- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.281
Vala canım oyle diyorum bıdaha bu zamanları belki gormıyecegım ne cabuk gectı gobegıme baktıkça dıyorum bıdaha karnımda hıssedemıcem onlari dusununce uzuluyorumAllahın izniyle bisey olmaz canım sen bunlara takılıp son zamanlarını kötü geçirme tadını çıkar son 10 gününün belkide bi daha gebelik planı yapmıcaksın o yüzden göbüşünün keyfini sür
Vala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibilerCanım insanı duydukları çok etkiliyor şu dönemde ister istemez kafaya takılıyor. Sonra bir sürü dönüp duran kötü senaryolar vs. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama aklından çıkarmaya çalış. Hatta bu tür haberlerden olabildiğince uzak dur.
Her şey çok güzel olacak inşallah
Sağ salim kucağına alacaksın minnakları
Sonra bize gelip tecrübelerini anlatacaksın
Sevincini birlikte yaşayacağız inşallah
Kesinlikle öyle canımVala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibilerınsallah hepimiz saglıkla alıcaz bebeıslerimizi teyzeleriyle tanısmaya son 10 gun sonra ınsallah insan ılk baslarda cok anlamıyor hamıleleıgı herseyı yapası gelıyor sımdı benim hersey hazır ya elimi bıseye suresim gelmıyor saltanatımın son gunler kızlar gelınce artık pabuc dama atılır benım
İnşallah canım artık yanımızdaki refakatçiyi tembihlerizAyy evet bende listeye ekledim onları. Geçen eşim gördü hurma mı onu ne yapcan dedi. Anlattım bendeinşallah o telaşla unutmayız
Bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz bütün dualarımız seninle olucak canımVala canım oyle diyorum bıdaha bu zamanları belki gormıyecegım ne cabuk gectı gobegıme baktıkça dıyorum bıdaha karnımda hıssedemıcem onlari dusununce uzuluyorumVala bısey kalmadı bu ara bıde cok hareketliler durup durup onları izliyorum işlerde bitti
Vala oyle canım cevre dekiler zaten inatla gelip anlatıyor gibilerınsallah hepimiz saglıkla alıcaz bebeıslerimizi teyzeleriyle tanısmaya son 10 gun sonra ınsallah insan ılk baslarda cok anlamıyor hamıleleıgı herseyı yapası gelıyor sımdı benim hersey hazır ya elimi bıseye suresim gelmıyor saltanatımın son gunler kızlar gelınce artık pabuc dama atılır benım
İnşallah iyidir paşa evet bugün görüş günüydü haberlerini bekliyoruz
Ya süperİnşallah canım artık yanımızdaki refakatçiyi tembihlerizbenim ablam sezeryandan çıktı anneme diyor hurmayı sür o ağrıdan aklına ilk gelen şey hurma
İp bağlamak mantıklıYa süperbizde parmağımıza ip falan bağlarız unutmamak için
Ya valizin içindeki notların birine yazarız dediğin gibi yanımızda kim kalacaksa onu da tembilerizzemzemi de içireceğiz dimi canım yani kaşığın ucuyla ağzına değse yeter galiba
Ay o maden suyunu bende duymuştum. Sabahtan açıp asiti gidiyormuş. Sonra bebiş doğunca az bir şey veriyorlar ağzına ama ben yapmam ya. Emin olamam yani ne olur ne olmazİp bağlamak mantıklıaynen not olabilir aslında
Parmaginla ağzına degdirsende yeter canım.
Bugün YouTube da bi kanalda gördüm aynı oranda zemzem ve sodayı karıştırıp bebeğe veriyorlar gaz olmuyormuş ama ne kadar doğru bilemedim
Bende cesaret edemem. İnşallah gazlı olmazlar bebelerimizAy o maden suyunu bende duymuştum. Sabahtan açıp asiti gidiyormuş. Sonra bebiş doğunca az bir şey veriyorlar ağzına ama ben yapmam ya. Emin olamam yani ne olur ne olmaz
Oyy bide oğlanlar çok gazlı oluyor diyorlar ya tırsıyorum. Ama yaza gelecek havalar sıcak olur. Bol bol pırtlatsınlar
Amin canımBende cesaret edemem. İnşallah gazlı olmazlar bebelerimiz
Vala canım hıc sorma hem sık idrara cıkıyorum hemde benim ıkız oldugu dan mı bilmiyorum ama altakı bebek hareket edince sureklı tuvaletim gelıyomus gıbı hıssedıyorum bıde dun gece nedense alttaki cok hareketlıydı o hareketlendıkce kasıklarımda cok baskı yaptı sureklı tuvaletteyım dedım doğuracam heralde sancım basladı yatıyorum gecıyor kendımı cok dinledim sonra durdu hareketleride oyle uyudum alttaki de hareketlendıkce usttekı de rahatsız oluyor top gıbı bı kenara toplanıyor o da sıpsıvrı bı tarafta dun gece cok ugrastım Vala
Kemer aldım canım işe yararsaAmin canımkiraz çekirdekli bir şeyler aldın mı sen. Yastık kemer falan oluyor galiba
Ya minnaklar yerim onlarıVala canım hıc sorma hem sık idrara cıkıyorum hemde benim ıkız oldugu dan mı bilmiyorum ama altakı bebek hareket edince sureklı tuvaletim gelıyomus gıbı hıssedıyorum bıde dun gece nedense alttaki cok hareketlıydı o hareketlendıkce kasıklarımda cok baskı yaptı sureklı tuvaletteyım dedım doğuracam heralde sancım basladı yatıyorum gecıyor kendımı cok dinledim sonra durdu hareketleride oyle uyudum alttaki de hareketlendıkce usttekı de rahatsız oluyor top gıbı bı kenara toplanıyor o da sıpsıvrı bı tarafta dun gece cok ugrastım Vala
Hahaha aynı seyler bende de var canım aynı seylerı dusunuyoruzYa minnaklar yerim onlarıbenimde öyle her saat wcdeyim suda çok içiyorum ondan mı diyorum normal mi diyorum bazende diyorum suyum mu sızıyor ay kafayı yiyecem ben en sonunda
Yarın 35+1 olucam canım haftaya carsamba doğum 36+3 de nasip olursa doğuma gırmıs oluyorum
Hepimizde aynı düşünceler o zamanHahaha aynı seyler bende de var canım aynı seylerı dusunuyoruz
Yarın 35+1 olucam canım haftaya carsamba doğum 36+3 de nasip olursa doğuma gırmıs oluyorum
Aldım canım avent aldim. Şu gece karanlıkta parlayanlardanKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Ben damak aldım ama ilk aylarda yuvarlak uçlu olanı mı vermek lazım acaba
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hadi gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuşlar. Benim evim de aynen dediğin gibi. Annemler 3 gün kaldı. Çamaşırların çoğunu yıkayıp utulediler. Tabi daha yıkanıp utulenecek şeyler var. Evimi de silip supurduler ama bayramdan sonra halıları falan verip bir kadın tutacağım.Kızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?