• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım 😔😔
Kuzum hayırlısı olsun inşallah bizimkiler sabırsız erken gelecekler galiba kilosu ne kadar olmuş paşanın
Kontrolde olup takip edilmesi güzel sağlıkla gelsin inşallah dualarım seninle

Kızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım 😔😔
Canım hiç olumsuz dusunme. Haftan kötü değil. Biz ikiz anneleri için senin haftan mukemmel. Eminim hastanede takip edilerek daha da ileri haftaları görürsün. Dualarımız sizinle 💞

Hayirlisi dedik hep kuzum büyük artık korkma stres yapma herşeyi hazır sen içini ferah tut yine çıkacaksın ben öle hissediorum bebislere kalmış büyük artık korkma kuzum dualarımız seninle canım benim Allah'a emanet ol

Oluyor valla 4 makineden fazla bile çıktı benim 🤣
Daha puset örtüsü falan var onları yıkamadim🤭
Çıkar valla inanırım ya başlamadan önce diyordum aman hepsi minicik şeyler bir makineye tüm kıyafetleri atarım falan. Ama işin aslı öyle değilmiş 😁
Benim de dışarda cadde üstü olmaz içeri koycam ya o kadar olursa iyi valla kaç makine şimdiden başlayalım kuzum .emzirme yastığı kılıflı oluo sanki benimde çok yokki gibi hatta az mı diorum sonra bakiorum dolap dolu ama işte incik cincik çok utulemesi bende kısım kısım yaparım battaniyelerde yıkarım hurca koyarım ayy çok heycanladim kurabiyem ben 🥰🥰🥰🤭🤭
Tureddd o çamaşırları sermesi bile bir işmiş bak benden demesi😁 ufaktan başla. Nede olsa hurca koyup bi köşeye kaldırcaz

Ay canım ben sadece bugün 4 makine yıkadım. Beşik örtüleri, korumalık, yorgan, puset örtüleri falan. Tabii bizim iki bebeklik eşya var😄
Biz bi bebeye 4 makine atıyorsak sizin 8 9 falan çıkar herhalde 🤭😍

Çıkar valla inanırım ya başlamadan önce diyordum aman hepsi minicik şeyler bir makineye tüm kıyafetleri atarım falan. Ama işin aslı öyle değilmiş 😁

Tureddd o çamaşırları sermesi bile bir işmiş bak benden demesi😁 ufaktan başla. Nede olsa hurca koyup bi köşeye kaldırcaz

Biz bi bebeye 4 makine atıyorsak sizin 8 9 falan çıkar herhalde 🤭😍
Yapaim kızım doru minik minik seler bide utulemeside zor olur sanki ay başlamak lazım biyerden fileyle mi yikiosun aldım ilk defa kullancam

Canım benim dualarımız seninle sağ salim gelsin yeter ki. Önemli olan onun sağlığı gönlünü ferah tut Rabbim yardımcınız olsun. Kontrol altında olman iyi bir şey en azından tansiyon çıkarsa hemen müdahale edilir. İnşallah normale döner değerlerin canım

İnsan stres yapıyor işte kontrol altında olmak iyi ama bakalım hayırlısı diyelim erken olursa yoğun bakımda kalma durumuda olur küçük daha kilosu hakkında bisey demediler geride dediler Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Yapaim kızım doru minik minik seler bide utulemeside zor olur sanki ay başlamak lazım biyerden fileyle mi yikiosun aldım ilk defa kullancam
File mi :confused::confused:
Doldurdum valla hepsini 😁
Valla asarken ütüyü düşündüm ya ben sizinle nasıl baş etcem diye

İnsan stres yapıyor işte kontrol altında olmak iyi ama bakalım hayırlısı diyelim erken olursa yoğun bakımda kalma durumuda olur küçük daha kilosu hakkında bisey demediler geride dediler Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah
İnşallah küvoze gerek kalmaz kuzum sağlıkla büyüsün biraz daha annesinin karnında. Unutma stres yaptıkça daha çok çıkıyor tansiyon. Biliyorum şuan modun düştü ama iyi olmaya çalış bitanem

İnşallah küvoze gerek kalmaz kuzum sağlıkla büyüsün biraz daha annesinin karnında. Unutma stres yaptıkça daha çok çıkıyor tansiyon. Biliyorum şuan modun düştü ama iyi olmaya çalış bitanem
Modum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize

File mi :confused::confused:
Doldurdum valla hepsini 😁
Valla asarken ütüyü düşündüm ya ben sizinle nasıl baş etcem diye
Kizlar ütü bildiğiniz çin işkencesi. Bir eldiven tekini 1 saat aradık bulamadık ertesi gün çamaşır askisinin köşesine sıkışmış bulduk. Eğer birisi gelip yardım etmeyecekse ufak ufak her gün yapın derim.

Amin canım amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kontrol altına alırlar takip ederler belki hemen doğum olmaz

Kizlar ütü bildiğiniz çin işkencesi. Bir eldiven tekini 1 saat aradık bulamadık ertesi gün çamaşır askisinin köşesine sıkışmış bulduk. Eğer birisi gelip yardım etmeyecekse ufak ufak her gün yapın derim.
Kesinlikle çok haklısın yardım eden yoksa yavaş yavaş yapmak lazım bizde çorabın tekini kaybetmiştik ondan güldüm 🤣🤭

Kesinlikle çok haklısın yardım eden yoksa yavaş yavaş yapmak lazım bizde çorabın tekini kaybetmiştik ondan güldüm 🤣🤭
O an ararken hiç komik olmuyor hatta sinir oluyorsun ama sonra insan hâline gülüyor canım. Evet corapta da benzer durumlar yasaniyor😂😂

Modum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize
Canım bak stres şuanda senin en büyük düşmanı n uzak tut çok zor biliorum ama sen sakin kalmaya çalış ki değerlerin düzelsin kontrol altindasin eve yollamiolar bak ne guzel stres olma kuzum dualarımız seninle

Aynen öyle balım ama oğluşunu düşün onun senin enerjine ihtiyacı var. İnşallah normale dönecek balım Rabbim sizinle olsun

Yapmayınnn demeyinnn😅😅
Demin fark ettim eldivenin teki yok 😱😱
İnşallah beyazların içinde çıkar 😅
Ya bide takımlar da eşime dedim ben bunların hangisi hangisinin altıydı karıştırmam inşallah 😅😅

Back