Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet dürt beni valla kuzum bugün mutfak işi bile nasi zor geldi nie ben böle.oldum sanki son aylar yoruldum iki işle
Öyle oluyor canım ya dünya kadar iş yapmışız sanki
Çok şükür kilo almış kuzum 37 korkulacak bir hafta değil gönlünü ferah tut. Tabi inşallah sonraki gidişine suyun normal olur günde kaç litre su içiyorsun canım.

Evet çok şükür kilo almış 2.400 geldi kilosu gelişimi güzel haftasına göre uyumlu dedi
2,5 içiyorum canım

Gelişimi iyi olsun da bir hafta erken olsun bir şey olmaz.Belki gittiğinde suyu düzelmiş olabilir degsiiyor yani sıkma canını hiç.37 hafta da hiç erken değil zaten

Gelişimi iyi olsun da bir hafta erken olsun bir şey olmaz.Belki gittiğinde suyu düzelmiş olabilir degsiiyor yani sıkma canını hiç.37 hafta da hiç erken değil zaten
İnşallah canım ❤
Evet doktorumuzda dedi 37 hafta gayet iyi merak etme dedi

Evet çok şükür kilo almış 2.400 geldi kilosu gelişimi güzel haftasına göre uyumlu dedi
2,5 içiyorum canım
Havalar ısındı ya balım onu 3 yapmaya çalış bakalım. Su içmek zorluyorsa saka markasını öneririm biz önce bimden alıyorduk sonra sakaya geçtik daha rahat içiyorum bulandırmıyor

Maşallah oğluşuna canım, 1 kilo olmuş neredeyse.
Ne güzel, gülerken foto yakalamışsınız.
Hemen çerçeveletip odasına as canım.
Benim de bugün 3.30’da randevum.
3 gündür yine migrenim tuttu.
Stresten oluyo biliyorum ama elimde değil.

Evet evde şimdide n fotoları çerçeve ye koyduk bile kuzum bak okumussundur stresten tansiyonumuz çıkıyor baş agirisi da yapmamaya çalış ayy hadi güzel haberlerle gel inşallah sakin olcaz mecbur o gün birden tansiyonum fırladı bundan korkuyu acildeki insanlanlar stres bebislerimize iyi gelmiyor hadi çıkınca bizede haber ve oğlusun neler yapiomus kuzum

Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım stres yapmamaya çalış ne geliyorsa stresten geliyor canım

Bugün itibari ile ütü işim bitti şükür.Sagolsun annem geldi iki elden hızlıca yaptık yerleştirdik.Valizi de ufaktan koydum parça parça aklıma geldikçe ekleme yapacağım Kendi valizim var o kolay.Yarin da ev temizliğine baslayacagiz inş.Sonrasinda biraz dolaba pasta börek düşünüyorum vakit ve halim olursa tabi Bunlar da bitince doğuma hazir olacağım inşallah

Gözün aydın canım bitmiş maşallah benimde çok şükür yıkama işi bitti akşam son parti ütü işim var yarında valizi hazırlarım diyorum zaten koyacaklarımı ayarladım sayılır

Canım hıc strest yapma benim de bı arkadasıma oyle dedıler 40 haftada hala gelmiyordu bebek hıc belli olmaz 37 de olsa zaten cok erken bı zaman degıl benim kızlar 36 da alıncak saglıklı olsun da canım hıc sıkıntı yapma onlar gelecegı zamanı cok ıyı biliyor

Bol bol uyu dinlen kuzum sonra uyuyamicaz bence ay sizleri okudukça bana heyecan basio yinede hafif temiz hava al dolaş kuzum kızlara kavuşmaya çok kaldı şükür

Saglikla gelsinler tek duamız o canım ister istemez takılıyoruz hakkımızda hayırlısı

Yaaa 10 gün mü

Bol bol uyu dinlen kuzum sonra uyuyamicaz bence ay sizleri okudukça bana heyecan basio yinede hafif temiz hava al dolaş kuzum kızlara kavuşmaya çok kaldı şükür

Yaaa 10 gün mü
Uykudan yana sıkıntım yok Allaha sukur sahura kadar oturuyorum eşime hazırlıcam bıseyler diyede sonra oglene kadar uyuyorum uyanınca bıdaha uyuyorum bıdaha uyuyamam boyle dıyeama dısarı cıkamıyorum cok agırlastım azcık yuruyunce bacaklarım cok agrıyor adım atamıyorum sonra o yuzden tek sıkıntım o yoksa hava guzel bı yere gidemiyorum artık salı gunu son kontrolum var aksam o gun cıkmısKen bı yerlere giderim dıyorum bana dua edin artık ben son aksam nasıl olurum

Gözün aydın canım bitmiş maşallah benimde çok şükür yıkama işi bitti akşam son parti ütü işim var yarında valizi hazırlarım diyorum zaten koyacaklarımı ayarladım sayılır
Senin de az kalmış hadi hayırlı olsun Geriye vakitlerini beklemek kalıyor.Saglicakla kucagimiza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…