- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.201
Sağlıkla gelsin paşalar inşallah kuzumHayırlısı canım bekleyip görücez bizim paşalar ne zaman gelmek isteyecek
Öyle oluyor canım ya dünya kadar iş yapmışız sankiEvet dürt beni valla kuzum bugün mutfak işi bile nasi zor geldi nie ben böle.oldumsanki son aylar yoruldum iki işle
Çok şükür kilo almış kuzum 37 korkulacak bir hafta değil gönlünü ferah tut. Tabi inşallah sonraki gidişine suyun normal olur günde kaç litre su içiyorsun canım.Kızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
37.haftaya doğum için gün verdi
2 hafta sonra kontrole çağırdı ona göre net karar verilecek
Evet çok şükür kilo almış 2.400 geldi kilosu gelişimi güzel haftasına göre uyumlu dediÖyle oluyor canım ya dünya kadar iş yapmışız sanki
Çok şükür kilo almış kuzum 37 korkulacak bir hafta değil gönlünü ferah tut. Tabi inşallah sonraki gidişine suyun normal olur günde kaç litre su içiyorsun canım.
Gelişimi iyi olsun da bir hafta erken olsun bir şey olmaz.Belki gittiğinde suyu düzelmiş olabilir degsiiyor yani sıkma canını hiç.37 hafta da hiç erken değil zatenKızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
İnşallah canım ❤Gelişimi iyi olsun da bir hafta erken olsun bir şey olmaz.Belki gittiğinde suyu düzelmiş olabilir degsiiyor yani sıkma canını hiç.37 hafta da hiç erken değil zaten
Havalar ısındı ya balım onu 3 yapmaya çalış bakalım. Su içmek zorluyorsa saka markasını öneririm biz önce bimden alıyorduk sonra sakaya geçtik daha rahat içiyorum bulandırmıyorEvet çok şükür kilo almış 2.400 geldi kilosu gelişimi güzel haftasına göre uyumlu dedi
2,5 içiyorum canım
Maşallah oğluşuna canım, 1 kilo olmuş neredeyse.Ay hadi gule güle giy yorum sole bende alayım herşeyi hallettim bugün sanırım ama hala kendime bişe yokbebiş şükür iyi dedi 952 Gr olmuş şükür herşeyi iyi kiloma çok kızdı artık dikkat etcez mecbur şeker için de açlık tokluk istedi nasi mutlu oldum yarın veririm artık magnezyum verdi bide mide ilacı verdi ağzıma su gelio dedim die bakalım bu arada kuzum iki hafta sonrasına çağırdı artık böle sanırım
Evet evde şimdide n fotoları çerçeve ye koyduk bileMaşallah oğluşuna canım, 1 kilo olmuş neredeyse.
Ne güzel, gülerken foto yakalamışsınız.
Hemen çerçeveletip odasına as canım.
Benim de bugün 3.30’da randevum.
3 gündür yine migrenim tuttu.
Stresten oluyo biliyorum ama elimde değil.
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımMaşallah oğluşuna canım, 1 kilo olmuş neredeyse.
Ne güzel, gülerken foto yakalamışsınız.
Hemen çerçeveletip odasına as canım.
Benim de bugün 3.30’da randevum.
3 gündür yine migrenim tuttu.
Stresten oluyo biliyorum ama elimde değil.
Kesinlikle bende ona inanıyorum ne geliyorsa stresten geliyor bütün dengeler bozuluyorSende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımstres yapmamaya çalış ne geliyorsa stresten geliyor canım
Gözün aydın canım bitmiş maşallahBugün itibari ile ütü işim bitti şükür.Sagolsun annem geldi iki elden hızlıca yaptık yerleştirdik.Valizi de ufaktan koydum parça parça aklıma geldikçe ekleme yapacağımKendi valizim var o kolay.Yarin da ev temizliğine baslayacagiz inş.Sonrasinda biraz dolaba pasta börek düşünüyorum vakit ve halim olursa tabi Bunlar da bitince doğuma hazir olacağım inşallah
Canım hıc strest yapma benim de bı arkadasıma oyle dedıler 40 haftada hala gelmiyordu bebek hıc belli olmaz 37 de olsa zaten cok erken bı zaman degıl benim kızlar 36 da alıncak saglıklı olsun da canım hıc sıkıntı yapma onlar gelecegı zamanı cok ıyı biliyorKızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
Bol bol uyu dinlen kuzumBenım safak 10 kızlar ben napıcamherseyler hazır temizlikte bitti yapılacak bısey kalmayınca daha da heyecan basıyor havalar cok guzel ama ben ıyıce agırlastım bısey de yapamıyorum evde kaldım zaman dolduruyorum
Saglikla gelsinler tek duamız o canım ister istemez takılıyoruz hakkımızda hayırlısıCanım hıc strest yapma benim de bı arkadasıma oyle dedıler 40 haftada hala gelmiyordu bebek hıc belli olmaz 37 de olsa zaten cok erken bı zaman degıl benim kızlar 36 da alıncak saglıklı olsun da canım hıc sıkıntı yapma onlar gelecegı zamanı cok ıyı biliyor
Yaaa 10 gün müBenım safak 10 kızlar ben napıcamherseyler hazır temizlikte bitti yapılacak bısey kalmayınca daha da heyecan basıyor havalar cok guzel ama ben ıyıce agırlastım bısey de yapamıyorum evde kaldım zaman dolduruyorum
Bol bol uyu dinlen kuzumsonra uyuyamicaz bence ay sizleri okudukça bana heyecan basio yinede hafif temiz hava al dolaş kuzum kızlara kavuşmaya çok kaldı şükür
Uykudan yana sıkıntım yok Allaha sukur sahura kadar oturuyorum eşime hazırlıcam bıseyler diyede sonra oglene kadar uyuyorumYaaa 10 gün mü
Senin de az kalmış hadi hayırlı olsunGözün aydın canım bitmiş maşallahbenimde çok şükür yıkama işi bitti akşam son parti ütü işim var yarında valizi hazırlarım diyorum zaten koyacaklarımı ayarladım sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?