- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.321
İnşallah canım 11.30 randevum ama ben erken gidicemHadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel bugün
Kacta gidiceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım 11.30 randevum ama ben erken gidicemHadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel bugün
Kacta gidiceksin
Heyecandan uyuyamadınız mı
Hee anladım balım ben stok yaptım onları bakalım inşallah pişman olmamBez, ıslak mendil, pamuk, depend, pişik kremi, alt açma örtüsü falan...
Liste oluşturmadım henüz, bunlar aklıma gelenler canım.
Hazır listelere bakıyorum, kendi listemi de oluşturucam inşallah.
Kuzum yanlız bı kaç gündür bende boleyim önce tekme hissediorum sonra dakka başı tuvalet hatta dün baha takip ettim pozisyon Lada alakalı olabilir bizim haftalarda dun resmen tuvalette yaşadım
Lavaboya kalkınca bi bakayim dedim ne var ne yokHeyecandan uyuyamadınız mı
Hahah kesin böyle tepiniyor resmen
O zaman seninki de böyle tepiniyorKuzum yanlız bı kaç gündür bende boleyim önce tekme hissediorum sonra dakka başı tuvalet hatta dün baha takip ettim pozisyon Lada alakalı olabilir bizim haftalarda dun resmen tuvalette yaşadım
Sıkıldı çocuklar artık ne yapsın organları kendilerine oyuncak ettilerHahah kesin böyle tepiniyor resmen
İçeri de oyuncak olarak idrar torbası ile oynarlarmis sıkar iter vururlarmis en iyi oyuncaklarıymis öyle deniliyor yani nette doğru yanlış bilmiyorum ama sık sık çıkinca mantıklı geldi bana Hareket ettikçe çıkma şıklığı daartigina göre mantıklı sanki ne dersiniz
Evet dün dedim eşime yaramaz bu yer yok sanki deyip akşam üstü kaç kere wc ye gittim kan verdik kahvaltı yaptım iki saat sonra bidaha vericem hiç sevemedim su kan verme olaylarınıO zaman seninki de böyle tepiniyor
Benim ki keşfetti kesin oyuncağını tam cikiorum wc den bidaha gitmek istiorum kesin doru yani kuzumİçeri de oyuncak olarak idrar torbası ile oynarlarmis sıkar iter vururlarmis en iyi oyuncaklarıymis öyle deniliyor yani nette doğru yanlış bilmiyorum ama sık sık çıkinca mantıklı geldi bana Hareket ettikçe çıkma şıklığı daartigina göre mantıklı sanki ne dersiniz
Nstye bağlanıcam canım bekliyorum doktor bakmadı henüzNefes0858 bizide haberdar et cnm
Hadi hayırlısı canım ❤Nstye bağlanıcam canım bekliyorum doktor bakmadı henüz
Bende girip girip bakiorum yazdinmi die hadi güzel haberler ver kuzumNstye bağlanıcam canım bekliyorum doktor bakmadı henüz
Hahahaha kesin benim kızlarda boyle cok ıyımıs ya bıde heralde ben tuvaletteyken daha cok oynayası gelıyor heralde tam cıkacam gene geliyor bırı asagıda oynar dıgerı o oynadıkça ustte trıplere gırıyor kendi oynayamıyor dıye heralde top gibi toplanıp duruyorKuzum yanlız bı kaç gündür bende boleyim önce tekme hissediorum sonra dakka başı tuvalet hatta dün baha takip ettim pozisyon Lada alakalı olabilir bizim haftalarda dun resmen tuvalette yaşadım
O zaman bu video doğru söylüyorİçeri de oyuncak olarak idrar torbası ile oynarlarmis sıkar iter vururlarmis en iyi oyuncaklarıymis öyle deniliyor yani nette doğru yanlış bilmiyorum ama sık sık çıkinca mantıklı geldi bana Hareket ettikçe çıkma şıklığı daartigina göre mantıklı sanki ne dersiniz