Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benim Rabbim şifa versin sağlıkla evladını kucağına alıp evinede gitmeyi nasip etsin iyi olmanıza çok sevindim tüm hastnede olan yavrularımıza Allahım Şafi ismiyle şifa versin

Hepinize teşekkür ediyorum canlar bugün daha iyiyim süt işinide çözersem daha rahatlıcam ya o süt gelecek ya o memeyi kesicem oğluşumun durumu iyi antibiyotik tedavisi uygulanıyor 1 damlada olsa sütüm çıktıkça veriyoruz inşallah şifa olur yavruma çabucak kavuşuruz

Minikimm yazmıştı canım tekrar ekleyim dedim arada kaynamasın ona göre alırsın süt poşetlerini falan
Şifalar olsun inşallah iki paşama da

Biliyorsunuz pazartesiden beri hastanede yatıyorum takipteydim şekerim tansiyonum dengelendi nstler bebek hareketleri çok şükür hep iyi çıkıyordu ama suyumda hep azalma oldu doktorum sağolsun sıkı takiple 1 gün bile senin karnında kalsa bizim için daha iyi dedi ciğer geliştirici iğnelerimiz yapıldı cuma sabah artık riske atmamamız gerektiğini doğmasının daha iyi olacağını haftasının da güzel olduğunu söyledi benim içim rahat bir şekilde tamam dedim Rabbim böyle nasip etmiş bizim paşamız erken gelmek istiyor dedim çok şükür bugünleri nasip etti kurban olduğum Allahım belki o gün idrarı mı temizlikçi kadın yanlışlıkla dökmese sonuç temiz çıksa beni eve yollasalar farklı bisey olacaktı hep derim hayırlısı geç olsun güç olmasın eve gidip ne oldu diye içim içimi yiyeceğine hastanede kalırım dedim. Cuma Sabah 9 buçukta karar verildi öğleden sonra sezeryan diye kahvaltı yapmamış olsam hemen alıcaklardı. Öğleden sonra beni hazırladılar damar yolum yattığımdan beri var zaten sonda takıldı bundan sakın korkmayın canlar hiç can acıtmıyor sadece hafif bir yanma oda geçiyor inanın bunları düşünmüyorsunuz ameliyata indirdiler beni Allah razı olsun doktorlarımdan hepsi çok ilgilendi rahatlattı bilgilendirdi sonra anestezi doktoru geldi yapacaklarını anlattı belden aşağı uyusturuldum bundan da korkmayın sadece nasıl iğne olurken iğneyi hissediyoruz o onun dışında bir ağrı acı yok benim rahat oldu sizi rahatlatmak için değil gerçekten yaşadıklarımı yazıyorum. Tabi 1 dakika sonra ayaklarım ısınmaya başladı doktorum bu iyi bisey dedi hemen uyustum öğlen 2 ye çeyrek vardı girdim saat tam 2 de oğlumun ağlama sesini duydum küçük olduğu için bana göstermeyip hemen muayeneye aldılar o ağladı ben ağladım çok dua ettim Allahım sesini duyur diye şükürler olsun o sesini duydum doktora ağlaması iyi değilmi dedim tabiki dedi o an ameliyatı unuttum kafamı çevirip oğluma baktım ne yapıyorlar diye bembeyaz pamuğun eli ayağı küçücük ama çok şükür bi sıkıntısı yok 1500 gram doğdu teyzeleri ben kokusunu içime çekemedim dokunmadım yeterki dedim iyi olsun bezlediler küvöze koyarken gösterdi doktor biz gidiyoruz dedi gittiler benim islemim yarım saat sürmüştür 2 buçuğu geçiyordu beni çıkardılar odaya ayaklarımı yavaştan hissetmeye başladım gerçekten belden aşağı olmak avantaj daha rahat belli bir saat sonra sondamı çıkardılar oda kolay korkmayın sonra yürümek için kalktım yataktan kalkmak zorluyor onun dışında kalktığın an yürümek o kadar zor değil yani o kadar da olacak sonuçta ameliyat idare edicez kuzularımız için kısaca soyliyim Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin ameliyat yada normal doğum Rabbim kolaylığını veriyor siz o sesi duyup görüntüyü görüyorsunuz ya hersey unutuluyor bambaşka bir duygu tarifi imkansız Canım can bağı arkadaşlarım Rabbim hepinize hayırlı vaktinde sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah sizlerinde az kaldı mucizelerinize kavuşmanıza hepinizin anlatacağı çok güzel anılar sizi bekliyor sormak merak ettiğiniz şeyler olursa yazarım. Söylemiştim size depend gerçekten kolaylık iç çamaşırına gerek bile yok diyorum iyiki almışım kanama yoğun gelsin gelmesin ben çok rahat ediyorum. İnşallah hepinizin sütü hemen gelir benim erken olduğu için hemşirem gelmeyebilir pes etme gelicek dedi bende zaten izin verseler pompa ile gezicem ama yara olur diye 3 saatte bir 15dk bi göğsüm 1 15dk bi göğsümü sağıyorum 1 çay kaşığı ancak çıkıyor oda oğlumun şifası için hemen veriyoruz yoğun bakıma beslesinler diye. Pompa önemli yani ben hem Manuel hem elektrikli getirdim hastanede zaten elektrikli veriyor rahat oluyor.
Paşamın durumunun bilgisi bugün verilmicek yarın bilgi alıcaz çok şükür elhamdülillah dün aldığımız bilgi durumu iyi herhangi bir cihaza bağlı değil antibiyotik tedavisi görüyor bunun detaylarını ben yarın doktorundan ögrenicem şehir hastanesinde doğum yaptım o yüzden bazı kuralları var annem her süt götürdüğünde soruyor ama haftasonu diye bilgi vermiyorlar doktor yarın verecek diyorlar bizde diyoruz iyi sağlıklı olsun bekleriz. En az 1 hafta küvözde kalıcak dediler gerekli tahliller takipler yapılsın diye herhangi bir olumsuzluk varmı diye yavrum Önce Rabbime sonra doktorlara emanet yakında kavusucaz mucizemle

