• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benım safak 10 kızlar ben napıcam 😬😬😬 herseyler hazır temizlikte bitti yapılacak bısey kalmayınca daha da heyecan basıyor 😬havalar cok guzel ama ben ıyıce agırlastım bısey de yapamıyorum evde kaldım zaman dolduruyorum
Vakit gelmiş canım.Saglicakla alin kucağınıza.Kucaginda kokladigin emzirdigin anları düşün onun hayaliyle vaktini bekle 🥰

Uykudan yana sıkıntım yok Allaha sukur sahura kadar oturuyorum eşime hazırlıcam bıseyler diyede sonra oglene kadar uyuyorum😬😬 uyanınca bıdaha uyuyorum bıdaha uyuyamam boyle dıye🤣🤣ama dısarı cıkamıyorum cok agırlastım azcık yuruyunce bacaklarım cok agrıyor adım atamıyorum sonra o yuzden tek sıkıntım o yoksa hava guzel bı yere gidemiyorum artık salı gunu son kontrolum var aksam o gun cıkmısKen bı yerlere giderim dıyorum🤣 bana dua edin artık ben son aksam nasıl olurum😬😬😬
Ederiz tabi kuzum sağlıkla Alcan inşallah Allah'ın izniyle kuzuları 🥰🥰 iyi olur yine hava almış olursun kuzum ☺️☺️

Kızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
37.haftaya doğum için gün verdi
2 hafta sonra kontrole çağırdı ona göre net karar verilecek 😐
Kuzum dogum icin 37 erken bi hafta degil ki olması gereken haftalarda. Allahim sag salim kavuştursun 😍😍 ne mutlu sana

Benım safak 10 kızlar ben napıcam 😬😬😬 herseyler hazır temizlikte bitti yapılacak bısey kalmayınca daha da heyecan basıyor 😬havalar cok guzel ama ben ıyıce agırlastım bısey de yapamıyorum evde kaldım zaman dolduruyorum
Son 10 çooookk heyecanlı 🤭💕💕 bol bol uyu dinlen canım

Son 10 çooookk heyecanlı 🤭💕💕 bol bol uyu dinlen canım
Vala oyle canım etrafımda doğum yapan bırı var o da ikiz bebeklerdı 1 nisanda doğmuslardı kuveze almıslardı cıgerlerınde bısey var diye almıslardı oyle demıslerdi bugun cıkmıslar ama yine hastanedelermıs hamıleyken korona olmus o kızda ondan olabilir demısler ona baglamıslar bende hamıleyken kirini olmustum ınsallah bizde oyle bıseyle karsılasmayız sımdı onu duyunca aklıma takıldı

Evet evde şimdide n fotoları çerçeve ye koyduk bile🤭🤭 kuzum bak okumussundur stresten tansiyonumuz çıkıyor baş agirisi da yapmamaya çalış ayy hadi güzel haberlerle gel inşallah 🥰 sakin olcaz mecbur o gün birden tansiyonum fırladı bundan korkuyu acildeki insanlanlar stres bebislerimize iyi gelmiyor hadi çıkınca bizede haber ve oğlusun neler yapiomus kuzum🥰🥰
O kadar haklısın ki canım. 👌🏻
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım 🥰 stres yapmamaya çalış ne geliyorsa stresten geliyor canım
Çok doğru söylüyorsun kuzum. 👌🏻

İnsanın elinde olmuyo maalesef. 😔
Düşünmemeye çalışıyorum aslında ama kafam hep bir önceki kaybıma gidiyo.

Vala oyle canım etrafımda doğum yapan bırı var o da ikiz bebeklerdı 1 nisanda doğmuslardı kuveze almıslardı cıgerlerınde bısey var diye almıslardı oyle demıslerdi bugun cıkmıslar ama yine hastanedelermıs hamıleyken korona olmus o kızda ondan olabilir demısler ona baglamıslar bende hamıleyken kirini olmustum ınsallah bizde oyle bıseyle karsılasmayız sımdı onu duyunca aklıma takıldı
Allahın izniyle bisey olmaz canım sen bunlara takılıp son zamanlarını kötü geçirme tadını çıkar son 10 gününün belkide bi daha gebelik planı yapmıcaksın o yüzden göbüşünün keyfini sür 🥰🥰🥰

O kadar haklısın ki canım. 👌🏻

Çok doğru söylüyorsun kuzum. 👌🏻

İnsanın elinde olmuyo maalesef. 😔
Düşünmemeye çalışıyorum aslında ama kafam hep bir önceki kaybıma gidiyo.
Oyle ama işte iyi yapmıyoruz canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️
Çok şükür kızlar, her şey yolunda. 🥰
1760gr 42cm olmuş. ❤️
Rahim ağzı, plasenta, amniyon sıvısı hepsi normal dedi doktor.
30+3 bugün, tekrar 4 hafta sonra çağırdı.
NST’ye girecekmişim.
Duruma göre 2 haftada bir ondan sonra dedi. 🤗
Yaaa maşallah miniğe çok şükür herşey yolunda canım gözün aydın 🥰🥰

1760gr 42cm olmuş. ❤️
NST’ye girecekmişim.
Gözün aydın canım 😍 maşallah maşallah

Canım insanı duydukları çok etkiliyor şu dönemde ister istemez kafaya takılıyor. Sonra bir sürü dönüp duran kötü senaryolar vs. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama aklından çıkarmaya çalış. Hatta bu tür haberlerden olabildiğince uzak dur.
Her şey çok güzel olacak inşallah 😍
Sağ salim kucağına alacaksın minnakları😍
Sonra bize gelip tecrübelerini anlatacaksın😍
Sevincini birlikte yaşayacağız inşallah 😍

1760gr 42cm olmuş. ❤️
NST’ye girecekmişim.
Gözün aydın canım çok şükür hersey yolunda ❤

1760gr 42cm olmuş. ❤️
NST’ye girecekmişim.
Çok şükür kuzum minnak oğlan kocaman olmuş.sirayla sağlıkla kucaklarimiza da alalım inşallah 🤲🤲 🥰 sonrada burda bebisleri cekistiririz🤭🤭🤭sen de hazırlık nasi gidior kuzum yıkama işleri alma isleri

1760gr 42cm olmuş. ❤️
NST’ye girecekmişim.
Maşallah canım ne güzel büyümüş😍 Ayyy doğum yaklaşıyor çok heyecanlı ve çok değişik duygular. Sağlıkla tamamına ersin insallah 🌸

Çok şükür kuzum minnak oğlan kocaman olmuş.sirayla sağlıkla kucaklarimiza da alalım inşallah 🤲🤲 🥰 sonrada burda bebisleri cekistiririz🤭🤭🤭sen de hazırlık nasi gidior kuzum yıkama işleri alma isleri
Haftaya başlıyor muyuzzzz
tenor.gif

Back