- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.241
Çok şükür canım benim.Gözün aydın canım maşallah maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım benim.Gözün aydın canım maşallah maşallah
Aynen canım benim de bir kaç alacağım var hurç alcam ütüleyip katlayıp ona koyarım. Çünkü 3 ay var tekrar tozlanmasın. Aldığım şifonyerin kokusu çıkmadı sürekli havalandırıyorumPazartesi kan vereyim kuzum havalar şimdi güzel ama yine Soğucak mis ona bakalım yavaştan başlayalım yikamalara
Çok teşekkür ederim, çok şükür.Gözün aydın canım çok şükür hersey yolunda ❤
Çok teşekkür ederim canım.Çok şükür kuzum minnak oğlan kocaman olmuş.sirayla sağlıkla kucaklarimiza da alalım inşallah sonrada burda bebisleri cekistiririzsen de hazırlık nasi gidior kuzum yıkama işleri alma isleri
Amin kuzum, inşallah.Maşallah canım ne güzel büyümüş Ayyy doğum yaklaşıyor çok heyecanlı ve çok değişik duygular. Sağlıkla tamamına ersin insallah
Benimde dolabın kokusu bı kaç güne çıktı bimden beyaz sabunlu dolap kokusu askılık li aldım şimdi o kokuo.doru dedin bende hurlarim var onları yıkayım ona koyayım utuleyipAynen canım benim de bir kaç alacağım var hurç alcam ütüleyip katlayıp ona koyarım. Çünkü 3 ay var tekrar tozlanmasın. Aldığım şifonyerin kokusu çıkmadı sürekli havalandırıyorum
Halledersin kuzum önemli kısmı halletmiş sin benimde öyle ıvır zıvır laf kaldı onlarda yoruoÇok teşekkür ederim canım.
Yıkama işleri tamam, hastane çantasına koydum bile. Ama o ıvır zıvırları almak lazım işte.
Bi dolu şey var listede, anca bayram sonu alırım hepsini.
Ivır zıvırlar neler kaldı kuzum. Ay bende bişeyler unuttum mu diye düşünüyorum bazenÇok teşekkür ederim canım.
Yıkama işleri tamam, hastane çantasına koydum bile. Ama o ıvır zıvırları almak lazım işte.
Bi dolu şey var listede, anca bayram sonu alırım hepsini.
İyi fikirmiş canım bende şu e bebeğin parfümünden alsam aslında. Bayılıyorum onun kokusuna.Benimde dolabın kokusu bı kaç güne çıktı bimden beyaz sabunlu dolap kokusu askılık li aldım şimdi o kokuo.doru dedin bende hurlarim var onları yıkayım ona koyayım utuleyip
Aldım ben ebebegin oda kokusunu açmadım daha ama bu beyaz sabun kaldıysa al bak çekmeceye koy mis gibi kokuo madam cocoda da var bu beyaz sabun kokuo die hoşuma gittiİyi fikirmiş canım bende şu e bebeğin parfümünden alsam aslında. Bayılıyorum onun kokusuna.
Evet hurç mantıklı canım ya tozlanmasın temiz temiz dursunlar. Yerleştirmesi kolay olur
Ne zaman geldi ki bime hindistan cevizi yağı falan gelmişti o hafta mı. Bu arada o hindistan cevizi yağını yememek için zor tutuyorum kendimi o nasıl güzel bir kokudur ya zaten bayılırımAldım ben ebebegin oda kokusunu açmadım daha ama bu beyaz sabun kaldıysa al bak çekmeceye koy mis gibi kokuo madam cocoda da var bu beyaz sabun kokuo die hoşuma gitti
Haftaya başlıyor muyuzzzz
Benden size tavsiye dolabı falan hazırsa başlayın sonraya bırakmayın zorlanıyor insan havalarda güzel kafanız rahat olur 1 hafta sürüyor yıka ütüle derkenPazartesi kan vereyim kuzum havalar şimdi güzel ama yine Soğucak mis ona bakalım yavaştan başlayalım yikamalara
Darısı yarın bana inşallah banada suyu gelişimi kilosu iyi derÇok teşekkür ederim, çok şükür.
Darısı yakında kontrolü olanlara.
İyi fikirmiş canım bende şu e bebeğin parfümünden alsam aslında. Bayılıyorum onun kokusuna.
Evet hurç mantıklı canım ya tozlanmasın temiz temiz dursunlar. Yerleştirmesi kolay olur
Ebebegin kokusundan aldım odasına her girdiğim de mis kokuyorAldım ben ebebegin oda kokusunu açmadım daha ama bu beyaz sabun kaldıysa al bak çekmeceye koy mis gibi kokuo madam cocoda da var bu beyaz sabun kokuo die hoşuma gitti
Evet kuzum onun kokusuna bende bayıldım kahvesine koyup iciolarmis bizde bol bol suruoruz.nezaman geldi biliomisun alt açma felan geldi ya ozaman dier bimlere bak kalan vardır dolap mis gibi koktu kuzumNe zaman geldi ki bime hindistan cevizi yağı falan gelmişti o hafta mı. Bu arada o hindistan cevizi yağını yememek için zor tutuyorum kendimi o nasıl güzel bir kokudur ya zaten bayılırım
Evet başlamak lazım bide havalar sıcakta ütü gözüm korktu bakalım kurabiyem beni gazlicak baslicaz inşallahBenden size tavsiye dolabı falan hazırsa başlayın sonraya bırakmayın zorlanıyor insan havalarda güzel kafanız rahat olur 1 hafta sürüyor yıka ütüle derken
Bende ondan bebek koksun die aldimEbebegin kokusundan aldım odasına her girdiğim de mis kokuyor
Evet ya bebeklere de bişeyler yapıyorlarmış galiba yani ileride ek gıdaya geçince tam bilmiyorum da.Evet kuzum onun kokusuna bende bayıldım kahvesine koyup iciolarmis bizde bol bol suruoruz.nezaman geldi biliomisun alt açma felan geldi ya ozaman dier bimlere bak kalan vardır dolap mis gibi koktu kuzum
Aynen canım ben başlıcam yarın gidip eksikleri alayım da yavaş yavaş yaparım bakalımBenden size tavsiye dolabı falan hazırsa başlayın sonraya bırakmayın zorlanıyor insan havalarda güzel kafanız rahat olur 1 hafta sürüyor yıka ütüle derken