- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.261
Ben yuvarlak aldım bi tane canım denemek için eğer tutmazsa damak alırım diye düşündümKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Ben damak aldım ama ilk aylarda yuvarlak uçlu olanı mı vermek lazım acaba
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben hem damaklı hem kiraz uç aldım bakalim hangisini sevicekKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Bende ilk önce damaklı aldım sonra avent aldım bakalım tutarsa oda tabi kuzumKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Evet canım havalar ısındıkça daha zor olur ben dinlene dinlene her yıkamadan sonra yaptım yerleştirdim çok şükür bitti akşam iftardan sonra da valizi hazırlıcamEvet başlamak lazım bide havalar sıcakta ütü gözüm korktubakalım kurabiyem beni gazlicak baslicaz inşallah
Yap canım en güzeli yavaştan başlamak çok şükür benim bitti evide süpürdüm toz aldım dedim yarın ne olacağı belli olmaz evim düzenli kalsınAynen canım ben başlıcam yarın gidip eksikleri alayım da yavaş yavaş yaparım bakalım
Sende yarın güzel haberler ile gel inşallah
Ben yuvarlak aldım bi tane canım denemek için eğer tutmazsa damak alırım diye düşündüm
Ben hem damaklı hem kiraz uç aldım bakalim hangisini sevicek
O zaman bendeki damak dursun. Doğduktan sonra bakayım duruma göre sevmezse yuvarlak alırım. Böyle daha mantıklı sankiBende ilk önce damaklı aldım sonra avent aldım bakalım tutarsa oda tabi kuzum
Yaa nefessss çok heyecanlıııı. Şimdi ben yarın ön hazırlığı yapcam ya oturdum bi düşündüm. Düşünürken bile kalbim pıt pıt oldu yaEvet canım havalar ısındıkça daha zor olur ben dinlene dinlene her yıkamadan sonra yaptım yerleştirdim çok şükür bitti akşam iftardan sonra da valizi hazırlıcamdarısı size inşallah
Yap canım en güzeli yavaştan başlamak çok şükür benim bitti evide süpürdüm toz aldım dedim yarın ne olacağı belli olmaz evim düzenli kalsınevde de yıkanacak ütülenicek bişey bırakmadım çok şükür
Canım ben bundan aldım bakalım sevecekmi deneyerek göreceğizKızlar ya emzik nasıl aldınız siz
Damak mı, yuvarlak mı
Hemde ne heyecan sevmekten insan yapamıyor ki karnıma falan tutuyorum bu sana nasıl olur diyeYaa nefessss çok heyecanlıııı. Şimdi ben yarın ön hazırlığı yapcam ya oturdum bi düşündüm. Düşünürken bile kalbim pıt pıt oldu yaoff yıkarken ütülerken düşünemiyorum
Ya şükür bu gunlerimize kuzumEvet canım havalar ısındıkça daha zor olur ben dinlene dinlene her yıkamadan sonra yaptım yerleştirdim çok şükür bitti akşam iftardan sonra da valizi hazırlıcamdarısı size inşallah
Yap canım en güzeli yavaştan başlamak çok şükür benim bitti evide süpürdüm toz aldım dedim yarın ne olacağı belli olmaz evim düzenli kalsınevde de yıkanacak ütülenicek bişey bırakmadım çok şükür
Binlerce kere şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygularıYa şükür bu gunlerimize kuzumneler koydun sonrada bize sole ya halletmisin işte bişe kalmamış bende kurabiye nin dediği gibi düşününce bile heycanlaniorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aynenn öyle canım kesinlikle. Bizler ne zor durumlar yaşadık ve ikiz gebelik yaşıyoruz. Tık demeden yanımızda olmaları gerekiyor.Nişan, nikah, düğün bizimkiler oldum olası oyleler canım. Eşimin hatırına hepsini sineye çektim ama artık söz konusu olan çocuklarım. Torunlarına olan bu ilgisizlik ve sevgisizliklerine tahammülüm yok. Mesafeli olmak çok daha iyi. En azından kafam rahat. Dediğin gibi ister gelsinler ister gelmesinler
Maşallah maşallah canımKızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler.
Ya nefessssCanım ben bundan aldım bakalım sevecekmi deneyerek göreceğiz
Bende gösteriyorum bazen bak bunlar senin. Sağ salim gel kullan bunları diyeHemde ne heyecan sevmekten insan yapamıyor ki karnıma falan tutuyorum bu sana nasıl olur diye
Maşallah minnoş kızlaraKızlar... Kontrolleri olan arkadaşlarım canlarım çok sevindim genel olarak iyi durumda herkes
Annemler geldi. Ben de işten ayrıldım. Tam gaz eve odaklandık. Annem valla kaçacak 2 günde.. Öyle iş var ki. Evde temizlik ihtiyacı var derinlemesine bir de bebişlerin hazırlıklarını vs.
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebeklerim 1250 gr ve 40 cm. Çok şükür nazar değmesin herşey yolunda. Rahim ağzım kapalı. 15 gün erken doğum yok dedi. Her 15 günde bakıcaz yine dedi. Ve 37.haftaya kadar durabilir misim çok anlık bir durum olmazsa. Çok çol mutlu oldum. Kızlarım da çok güzellerdi. Pozlarını verdiler.
İnşallah oğluş da beğenir teyzesiYa nefessssbayıldım kız nasıl güzeller adam yer bunları yer
Bende gösteriyorum bazen bak bunlar senin. Sağ salim gel kullan bunları diye
Ayy evet bende listeye ekledim onları. Geçen eşim gördü hurma mı onu ne yapcan dedi. Anlattım bendeKızlar bu arada valize 1 tane hurma ve zemzem suyuda koyucam belki bilirsiniz sünnettir. Tabi o an unutmazsam ağzına sürmeyi
Çok şükür canım İnşallahhMaşallah minnoş kızlaraçok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına zamanında sağlıkla gelirler inşallah
Evet canım 37. Haftaya kadar nasıl taşırım bilmiyorum. Ama çok çok sevindim.Maşallah maşallah canım
Sağlıkla devam etsinler çok sevindim 37 çok güzel bir hafta
Boylarını severim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?