• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bez, ıslak mendil, pamuk, depend, pişik kremi, alt açma örtüsü falan...
Liste oluşturmadım henüz, bunlar aklıma gelenler canım. 😉
Hazır listelere bakıyorum, kendi listemi de oluşturucam inşallah. 🤗
Hee anladım balım ben stok yaptım onları bakalım inşallah pişman olmam😅

İçeri de oyuncak olarak idrar torbası ile oynarlarmis sıkar iter vururlarmis en iyi oyuncaklarıymis 🤣öyle deniliyor yani nette doğru yanlış bilmiyorum ama sık sık çıkinca mantıklı geldi bana 😂Hareket ettikçe çıkma şıklığı daartigina göre mantıklı sanki ne dersiniz 😂
Benim ki keşfetti kesin oyuncağını tam cikiorum wc den bidaha gitmek istiorum 😊😊 kesin doru yani kuzum🤭🤭

Kuzum yanlız bı kaç gündür bende boleyim önce tekme hissediorum sonra dakka başı tuvalet hatta dün baha takip ettim pozisyon Lada alakalı olabilir bizim haftalarda dun resmen tuvalette yaşadım🤭🤭
Hahahaha kesin benim kızlarda boyle cok ıyımıs ya🤣 bıde heralde ben tuvaletteyken daha cok oynayası gelıyor heralde tam cıkacam gene geliyor 😬 bırı asagıda oynar dıgerı o oynadıkça ustte trıplere gırıyor kendi oynayamıyor dıye heralde top gibi toplanıp duruyor 😬😬

Kızlar tokluk düşük cikmis sanki 93 ama iki saat sonra git dedi attım şimdi doktora neden böle düşük çıkınca ne oluo biliomusunuz

İçeri de oyuncak olarak idrar torbası ile oynarlarmis sıkar iter vururlarmis en iyi oyuncaklarıymis 🤣öyle deniliyor yani nette doğru yanlış bilmiyorum ama sık sık çıkinca mantıklı geldi bana 😂Hareket ettikçe çıkma şıklığı daartigina göre mantıklı sanki ne dersiniz 😂
O zaman bu video doğru söylüyor 😅😅
Benimki arada yumurtalıklarıma vuruyor 😅 kardeş istemiyorsun herhalde sen diyorum 😅😅

Back