• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Allahın izniyle bisey olmaz canım sen bunlara takılıp son zamanlarını kötü geçirme tadını çıkar son 10 gününün belkide bi daha gebelik planı yapmıcaksın o yüzden göbüşünün keyfini sür 🥰🥰🥰
Vala canım oyle diyorum bıdaha bu zamanları belki gormıyecegım ne cabuk gectı gobegıme baktıkça dıyorum bıdaha karnımda hıssedemıcem onlari dusununce uzuluyorum 😬 Vala bısey kalmadı bu ara bıde cok hareketliler durup durup onları izliyorum işlerde bitti 🥰
Canım insanı duydukları çok etkiliyor şu dönemde ister istemez kafaya takılıyor. Sonra bir sürü dönüp duran kötü senaryolar vs. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama aklından çıkarmaya çalış. Hatta bu tür haberlerden olabildiğince uzak dur.
Her şey çok güzel olacak inşallah 😍
Sağ salim kucağına alacaksın minnakları😍
Sonra bize gelip tecrübelerini anlatacaksın😍
Sevincini birlikte yaşayacağız inşallah
Vala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibiler 😬 ınsallah hepimiz saglıkla alıcaz bebeıslerimizi teyzeleriyle tanısmaya son 10 gun sonra ınsallah 😬😬 insan ılk baslarda cok anlamıyor hamıleleıgı herseyı yapası gelıyor sımdı benim hersey hazır ya elimi bıseye suresim gelmıyor🤣🤣 saltanatımın son gunler kızlar gelınce artık pabuc dama atılır benım🤣🤣

Vala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibiler 😬 ınsallah hepimiz saglıkla alıcaz bebeıslerimizi teyzeleriyle tanısmaya son 10 gun sonra ınsallah 😬😬 insan ılk baslarda cok anlamıyor hamıleleıgı herseyı yapası gelıyor sımdı benim hersey hazır ya elimi bıseye suresim gelmıyor🤣🤣 saltanatımın son gunler kızlar gelınce artık pabuc dama atılır benım🤣🤣
Kesinlikle öyle canım 😅 tadını çıkar valla 😅 eşine bol bol nazlan.
Son on gün senin tatilin olsun 😍 her şey hazır nede olsa 😍

Ayy evet bende listeye ekledim onları. Geçen eşim gördü hurma mı onu ne yapcan dedi. Anlattım bende 🤭 inşallah o telaşla unutmayız 😍
İnşallah canım artık yanımızdaki refakatçiyi tembihleriz 🤭🤭 benim ablam sezeryandan çıktı anneme diyor hurmayı sür o ağrıdan aklına ilk gelen şey hurma😂😂😂

Vala canım oyle diyorum bıdaha bu zamanları belki gormıyecegım ne cabuk gectı gobegıme baktıkça dıyorum bıdaha karnımda hıssedemıcem onlari dusununce uzuluyorum 😬 Vala bısey kalmadı bu ara bıde cok hareketliler durup durup onları izliyorum işlerde bitti 🥰

Bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz bütün dualarımız seninle olucak canım 🥰 karnındaki son günler artık yanında olacaklar izleyip durursun minnakları daha büyük aşk yaşarsın ❤️❤️💕💕😊😊

İnşallah canım artık yanımızdaki refakatçiyi tembihleriz 🤭🤭 benim ablam sezeryandan çıktı anneme diyor hurmayı sür o ağrıdan aklına ilk gelen şey hurma😂😂😂
Ya süper 😅 bizde parmağımıza ip falan bağlarız unutmamak için 🤪🤪
Ya valizin içindeki notların birine yazarız dediğin gibi yanımızda kim kalacaksa onu da tembileriz😍 zemzemi de içireceğiz dimi canım yani kaşığın ucuyla ağzına değse yeter galiba

Ya süper 😅 bizde parmağımıza ip falan bağlarız unutmamak için 🤪🤪
Ya valizin içindeki notların birine yazarız dediğin gibi yanımızda kim kalacaksa onu da tembileriz😍 zemzemi de içireceğiz dimi canım yani kaşığın ucuyla ağzına değse yeter galiba
İp bağlamak mantıklı 😂😂😂 aynen not olabilir aslında 😊
Parmaginla ağzına degdirsende yeter canım.
Bugün YouTube da bi kanalda gördüm aynı oranda zemzem ve sodayı karıştırıp bebeğe veriyorlar gaz olmuyormuş ama ne kadar doğru bilemedim🤔🤔

