• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum sabah sağlık ocağına gittim açlık tokluk kan tahlili için tokluk bakamiomus bizim sağlık ocağı ikisinide kan alarak yaptılar demi senden parmaktan da olabilir biz tokluk bakamiomus dedi pazartesi hastaneye gitcem artık küçük bı yer die sadece sabah tan aliolar herhalde

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum sabah sağlık ocağına gittim açlık tokluk kan tahlili için tokluk bakamiomus bizim sağlık ocağı ikisinide kan alarak yaptılar demi senden parmaktan da olabilir biz tokluk bakamiomus dedi pazartesi hastaneye gitcem artık küçük bı yer die sadece sabah tan aliolar herhalde
Aynen canım ikisini de kan alarak yaptı. Burdan birine parmaktan bakmıştı kimdi hatırlayamadım. Ama öyle de olur sanırım

Pazartesi hastaneye gitcem artık kuzum öle deyince hepsini orda yaptircam orda emin olamadim koldan kan alınıo die biliodum
Öyle daha iyi canım için rahat etsin. Ama parmaktan da bakıp takip yapılıyor ya sıkıntı olmaz.
Sen yıkamaya ne zaman başlıcan ben haftaya düşünüyorum. Göğsümden çok sıkıntı çekiyorum bazen. O yüzden bu haflarda yapıp bitireyim diyorum.

Benimde kayınvalidem burada canım. Aslında çok iyi bir insan ve çok da severiz birbirimizi. ama bu dönemde bir sorun oldu eşim biraz kırıldı mesafeli kaldık. işte bu dönemde en yakının ile böyle şeyler yaşayınca insana tuhaf geliyor. şuan tek odak noktamız evlatlarımız olmalı ama onlar alınganlık yaptı ve uzattılar. bende boşverdim. gelirse gelir dedim. bende de durum aynı yani
Nişan, nikah, düğün bizimkiler oldum olası oyleler canım. Eşimin hatırına hepsini sineye çektim ama artık söz konusu olan çocuklarım. Torunlarına olan bu ilgisizlik ve sevgisizliklerine tahammülüm yok. Mesafeli olmak çok daha iyi. En azından kafam rahat. Dediğin gibi ister gelsinler ister gelmesinler😊

Öyle daha iyi canım için rahat etsin. Ama parmaktan da bakıp takip yapılıyor ya sıkıntı olmaz.
Sen yıkamaya ne zaman başlıcan ben haftaya düşünüyorum. Göğsümden çok sıkıntı çekiyorum bazen. O yüzden bu haflarda yapıp bitireyim diyorum.
Bende bayram dan sonra diodum ama yoruldum mu ağırlastimmi 🤭anlamadım kuzum belkide havadan ondan bnde aslinda yıkamaya başlasam iyi olcak bu hafta bı yorgun halsizim mutfak bile toplamak yoruyo 😊😊 daha şimdiden belkide alışveriş hastane derken yoruldum deterjanı aldım ebebk markasi ni onla yikicam

kuzum örtü bende almicam o takımlar felan boşuna dedim minderi ni Alcan mi ayrı satiolar ya dedim acaba gereklimi sert mi oluo die dedim sorayım size muslin var bı sürü orteriz
Kızlar ben puset ortusu+minderi+çarşafı set olarak 89.90'a mor cadde diye bir siteden aldım. Puset minderi bence gerekli. Tek minder fiyatına 3'unu bulmuşken aldım. Gayet de güzel. Aklınızda olsun

Kızlar ben puset ortusu+minderi+çarşafı set olarak 89.90'a mor cadde diye bir siteden aldım. Puset minderi bence gerekli. Tek minder fiyatına 3'unu bulmuşken aldım. Gayet de güzel. Aklınızda olsun
Nerde o kuzum bende alayım ordan süper mis fiyatı evet minder fiyatına

Bende bayram dan sonra diodum ama yoruldum mu ağırlastimmi 🤭anlamadım kuzum belkide havadan ondan bnde aslinda yıkamaya başlasam iyi olcak bu hafta bı yorgun halsizim mutfak bile toplamak yoruyo 😊😊 daha şimdiden belkide alışveriş hastane derken yoruldum deterjanı aldım ebebk markasi ni onla yikicam
Aynen canım ya sanki ufaktan ateş basmaları da başlamış gibi tam emin değilim ama bazen yanüüyyrümmm😅😅 hele havalar iyice ısınınca o ütüyü düşünemiyorum 😅 bayrama kalmadan bitirelim biz bu işi

Aynen canım ya sanki ufaktan ateş basmaları da başlamış gibi tam emin değilim ama bazen yanüüyyrümmm😅😅 hele havalar iyice ısınınca o ütüyü düşünemiyorum 😅 bayrama kalmadan bitirelim biz bu işi
Evet kuzum sıcakta ütü baya zor olur çamaşır filesi felan da aldım yikayabilirim🤗 haftaya bakaim ceseret edebilcemmi

Vala canım cok guzel zamanlar insan o kadar zevkle yapıyor ki gozumun onunden gectı Vala zaman o kadar hızlı gecıyor ki bende evler temizlendi hersey hazır yatakları besık lerı hep serdık artık temızlık olunca kaldı son 12 gun😬 ınsallah ense guzel haberler alırsın canım paşa saglıklıdır her gecen gun buyuyor lar bizim kızlar ıcerde yer kavgası yapıyorlar sıgamıyorlar🤣
Az kaldı senin canım bizde seninle beklemedeyiz teyzeleri olarak minik kuzulara sağlıkla kavuşursun inşallah 🤲🥰🥰 inşallah canım teşekkür ederim 😊
Ya o kızların minik kalplerinden öperim ben 💕💕

Benimkide çıkmış bacım baktım biraz önce 🤣🤣🤣 gelse yıkasamda valizi hazırlasam artık🤭 Tureed Tureed kuzum sen yıkadın mı valiz düzenleyiciyi
Yıkadım kuzum kısa programda senin kaç gün oldu benim gelmişti hemen iki kere ordan sipariş verdim belli olmuo yoğunluğa göre demekki valizi hazırlasın gelsin sonra beklersin artık kuzum gün saymalar baslar 🥰🥰

Back