• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Ben damak aldım ama ilk aylarda yuvarlak uçlu olanı mı vermek lazım acaba
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda🤔🤔
Ben yuvarlak aldım bi tane canım denemek için eğer tutmazsa damak alırım diye düşündüm 😊

Damak mı, yuvarlak mı
Ben hem damaklı hem kiraz uç aldım bakalim hangisini sevicek 🤭🤣

Damak mı, yuvarlak mı
Bende ilk önce damaklı aldım sonra avent aldım bakalım tutarsa oda tabi kuzum

Evet başlamak lazım bide havalar sıcakta ütü gözüm korktu 🤭🤭 bakalım kurabiyem beni gazlicak baslicaz inşallah 🥰🥰
Evet canım havalar ısındıkça daha zor olur ben dinlene dinlene her yıkamadan sonra yaptım yerleştirdim çok şükür bitti akşam iftardan sonra da valizi hazırlıcam 🤭🤭 darısı size inşallah 🥰
Aynen canım ben başlıcam yarın gidip eksikleri alayım da yavaş yavaş yaparım bakalım 😍
Sende yarın güzel haberler ile gel inşallah 😍
Yap canım en güzeli yavaştan başlamak çok şükür benim bitti evide süpürdüm toz aldım dedim yarın ne olacağı belli olmaz evim düzenli kalsın 😊😊 evde de yıkanacak ütülenicek bişey bırakmadım çok şükür 😂😂😂

Ben yuvarlak aldım bi tane canım denemek için eğer tutmazsa damak alırım diye düşündüm 😊
Ben hem damaklı hem kiraz uç aldım bakalim hangisini sevicek 🤭🤣
Bende ilk önce damaklı aldım sonra avent aldım bakalım tutarsa oda tabi kuzum
O zaman bendeki damak dursun. Doğduktan sonra bakayım duruma göre sevmezse yuvarlak alırım. Böyle daha mantıklı sanki
Teşekkürler ballar😍

Evet canım havalar ısındıkça daha zor olur ben dinlene dinlene her yıkamadan sonra yaptım yerleştirdim çok şükür bitti akşam iftardan sonra da valizi hazırlıcam 🤭🤭 darısı size inşallah 🥰

Yap canım en güzeli yavaştan başlamak çok şükür benim bitti evide süpürdüm toz aldım dedim yarın ne olacağı belli olmaz evim düzenli kalsın 😊😊 evde de yıkanacak ütülenicek bişey bırakmadım çok şükür 😂😂😂
Yaa nefessss çok heyecanlıııı. Şimdi ben yarın ön hazırlığı yapcam ya oturdum bi düşündüm. Düşünürken bile kalbim pıt pıt oldu ya 😍😍😍 off yıkarken ütülerken düşünemiyorum 😅 😅

Damak mı, yuvarlak mı
Canım ben bundan aldım bakalım sevecekmi deneyerek göreceğiz 🤔

Eklentiler

• Screenshot_20220410-181920_ebebek.jpg
    Screenshot_20220410-181920_ebebek.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 32
Yaa nefessss çok heyecanlıııı. Şimdi ben yarın ön hazırlığı yapcam ya oturdum bi düşündüm. Düşünürken bile kalbim pıt pıt oldu ya 😍😍😍 off yıkarken ütülerken düşünemiyorum 😅 😅
Hemde ne heyecan sevmekten insan yapamıyor ki karnıma falan tutuyorum bu sana nasıl olur diye 🤭🤭🥰🥰

Ya şükür bu gunlerimize kuzum 🥰🥰 neler koydun sonrada bize sole ya halletmisin işte bişe kalmamış bende kurabiye nin dediği gibi düşününce bile heycanlaniorum 🤭🤭🤗 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗🥰

Ya şükür bu gunlerimize kuzum 🥰🥰 neler koydun sonrada bize sole ya halletmisin işte bişe kalmamış bende kurabiye nin dediği gibi düşününce bile heycanlaniorum 🤭🤭🤗 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗🥰
Binlerce kere şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları 🤲🤲
Hazırlayayım koyduklarımı size yazarım eksiklerimi söylersiniz canım simayy67 listesinden çok farklı olmaz benimde 🤭🤭 Amin inşallah kuzum 🤲❤️

Nişan, nikah, düğün bizimkiler oldum olası oyleler canım. Eşimin hatırına hepsini sineye çektim ama artık söz konusu olan çocuklarım. Torunlarına olan bu ilgisizlik ve sevgisizliklerine tahammülüm yok. Mesafeli olmak çok daha iyi. En azından kafam rahat. Dediğin gibi ister gelsinler ister gelmesinler😊
Aynenn öyle canım kesinlikle. Bizler ne zor durumlar yaşadık ve ikiz gebelik yaşıyoruz. Tık demeden yanımızda olmaları gerekiyor.
Bende düşündükçe şaşırıyorum ama napalım biz ne zorluklar yaşamışız bu güzel zamanlarda canımı sıkamayacağım. 😌

Kızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes 😇
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler. 😁🙏💕

Kızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes 😇
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler. 😁🙏💕
Maşallah maşallah canım 😍 😍
Sağlıkla devam etsinler çok sevindim 37 çok güzel bir hafta 😍😍
Boylarını severim ya 😍😍

Maşallah minnoş kızlara 🥰 çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına zamanında sağlıkla gelirler inşallah 🤲🤲💐

Ya nefessss😍😍 bayıldım kız nasıl güzeller 😍 adam yer bunları yer 😍

Bende gösteriyorum bazen bak bunlar senin. Sağ salim gel kullan bunları diye 😁
İnşallah oğluş da beğenir teyzesi 😊😊🥰🥰
Valla rüya gibi bunları yaşamak yaza artık şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar diye konuşuruz🤲🤲💙💙💙

Kızlar bu arada valize 1 tane hurma ve zemzem suyuda koyucam belki bilirsiniz sünnettir. Tabi o an unutmazsam ağzına sürmeyi🤭
Ayy evet bende listeye ekledim onları. Geçen eşim gördü hurma mı onu ne yapcan dedi. Anlattım bende 🤭 inşallah o telaşla unutmayız 😍

Back