• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hahahaha kesin benim kızlarda boyle cok ıyımıs ya🤣 bıde heralde ben tuvaletteyken daha cok oynayası gelıyor heralde tam cıkacam gene geliyor 😬 bırı asagıda oynar dıgerı o oynadıkça ustte trıplere gırıyor kendi oynayamıyor dıye heralde top gibi toplanıp duruyor 😬😬
Torba boşalınca bi değişiklik oluyordur belki aha biz vurduk biz boşalttık. Bi daha anne bi daha😅😅 çok eğlenceli falan diye muhabbetler dönüyordur içeride 😅😅😅😅

Oyyy maşallah kızçelere. ❤️
Çok sevindim canım, gözünüz aydın. 🤗
Ne güzel poz da vermiş cimcimeler. 😉
Hadi bakalım, 2 hafta sonra belki NST de başlar.
Çok teşekkürler canım 💕
Valla hiç bilmiyorum. Birşey demedi.
İndirekt coombs diye bir test yaptı bana. Kan aldılar. Kan uyuşmazlığı içinmiş.
8.haftada falan kan uyuşmazlığı iğnesi vurmuşlardı zaten ama bakalım dedi anlamadım. Negatif çıktı o da bir sorun yok dediler.

Hadi gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuşlar. Benim evim de aynen dediğin gibi. Annemler 3 gün kaldı. Çamaşırların çoğunu yıkayıp utulediler. Tabi daha yıkanıp utulenecek şeyler var. Evimi de silip supurduler ama bayramdan sonra halıları falan verip bir kadın tutacağım.
Çok teşekkürler canım. Valla cam duvar siliyorlar.Dolap ve şifonyer geldi. Onu koyduk. İçine kıyafetleri paketlerinden çıkartıp koyduk. Yıkama ütüleme sonra artık. Beşikler de gelecek. Yer açmaya çalışıyoruz. Evde dolap içleri balkonlar baza altları hep leş. Onları yapıyorlar işte.
Bende bayram sonu halıları veririm. Koltukları yıkatırım hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum.

Çok teşekkürler canım. Valla cam duvar siliyorlar.Dolap ve şifonyer geldi. Onu koyduk. İçine kıyafetleri paketlerinden çıkartıp koyduk. Yıkama ütüleme sonra artık. Beşikler de gelecek. Yer açmaya çalışıyoruz. Evde dolap içleri balkonlar baza altları hep leş. Onları yapıyorlar işte.
Bende bayram sonu halıları veririm. Koltukları yıkatırım hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum.
Desene tum evler almış başını gidiyor. Bizim beşikler de geldi. Ben de bugün besiklerin nevresim, korumalık falan malzemelerini yıkıyorum. Bayramdan önceki hafta da hastane çantamı hazırlar bırakırım.

Aynen canım iyi değerin hadi onunla geçmiş olsun 🥰
Bu arada ben yıkamaya başladım seni bekliyorum 😁😁
Saol kuzum valla çok korkmuştum atlatik tsh de güzel di.
Ya ben yıkamaya baslayamadim geceden beri nasıl yağmur başladı hava çok kötü burda
Neleri yikiosun ya çok heycanli gerçi bnde içeri de kurutcam ama ne bileyim bı kaç gün böle mis hava

Saol kuzum valla çok korkmuştum atlatik tsh de güzel di.
Ya ben yıkamaya baslayamadim geceden beri nasıl yağmur başladı hava çok kötü burda
Neleri yikiosun ya çok heycanli gerçi bnde içeri de kurutcam ama ne bileyim bı kaç gün böle mis hava
Benim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırım 😁😁 ayırdım beyazlıları çarşafları falan. Şuan renkliler yıkanıyor. Onlar kurusun ütüledikten sonra beyazları atarım. Ondan sonra da yastık, emzirme yastığı battaniyeler falan var onları da bir atarım diyorum gerçi emzirme yastığıyla sığmaz sanırım hepsi 😅😅
Nefes0858 Nefes0858 4 makine diyince Allah Allah dedim o kadar oluyor mu ama oluyormuş ya 😅

Benim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırım 😁😁 ayırdım beyazlıları çarşafları falan. Şuan renkliler yıkanıyor. Onlar kurusun ütüledikten sonra beyazları atarım. Ondan sonra da yastık, emzirme yastığı battaniyeler falan var onları da bir atarım diyorum gerçi emzirme yastığıyla sığmaz sanırım hepsi 😅😅
Nefes0858 Nefes0858 4 makine diyince Allah Allah dedim o kadar oluyor mu ama oluyormuş ya 😅
Oluyor valla 4 makineden fazla bile çıktı benim 🤣
Daha puset örtüsü falan var onları yıkamadim🤭

Benim de dışarda cadde üstü olmaz içeri koycam ya o kadar olursa iyi valla kaç makine şimdiden başlayalım kuzum .emzirme yastığı kılıflı oluo sanki benimde çok yokki gibi hatta az mı diorum sonra bakiorum dolap dolu ama işte incik cincik çok utulemesi bende kısım kısım yaparım battaniyelerde yıkarım hurca koyarım ayy çok heycanladim kurabiyem ben 🥰🥰🥰🤭🤭

Ay canım ben sadece bugün 4 makine yıkadım. Beşik örtüleri, korumalık, yorgan, puset örtüleri falan. Tabii bizim iki bebeklik eşya var😄

Back