- 7 Ocak 2009
- 7.073
- 11.480
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.301
Oluyor kuzum ya gidip geliyorum daha odaya gitmeden tekrar geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor kuzum ya gidip geliyorum daha odaya gitmeden tekrar geliyor
Ayy bende düşünüyorum ya acaba suyum mu sızıyor diyorum ayri bi stres çok su içtiğimden rengide çok açık zaten anlamıyorumYa minnaklar yerim onları benimde öyle her saat wcdeyim suda çok içiyorum ondan mı diyorum normal mi diyorum bazende diyorum suyum mu sızıyor ay kafayı yiyecem ben en sonunda
Evett canım benimm 10 dk yanındaydık temas ettik oglusumla 1dk hamdolsun iyi göz muayenesi olmuş başarıyla atlattık 1 kiloya çok az kaldı anne sütü artirmislar ben yanındayken çok söyledim aç gözünü diye bı açmadı biz ayrilmisiz gözlerini açmış hemşiresi fotograflarini attı birde yıkarken video çekmiş onu attı ilk defa bezsiz gördüm oğlumuMinikimm balım bugün görüş günüydü dimi. Paşamız nasıl
Canimmm sen ne koycaksin isminiİnşallah iyidir paşa evet bugün görüş günüydü haberlerini bekliyoruz oğluşumun adaşı günden güne büyüyor maşallah
Ben de damaklı aldım genelde öyle tutuyorlar yuvarlak tutan nadir oluyor diyeKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Ben damak aldım ama ilk aylarda yuvarlak uçlu olanı mı vermek lazım acaba
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim.birkac gün öncesine kadar çok sıktı.Gece kaç defa kalkıyordum sayamadim ama.iki gündür daha iyi azaldı biraz.Cok hareket edip baskı yapınca artıyor tabi
Insallah canım ınsallah saglıklı bir sekılde gelirsin sende hıc kotu dusunmeHepimizde aynı düşünceler o zaman
Maşallah canım bende hayırlısı ile 36ları görürüm inşallah
O zaman normal şüphelenmiyimOluyor kuzum ya gidip geliyorum daha odaya gitmeden tekrar geliyor
Kontrolde suyun iyi gelişimi iyi dese bir oh çekicem erken gidicem ki rahatlim stresten tansiyonum fırlamasın yineAyy bende düşünüyorum ya acaba suyum mu sızıyor diyorum ayri bi stres çok su içtiğimden rengide çok açık zaten anlamıyorum
Yaaa maşallah kurban olurum banyoda mı yapıyor paşam büyümüşde göz muayenesi de iyiymiş çok şükürEvett canım benimm 10 dk yanındaydık temas ettik oglusumla 1dk hamdolsun iyi göz muayenesi olmuş başarıyla atlattık 1 kiloya çok az kaldı anne sütü artirmislar ben yanındayken çok söyledim aç gözünü diye bı açmadı biz ayrilmisiz gözlerini açmış hemşiresi fotograflarini attı birde yıkarken video çekmiş onu attı ilk defa bezsiz gördüm oğlumu
AlparslanCanimmm sen ne koycaksin ismini
Sanırım benim çok su içmemden de kaynaklanıyor sabah sorucam doktora birazda aşağıda hareket etsin tamam daha koltuğa oturmadan tekrar gidiyorumBenim.birkac gün öncesine kadar çok sıktı.Gece kaç defa kalkıyordum sayamadim ama.iki gündür daha iyi azaldı biraz.Cok hareket edip baskı yapınca artıyor tabi
Amin canım Rabbim ne derse o ne yazıldıysa onu yaşıcaz hayırlısı inşallahInsallah canım ınsallah saglıklı bir sekılde gelirsin sende hıc kotu dusunme
Ona bende emin olamadım canım ya kimisi çok övüyor çok işime yaradı diyor kimi de gereksiz buluyor. Bakalım ihtiyaç olursa alırım galibaKemer aldım canım işe yararsa şu reflü yatağı kafamda kaldı onu almadım alsammi acaba
Oy maşallah paşama ya hemşirelerden de Allah razı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyümeye devam etsin kuzucum yıkamak iyi gelecektir ona çabucak büyüsün de gelsin annesinin kollarına. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun balımEvett canım benimm 10 dk yanındaydık temas ettik oglusumla 1dk hamdolsun iyi göz muayenesi olmuş başarıyla atlattık 1 kiloya çok az kaldı anne sütü artirmislar ben yanındayken çok söyledim aç gözünü diye bı açmadı biz ayrilmisiz gözlerini açmış hemşiresi fotograflarini attı birde yıkarken video çekmiş onu attı ilk defa bezsiz gördüm oğlumu
Bez, ıslak mendil, pamuk, depend, pişik kremi, alt açma örtüsü falan...Ivır zıvırlar neler kaldı kuzum. Ay bende bişeyler unuttum mu diye düşünüyorum bazen
Canım benim, dualarımız seninle bugün.Darısı yarın bana inşallah banada suyu gelişimi kilosu iyi der
Canlar banada dua edin yarın çok güzel geçsin kontrol
Sık idrara çıkma normal canım artık büyüdüler hareket ettikçe mesaneye baskı yapıyorO zaman normal şüphelenmiyim
Kontrolde suyun iyi gelişimi iyi dese bir oh çekicem erken gidicem ki rahatlim stresten tansiyonum fırlamasın yine
Benimde açık zaten suda olsa anlamamki
Günaydın canım Allah razı olsunCanım benim, dualarımız seninle bugün.
İnşallah çok güzel geçecek kontrolün.
Saat kaçta gidiyorsun?
Oyyy maşallah kızçelere.Kızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler.
Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel bugünSanırım benim çok su içmemden de kaynaklanıyor sabah sorucam doktora birazda aşağıda hareket etsin tamam daha koltuğa oturmadan tekrar gidiyorum
Doğru söylüyorsun kuzumSık idrara çıkma normal canım artık büyüdüler hareket ettikçe mesaneye baskı yapıyor
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Günaydın canım Allah razı olsun
11.30 randevum