İp bağlamak mantıklı 😂😂😂 aynen not olabilir aslında 😊
Parmaginla ağzına degdirsende yeter canım.
Bugün YouTube da bi kanalda gördüm aynı oranda zemzem ve sodayı karıştırıp bebeğe veriyorlar gaz olmuyormuş ama ne kadar doğru bilemedim🤔🤔
Ay o maden suyunu bende duymuştum. Sabahtan açıp asiti gidiyormuş. Sonra bebiş doğunca az bir şey veriyorlar ağzına ama ben yapmam ya. Emin olamam yani ne olur ne olmaz
Oyy bide oğlanlar çok gazlı oluyor diyorlar ya tırsıyorum. Ama yaza gelecek havalar sıcak olur. Bol bol pırtlatsınlar 😅😅

Ay o maden suyunu bende duymuştum. Sabahtan açıp asiti gidiyormuş. Sonra bebiş doğunca az bir şey veriyorlar ağzına ama ben yapmam ya. Emin olamam yani ne olur ne olmaz
Oyy bide oğlanlar çok gazlı oluyor diyorlar ya tırsıyorum. Ama yaza gelecek havalar sıcak olur. Bol bol pırtlatsınlar 😅😅
Bende cesaret edemem. İnşallah gazlı olmazlar bebelerimiz 🤲😊

S Simayy67 Ssevincli Ssevincli I iklime_06 kızlar biz aynı haftalarda sayılırız sizde de sık idrara çıkma oluyormu 🤔🤔
Vala canım hıc sorma hem sık idrara cıkıyorum hemde benim ıkız oldugu dan mı bilmiyorum ama altakı bebek hareket edince sureklı tuvaletim gelıyomus gıbı hıssedıyorum bıde dun gece nedense alttaki cok hareketlıydı o hareketlendıkce kasıklarımda cok baskı yaptı sureklı tuvaletteyım dedım doğuracam heralde sancım basladı yatıyorum gecıyor kendımı cok dinledim sonra durdu hareketleride oyle uyudum alttaki de hareketlendıkce usttekı de rahatsız oluyor top gıbı bı kenara toplanıyor o da sıpsıvrı bı tarafta dun gece cok ugrastım Vala 😬

Vala canım hıc sorma hem sık idrara cıkıyorum hemde benim ıkız oldugu dan mı bilmiyorum ama altakı bebek hareket edince sureklı tuvaletim gelıyomus gıbı hıssedıyorum bıde dun gece nedense alttaki cok hareketlıydı o hareketlendıkce kasıklarımda cok baskı yaptı sureklı tuvaletteyım dedım doğuracam heralde sancım basladı yatıyorum gecıyor kendımı cok dinledim sonra durdu hareketleride oyle uyudum alttaki de hareketlendıkce usttekı de rahatsız oluyor top gıbı bı kenara toplanıyor o da sıpsıvrı bı tarafta dun gece cok ugrastım Vala 😬
Ya minnaklar yerim onları 🥰 benimde öyle her saat wcdeyim🤭 suda çok içiyorum ondan mı diyorum normal mi diyorum bazende diyorum suyum mu sızıyor ay kafayı yiyecem ben en sonunda 😂😂

Ya minnaklar yerim onları 🥰 benimde öyle her saat wcdeyim🤭 suda çok içiyorum ondan mı diyorum normal mi diyorum bazende diyorum suyum mu sızıyor ay kafayı yiyecem ben en sonunda 😂😂
Hahaha aynı seyler bende de var canım aynı seylerı dusunuyoruz😬🤣
S Simayy67 sen tam kaç haftalıksın kuzum
Yarın 35+1 olucam canım haftaya carsamba doğum 36+3 de nasip olursa doğuma gırmıs oluyorum

Hahaha aynı seyler bende de var canım aynı seylerı dusunuyoruz😬🤣

Yarın 35+1 olucam canım haftaya carsamba doğum 36+3 de nasip olursa doğuma gırmıs oluyorum
Hepimizde aynı düşünceler o zaman 🤭😂😂
Maşallah canım bende hayırlısı ile 36ları görürüm inşallah 🤲

Kızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes 😇
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler. 😁🙏💕
Hadi gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuşlar. Benim evim de aynen dediğin gibi. Annemler 3 gün kaldı. Çamaşırların çoğunu yıkayıp utulediler. Tabi daha yıkanıp utulenecek şeyler var. Evimi de silip supurduler ama bayramdan sonra halıları falan verip bir kadın tutacağım.

Back