkmamaya çalış mümkün olduğunca dinlen kötü bisey düşünme hastane ortamı insanı zorluyor ama inan bizim için en iyisi Rabbim sizi korusun

Maşallah canım sen herşeyini yapmışsın benim oda daha bayramdan sonra gelecek bendede hazırlıklar bayramdan sonra başlayacak bakalım hayırlısı olur hepimiz için inşallah

Amin inşallah kuzum sende sağlıkla zamanında kavuşursun inşallah bizim paşalar dedi kızlar bizden önce doğuyor biz dogalimda abilik yapalım onlara
He ya bu sene oğlanların bi acelesi var
Canım bu arada kimyon çayı da hem gazı atıyor hem de süt yapıyor demişlerdi
Bir de rezene çok içiliyor ama bebikler için pek masum değilmiş sanki
Sen bol bol su iç ve en önemlisi de stres yapma canım vücudun emin ol senden daha çok düşünecek bebişi. Ve seri süt üretimine geçecek. Çok şükür Rabbim o kadar güzel bir sistemde yaratmış ki

Kimyon çayı da mı varmış kiz

Eve gidince yaparım canım yeterki süt olsun bugün taburcu olucaz paşamda ne zaman olur bilmiyorum hayırlısı inşallah yarın hayırlısı ile bir olsunda detaylı bilgiyi verir doktoru daha içim rahatlar

Ben en iyisi su içeyim helvayı duydum evet canım ama işte diyorum ya burda da diyete devam ettirdiler eve çıkınca bakalım ne diyecekler ona göre yerim zaten
Aynen canim şekerin sınırda olunca dikkat etmek lazım şekersiz kuru üzüm kuru kayısı falanda kaynatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…