Minikimm yazmıştı canım tekrar ekleyim dedim arada kaynamasın ona göre alırsın süt poşetlerini falan
Şifalar olsun inşallah iki paşama da
Amin inşallah balım ben önceden almıştım poşetleri getirdim hastaneye şuan az geliyor diye siringaya çekiyoruz sağdığım sütü bende dün sabah başladım sagmaya Allahın izniyle benimde yarın daha iyi gelir o zaman Minikimm kuzumun yaptığı gibi yapıyorum bende şifa olsun paşalarımıza inşallah

Rabbim sağlıkla sıhhatli bir şekilde o miss kokulu yakışıklıyı kucağınıza almayı nasip etsin. Allah'a şükür herşey iyiye gidiyor Kavuşmanız yakındır insallah canım

Çok şükür bin şükür canım sagsalim sen de oğlusun kurtuldunuz.Bir hafta on gün hiç önemli değil sonu güzel olacak kucağına alıp emzirecek öpüp koklayacak evinize gideceksiniz.Bizlere mucizelerimizi nasip eden Allah'ım kucagimiz da evimize girmeyi de nasip edecek inşaallah.Bu pozitif düşünceni asla kaybetme sen ne hissedersen oglusunda hissediyor bunu unutma.Tez zaman da kavuşun inşallah

Şükür canımın içi.saglikla atlattniz bı hafta bişey deil ikimizde iyisiniz şükür stres yapma artık süt bile stresle doğrudan etkili mis gelir kuzum sütüne inan diyolar sağlıkla evinize gidiceksiniz inşallah kuzum

Ne güzel ayrıntılarıyla anlatmışsın canım, hem de o telaşına rağmen.
Şükür, bebeğin de sen de iyisiniz.
Azıcık toparlansın paşa, eve gönderirler zaten.
Orda büyüsün büyüyebildiği kadar.
Nasılsa eninde sonunda seninle gelecek.
Tam olarak kaçıncı haftasında doğdu canım?
Bir de ultrason ölçümlerinde de böyle mi çıkıyordu yoksa fark etti mi biraz?

Oyy canım benim zorlu yollardan geçerek hayirlisiyla doğdu şükürler olsun en kısa zamanda ikinizde toparlanirsiniz inşallah ❤

Canımm benim okudum takip ettim hep seni de.
İyi olmanıza çok sevindim. Haftan çok erken değildi. Hemen toparlayıp kucağına alacaksın inşallah bebeğini.
Süt içinde arttırıcı çaylar var doktoruna danışıp alabilirsin. Gerçekten çok fazla faydası varmış.
Bu güzel yolculuğumuzda sen güzelliğine kavuştun. Hep beraber bu yolda yürüdük.
Tutunma idi düşük korkusu idi. İlk 3 ayı atlattık. Sonra cinsiyet ne olacak merakı. Sağlıklı büyüsünler endişesi. Kilosu boyu oda hazırlıkları derken geldik bu haftalara.
İnanılmaz duygular.
Sağ salim bizlerde evlatlarımızı kucağınıza alırız inşallah.
Sana çok geçmiş olsun diliyorum. Evladınız ailenize hayırlı olsun...
Hoşgeldi bu hayata

Yaa o küçük paşayı yeriz biz saglıklı olmanıza i kadar sevındıkki canim cok guzel de anlatmışsın okuyunca bı rahatladım suyun de gelir canım hıc dert etme hem sezeryan hemde hafta erken olunca anca gelir canım uyarıları verdıkce paşaya da sifa olsun her damladı

Canım çokkk şükür sürecini hem güzel hemde rahat atlatmışsın inşallah bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın Rabbim evine götürmeni nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah

Selam kızlar..
1 hafta Annemler yanımda idi. Evde ki detaylı temizliğimi yaptılar.
Perdeler yıkandı duvarlar silindi dolaplar temizlendi.
Bebeklerimin beşikleri dolapları geldi. Eşyalarını yıkayıp ütükryip yerleştirdik. Çok yoruldular. Bende onların yanında işte sözle yardımcı olmaya çalıştım. Dün gittiler.
Bende bu arada İnternetten eksikleri almaya çalışıyorum. Herşey o kadar pahalı ki. Valiz hurç seti bebek çantası bakım çantası vs. Ler aldım.. Daha da o kadar ekdiğim var ki.
Mustela şampuan seti banyo seti göğüs ucu gümüş kapak bunlar en önemli almam gerekn şeyler.
Beşiklerde nevresim takımı bakıyorum bulamıyorum bir türlü. Onların içlerindeki mefruşatlarını da yıkamam lazım.
Hastane ile gidip görüştük kalacağım odayı falan gördük. Foto çekimi lohusa şerbeti pasta vs. De oluyormuş.
Tabi hastane de hediyelik ikram edeceğimiz şeyleri de ayarlamak lazım.
Ve en önemlisi artık hastane çantamı hazırlamam lazım.
Çok uzun yazdım ama bir kerede anlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…