- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.181
Bende gelsin kısada yıkarım pazar akşam sipariş vermiştim canım daha bugün dağıtıma çıkmış.Yıkadım kuzum kısa programda senin kaç gün oldu benim gelmişti hemen iki kere ordan sipariş verdim belli olmuo yoğunluğa göre demekki valizi hazırlasın gelsin sonra beklersin artık kuzum gün saymalar baslar
Belli olmuo işte ben bide. E bebekten kilitli poşet aldım internetten o gün gezerken aklıma gelmedi onlarada koyarız kuzumBende gelsin kısada yıkarım pazar akşam sipariş vermiştim canım daha bugün dağıtıma çıkmış.
Aynen canım gelsin sonrasında heyecanlı bekleyiş
Ben de normal kilitli poşet aldım canım marketten onlarada koyucam hiç değilse kullanmadığımız temiz kalırBelli olmuo işte ben bide. E bebekten kilitli poşet aldım internetten o gün gezerken aklıma gelmedi onlarada koyarız kuzum
Evet iyi yapmışsın kuzum bende biseler alırken netten aklıma geldi farketmez kuzumBen de normal kilitli poşet aldım canım marketten onlarada koyucam hiç değilse kullanmadığımız temiz kalır
Ben seni dürterimEvet kuzum sıcakta ütü baya zor olur çamaşır filesi felan da aldım yikayabilirimhaftaya bakaim ceseret edebilcemmi
Sonunda geliyor deseneBenimkide çıkmış bacım baktım biraz öncegelse yıkasamda valizi hazırlasam artık Tureed kuzum sen yıkadın mı valiz düzenleyiciyi
Evet dürt beni valla kuzum bugün mutfak işi bile nasi zor geldi nie ben böle.oldumBen seni dürterim
Sonunda geliyor desene
Bu arada geldi benimki kumaşı güzel sevdim alt kısmı da sıkmaz rahatça giyerim ama üstü biraz bol gelebilir diye düşünüyorum. Olsun tiril tiril giyerim
Kuzum bebein iyi mis şükür nasi sağlıkla gelcekseler öle die duamız oğlusun iyimis kiloda almış sen kendini yormadan bitir hazırlıklarını kuzum ama yormada suyu neden azaliomus bı kere daha soledi sana sanki havuç suyu da içtin ama hiç skma canini ben baştan sezeryanla dedim doktor uzak die Allah korusun bakalım bebek nasi isticek gelmek onlara kalmışKızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
37.haftaya doğum için gün verdi
2 hafta sonra kontrole çağırdı ona göre net karar verilecek
Tamamen bu hafta nasipse bitireyim bütün hazırlıkları inşallahKuzum bebein iyi mis şükür nasi sağlıkla gelcekseler öle die duamız oğlusun iyimis kiloda almış sen kendini yormadan bitir hazırlıklarını kuzum ama yormada suyu neden azaliomus bı kere daha soledi sana sanki havuç suyu da içtin ama hiç skma canini ben baştan sezeryanla dedim doktor uzak die Allah korusun bakalım bebek nasi isticek gelmek onlara kalmış
Yorma dan dinle dinle bitir canım bebiş aceleci davranmak isteyebilir annesine kavuşmak için artık büyüdüler yine en kötü ihtimali söylemiştir doktorlar öyle yapiolar. birini okumuştum 35 erken doğumla gelcek die korkarken 40 i geçti gelmemisti ondan kuzum sağlıkla gelsin sende bitir yavaş yavaş dinlen oğlus u öyle bekle kuzumTamamen bu hafta nasipse bitireyim bütün hazırlıkları inşallah
Valla kuzum belli bir sebebi yok suyun azalmasının dedi evet havuc suyuda içiyorum normal suda içiyorum ama bu kontrolde iyi gormedi malesef
Artık beklemekten başka çare yok hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Geldi yıkadım bileBen seni dürterim
Sonunda geliyor desene
Bu arada geldi benimki kumaşı güzel sevdim alt kısmı da sıkmaz rahatça giyerim ama üstü biraz bol gelebilir diye düşünüyorum. Olsun tiril tiril giyerim
Maşallah paşama gelişimi kilosu iyiymiş canım doktorun ne diyorsa sıkıntı yapma hayırlısı olsun benimde 37de doğum olabilir hangisi bizim için hayırlısı ise o vakitte gelsin mucizelerimiz stres yapma sen canım. Banada inşallah gelişimi kilosu iyi derKızlar bizimde kontrolümüz vardı iyi mi kötü mü bilemedim gelisimi güzel masallah kiloda almış gayet iyi ama suyumuz azalmış böyle giderse normal doğum için bekleyip riske atmayalım dedi
37.haftaya doğum için gün verdi
2 hafta sonra kontrole çağırdı ona göre net karar verilecek
Evet en kötü ihtimal dedi bilemeyiz bidahaki kontrolde belki suyumuz güzel olur dediYorma dan dinle dinle bitir canım bebiş aceleci davranmak isteyebilir annesine kavuşmak için artık büyüdüler yine en kötü ihtimali söylemiştir doktorlar öyle yapiolar. birini okumuştum 35 erken doğumla gelcek die korkarken 40 i geçti gelmemisti ondan kuzum sağlıkla gelsin sende bitir yavaş yavaş dinlen oğlus u öyle bekle kuzum
Amin canim hangisi bizim için hayırlıysa o olsun inşallah son zamanlarda ayrı bi heyecanmışMaşallah paşama gelişimi kilosu iyiymiş canım doktorun ne diyorsa sıkıntı yapma hayırlısı olsun benimde 37de doğum olabilir hangisi bizim için hayırlısı ise o vakitte gelsin mucizelerimiz stres yapma sen canım. Banada inşallah gelişimi kilosu iyi der
Evet canım dediğin gibi son zamanlar ayrı heyecan kontrol ayrı stresAmin canim hangisi bizim için hayırlıysa o olsun inşallah son zamanlarda ayrı bi heyecanmış
İnşallah seninde kontrolün güzel geçer ❤
İnşallah canım güzel haberler alEvet en kötü ihtimal dedi bilemeyiz bidahaki kontrolde belki suyumuz güzel olur dedi
Gerçekten 4 hafta daha kalsalar çok güzel olurEvet canım dediğin gibi son zamanlar ayrı heyecan kontrol ayrı stresinşallah valla gelişimi iyi desin rahatlıcam 1 ay daha kalsalar çok güzel olur
Amin canim hepimiz güzel haberler alalım inşallah ❤İnşallah canım güzel haberler al
Hayırlısı canım bekleyip görücez bizim paşalar ne zaman gelmek isteyecekGerçekten 4 hafta daha kalsalar çok güzel olur
SabırsızlarHayırlısı canım bekleyip görücez bizim paşalar ne zaman gelmek isteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?