Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım unutmayız inşallah bir şeyler
Komposto da yapalım o gün
Sürekli hastane çantası videosu izliyorum yazıları okuorum inşallah unutmayızbenim şehir dışı ya gelince bol bol yapar annem ablama baya iyi bakmıştı bana da yapar artık hoşafı biliorum hurma hepsini hazırlamalı kuzum

Evet kuzum senin şehir dışı olduğu için listeyi tam tut. Gerçi eksik olursa oradan da alınır yeter ki senin ve bebişin kıyafetlerinde eksik olmasın

Evet kuzum senin şehir dışı olduğu için listeyi tam tut. Gerçi eksik olursa oradan da alınır yeter ki senin ve bebişin kıyafetlerinde eksik olmasın
Evet kuzum ondan şimdilik bı bavulla gidicez eşim dio en fazla bı gün kalcaz yok terlerim yok usurum bizim bile bı sürü esyamiz var listede ama herkesin başına farklı seler gelmiş su carsambadan sonra bizde başlayalım inşallah hazırlık işlerine bu arada emzirme yastığını da götürüyorlar unutmayin aldıysanız kızlar böle çanta kapanana kadar soleyelim unutmayız eksik bise

Kızlar ben hastaneden çıktım. Çok şükür son 4 NST'DE sancı çıkmıyor. Ama tabi hâlâ durumum riskli. Evde dinlenerek gün doldurmaya çalışacağız. Kontroller de haftada bir olacak. Bunun dışında kanama, anormal ağrı, sancı falan olursa hemen gideceğim. İnşallah en az 30'u görürüm de için biraz rahat eder.

Korkuyu ve stresi sanırım heyecan bastıracaktır. Sadece görme merakı daha ağır gelir bana diye düşünüyorum.
Evett en çok sonda dan korkuyorum. Nasıl birşey nasıl takılıyor offf
Birde uyuşturunca belden aşağısı nu acıyı hiç ni hissetmeyiz acaba yoksa biraz biraz acır mı ki?
Neyse sendrn öğreneceğim herşeyi artık.
Son 1 gün hadi hayırlısı.

Canım benim çok geçmiş olsun. Çok şükür sancında çıkmıyormuş.
Ne zamanlar geçirdik biz. Bu haftalarda geçer gider. Çok az kaldı zaten.
Ciğer geliştirici falan vuruldun mu?
Birde bebek kiloları nasıl canım?

Kızlar sabah yasadıgım sey sancıymıs evde yarım saat durmadam hastaneye geldik doğum gerceklesır sabah size haber vermek ıcın yazdım iyiyım bebeklerden biri yanımda biri kuvez de dualarınızı bekliyorum ayrıntılı olarak anlatırım iyiyım suan 3 den sonra ayaga kaldırcaklar aksam yazabılırsem yazarım merak etmeyın

Teşekkür ederim canım. Umarım bundan sonra her şey yolunda gider de bebeklerim biraz daha büyür. Evet canım ciğer geliştirici oldum. Bebekler de cuma günü birisi 1000gr diğeri 1100gr'di. 1 kg'i aşmış olmaları olumlu bir durummus. Şimdiki hedef 1500gr.

Ay canım hadi gözün aydın. Sağlıkla sihhatle büyüt insallah. Haftan zaten iyiydi. Önlem için almışlardır. Yakın zamanda ona da kavuşursun. Böyle güzel zamanlı doğumları inşallah biz de görürüz. Bizim dualarımız sizinle. Sen de bize dua et

Gözün aydın canım ikisinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim iyi olmanıza çok sevindim bizi haberdar etmeyi unutma

Şükür kuzum artık dinlen sık kontrol olması iyi kuzum bak sancida çıkmamış şükür evde güzel dinlen canım benim

Maşallah canım benim ne güzel inşallah iki bebeğinide sağlıkla evine götürürsün Rabbim analı babalı büyütsün canım sizleri gördükçe bizler daha da çok heyecanlanıyoruz

Canım ya gözün aydın bı gün daha vardı gelme gunlerine kendileri karar vermiş bebisler
İyi olmanıza çok sevindim kuzum kendine gelince anlatırsın detaylı

Kızlar benim geceki ağrılar devam etti bugün bikac kere tekrarladı şimdi hastaneye gidecem inşallah kasılma degildir dua edin nolur kızlar
Canım git tabi ama bende senin haftalarda kasılma saniodum hatta dedim doktora bebek hareketdir o şimdide böle garip bişe oluo kasılma gibi sonra tekme gelio seninde inşallah öyledir ama içimiz rahat etmio git yine kuzum için rahat etsin

Benim ilk doğumum sezeryan oldu belden aşağısını uyuşturdular spinal anestezi deniliyordu sanırım.uyuştuktan sonra sonda takıldı ben hissetmedim.çıkarırken de fazla hissedilmiyor yani korkulacak bir şey değil canım.benim uyuşukluk geçtikten sonra kesi yerinde 2-3 gün ağrı oldu ama çok korkulacak bir şey değil.bebeğinizi emzirmeye odaklanıyorsunuz zaten inşallah kolay geçer.bunda da spinal olacağım ağrı acı illaki okuyor kesi yerinde ama geçip gidiyor dayanılmayacak ağrılar değil şükür.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun diğerleri unutuluyor

Canım sonda anlık bir yanma yapıyor sonra bir şey hissetmiyorsun. Ben transferde su işini biraz abartmisim. Çok sıkışınca rahim de kasilmasin diye sonda taktilar oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…