Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Vakit gelmiş canım.Saglicakla alin kucağınıza.Kucaginda kokladigin emzirdigin anları düşün onun hayaliyle vaktini bekle

Ederiz tabi kuzum sağlıkla Alcan inşallah Allah'ın izniyle kuzuları iyi olur yine hava almış olursun kuzum

Kuzum dogum icin 37 erken bi hafta degil ki olması gereken haftalarda. Allahim sag salim kavuştursun ne mutlu sana

Son 10 çooookk heyecanlı bol bol uyu dinlen canım

Son 10 çooookk heyecanlı bol bol uyu dinlen canım
Vala oyle canım etrafımda doğum yapan bırı var o da ikiz bebeklerdı 1 nisanda doğmuslardı kuveze almıslardı cıgerlerınde bısey var diye almıslardı oyle demıslerdi bugun cıkmıslar ama yine hastanedelermıs hamıleyken korona olmus o kızda ondan olabilir demısler ona baglamıslar bende hamıleyken kirini olmustum ınsallah bizde oyle bıseyle karsılasmayız sımdı onu duyunca aklıma takıldı

O kadar haklısın ki canım.
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım stres yapmamaya çalış ne geliyorsa stresten geliyor canım
Çok doğru söylüyorsun kuzum.

İnsanın elinde olmuyo maalesef.
Düşünmemeye çalışıyorum aslında ama kafam hep bir önceki kaybıma gidiyo.

Allahın izniyle bisey olmaz canım sen bunlara takılıp son zamanlarını kötü geçirme tadını çıkar son 10 gününün belkide bi daha gebelik planı yapmıcaksın o yüzden göbüşünün keyfini sür

O kadar haklısın ki canım.

Çok doğru söylüyorsun kuzum.

İnsanın elinde olmuyo maalesef.
Düşünmemeye çalışıyorum aslında ama kafam hep bir önceki kaybıma gidiyo.
Oyle ama işte iyi yapmıyoruz canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa maşallah miniğe çok şükür herşey yolunda canım gözün aydın

Gözün aydın canım maşallah maşallah

Canım insanı duydukları çok etkiliyor şu dönemde ister istemez kafaya takılıyor. Sonra bir sürü dönüp duran kötü senaryolar vs. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama aklından çıkarmaya çalış. Hatta bu tür haberlerden olabildiğince uzak dur.
Her şey çok güzel olacak inşallah
Sağ salim kucağına alacaksın minnakları
Sonra bize gelip tecrübelerini anlatacaksın
Sevincini birlikte yaşayacağız inşallah

Gözün aydın canım çok şükür hersey yolunda ❤

Çok şükür kuzum minnak oğlan kocaman olmuş.sirayla sağlıkla kucaklarimiza da alalım inşallah sonrada burda bebisleri cekistiririzsen de hazırlık nasi gidior kuzum yıkama işleri alma isleri

Maşallah canım ne güzel büyümüş Ayyy doğum yaklaşıyor çok heyecanlı ve çok değişik duygular. Sağlıkla tamamına ersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…