Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bu arada sol göğüs altında bir uyuşma oluyor ya. Özellikle eğildiğim zaman falan. Magnezyum başladık günlük maden suyu da içiyorum ama orası geçmedi. Bebiş büyüdükçe baskı yapıyor belli ama huzursuz oluyorum. Sizde yaşayan var mı

Yaa hava guzelse hic kacirma gerekirse arabayla git güneşte otur, bugun ben öyle yaptım. Bugun Ankarada da hava guzeldi gittim önce Bim ganimetlerjne bi uğradım ilk önce ordan sakin bir parka gittik oturdum güneşte uzun uzun. Öyle cok özlemişim ki güneşi.
Senin bebislerin gelmesine de cok az kaldi bebisleri alip gelirsin parka heyecan doruktadir senin

O kadar güzel soledinki canım ama dün de az oynadı bugünde belli belirsiz olunca çok korktum nefes alamadım bide dört gün sonra kendi doktoruma gitcem ama onu bile bekleyemedim işte aslında engel olmalıyız en ufak streste tansiyon yükselio bugün benim tansiyonumdan nabzimdan çok korktular acilde ama dediğin gibi bebelrimizde güçlü inşallah sağlıkla kucağımıza alcaz gülerek hatirlicaz konuscaz bunları az kaldı

Canım bez işi tamamen şans ama fiyatı uygunmuş cidden. Ben birer paket 1 ve 2 numara baby turco alacağım. Önce baby turco deneyeceğim umarım pişik falan yapmaz da devam ederim. Çünkü fiyat olarak uyguna geliyor

Canım bebektendir. Benim de sağ göğüs tarafıma çok baskı yapıyor. Meğer birisi sırtını dayamış. Bir de sol bacak eklemime doğru yürüdükçe bir ağrı giriyor. O da diğerinin kafasindanmis.O kadar ilginç pozisyonlarda duruyorlar ki gerçekten komik yani.

Hey Allahm ya yerim ben onların pozisyonunu
Geçenlerde insta da bir videoya denk geldim. İkiz çocuklardan biri eski ultrason resmini bulmuş. Başlamış ağlamaya kardeşi neden oradaymış da vay efendim bu anne karnında çok sıkılmış. Neden tek değilmiş kardeşi onu sıkıştırmış orada ya o kadar tatlıydı ki. Sizinde ileride anlatacağınız komik anılarınız olacak inşallah şimdiden başladı o anılar

Cidden çok komikmiş Kesin bizimkiler de öyle konuşur çünkü gerçekten pozisyonları çok değişik

Hani şey duymuştum 1 numara çok iş görmüyor falan gibi. Ama bizim bebişler minnak olacakları için olur diye düşündüm. Bende başka almam herhalde. Denerim baktım memnunum sonrası için indirim kovalarım artık

Benimde 3 hafta önce falan böyle hareket hissetmedim. Kafaya taktım.. Sanki o hissetmediğim 1 gün 10 gün gibi geldi bana. Böbreğimde ağrıyordu mana ile acile gidip baktırmıştım kalp seslerini dinleyince kuş gibi çıktım hastaneden.
Çok iyi anlıyorum. Bizimkiler normal gebelik değil. Kimse anlayamaz bizi. Ne süreçler den yılmadan sabırla geçtik. Çok normal bu korkular.
Kork ama sakın panik yapma. Kendini yönet bu konuda sana tavsiyem.

Kızlar sleppy 210 lu yeni doğan 1 numara ve 210 lu 2 numara alıyorum. Uygun mudur?
Bence iyi kuzum . Bebisler zaten küçük olacak tek bebege göre. Bende böyle alirim muhtemelen. Çılgin alışverişe basladim bende.
Ama genelde küçük denemelik alın bebege iyi gelirse çoklu paket al diyorlar bana hep. O yuzdrn alamadim bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…