- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.281
Vala canım oyle diyorum bıdaha bu zamanları belki gormıyecegım ne cabuk gectı gobegıme baktıkça dıyorum bıdaha karnımda hıssedemıcem onlari dusununce uzuluyorum Vala bısey kalmadı bu ara bıde cok hareketliler durup durup onları izliyorum işlerde bittiAllahın izniyle bisey olmaz canım sen bunlara takılıp son zamanlarını kötü geçirme tadını çıkar son 10 gününün belkide bi daha gebelik planı yapmıcaksın o yüzden göbüşünün keyfini sür
Vala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibiler ınsallah hepimiz saglıkla alıcaz bebeıslerimizi teyzeleriyle tanısmaya son 10 gun sonra ınsallah insan ılk baslarda cok anlamıyor hamıleleıgı herseyı yapası gelıyor sımdı benim hersey hazır ya elimi bıseye suresim gelmıyor saltanatımın son gunler kızlar gelınce artık pabuc dama atılır benımCanım insanı duydukları çok etkiliyor şu dönemde ister istemez kafaya takılıyor. Sonra bir sürü dönüp duran kötü senaryolar vs. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama aklından çıkarmaya çalış. Hatta bu tür haberlerden olabildiğince uzak dur.
Her şey çok güzel olacak inşallah
Sağ salim kucağına alacaksın minnakları
Sonra bize gelip tecrübelerini anlatacaksın
Sevincini birlikte yaşayacağız inşallah