- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.741
Evet valla bak fırladı tansiyon öğlen olcmustuk guzedlldi tansiyon hastasimisinjz dedi nabız tavan ondan hiç bişe yo takmaya calismaliyiz direk yükselio engel olamadım tabi bugün kendime ama Allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok şükür canım benim bak bebiş iyi. Arada yapıyorlar böyle. Dediğin gibi sakin olmak zorundayız hele son aylar tansiyon şeker hepsi çıkabiliyor. Son 3 aysağ salim geçsin inşallah bu günler
İnşallah inşallah canımEvet valla bak fırladı tansiyon öğlen olcmustuk guzedlldi tansiyon hastasimisinjz dedi nabız tavan ondan hiç bişe yo takmaya calismaliyiz direk yükselio engel olamadım tabi bugün kendime ama Allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Evet kuzum stresten anında yükseldi ben öle oluncada hemen ultronsan a aldılar onlarda korktu şükür hemde ne oh dedim valla yaramaz korkuttu beniHadi gözün aydın canım stresten yükseldi tansiyonun demekki çok şükür hersey yolundaymış bi oh çektin valla
Çikolata yedim süt içtim sola döndüm yok tik tik vurdum konuştum ses vermedi sabah çok az oynadı ondan dünde öle az oynadı olabilio demekki biraz daha geniş olmaya caliscam değerleri yukseltio bu stresİnşallah inşallah canımuzun süre sesleri çıkmayınca ister istemez panikliyor insan
Gözün aydın canım. Yaramaz bebeler bizi korkutuyor bazenKızlar valla doğumhane katına soktular acilden girdim devlete tansiyon yuksek nabız yüksek bu sebepten korktular tansiyon hastasimisin dedik yok hergun olcuoyoruz tabi bitaraftan ben ağla ağla ordan gittin doğum katına bebeim hareket edio olur bazen dedi hissedersin ama tabi küçük yalanla iki gün dur az deil hiç hissetmedim dedim şükür ama kalbi ni dinletti başladım ağlamaya baya baktı 890 gram olms paşam ama varya kızlar ahh oluom sandımdirek pipisi gösterdi erkek demi dio güleyim die yok gelişimi suyu iyi dedi ama şu varki cidden bak anında tansiyon num tavan yaptı kızlar sakin olmaya çalışmalıyız anlık cikio direk tansiyon hastasimisinjz die ayrı yere alacaklardı ama şükür valla çok korktum
Ben aldım canım. Nevresim takımı, çıngırak, ışıklı toplar, mama tabağı, muslin bornoz, dış kasiyici, cam rende, mıknatıslı hayvanlar vardı, onlardan aldımBimden bir şeyler alan oldu mu
Ben bi oyuncak sepeti ile çıngırak aldım. Sepette geniş duruyordu işimi görür dedim ileride daha büyüğünü alırım diye düşündüm
Sorma kuzum çok korktum bu sefer ahh sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım inşallahGözün aydın canım. Yaramaz bebeler bizi korkutuyor bazen
Bnde mama tabağı muslin çıngırak top önlük aldım cam rendeyi alamadım nasi kalabalikti sabahBen aldım canım. Nevresim takımı, çıngırak, ışıklı toplar, mama tabağı, muslin bornoz, dış kasiyici, cam rende, mıknatıslı hayvanlar vardı, onlardan aldım
Sorma canım herkes tuttuğunu kapıyor, bu arada çok emin olamadim ama önlük ben de aldım. Tabi bu söylediklerimi X2 aldım bir de o varBnde mama tabağı muslin çıngırak top önlük aldım cam rendeyi alamadım nasi kalabalikti sabahherkes hamile bebesi var herhalde bizim mahallede
Aa bak cam rendeyi diyordum unuttumBen aldım canım. Nevresim takımı, çıngırak, ışıklı toplar, mama tabağı, muslin bornoz, dış kasiyici, cam rende, mıknatıslı hayvanlar vardı, onlardan aldım
Amin canım hepimiz aldiklarimizi güle güle kullanalımAa bak cam rendeyi diyordum unuttum
Güle güle kullansınlar minnoşlarçok iyi yapmışsın canım her gelişinde zamla geliyor
Evet mantıken de diyorum organlar kim bilir nerelere savruldu. Baskı yapması normal diyorum ama işte deneyimsiz olunca nokuyor içeride diye merak ediyorum.Canım benim zaten kızlardan biri hep alt taraftaydı dıgerı ustunde alttaki cok hareket etmiyor ama ettıgı zaman da bıldıgım rahimde sanki oyle bı acıyla donuyor baskı cok yapıyor bıde eli kolu sanki cok altta gıbı hep bastan beri oyleydı benim sakın alttaki zaten benim usttekı zaten sureklı kıpır kıpır hele bide bu aralar hepten durmuyor yerındeborek arıların olması normal canım bebekler yer bulamıyor benımkıler de oyle sanki tum organlarıma bastırıyorlar ıcersı ıyıce dar gelmeye basladı artık ultroson cihazında goremıyoruz bile butun halde gecen nts ye bagladım birinin kalp atısını bulup taktı dıgerını bulamadık doktor bile artık dıyor biri yuzunu gostermez dıgerı kalbini dinlemez ne cektırdınız bana dıyor Vala benim zaman daralıyor ıyıcee dua edin bana
Vala kızlar ben zonguldaktan yazıyorum bende eger sehır konusulduysa kaçırmış olabilirim ılk defa bende gorup yazıyorumVala burda 2 3 gundur hava cok guzel ben iyiyken hava yagmurluydu sımdı hava guzel ben hareket edemıyorum 1 2 hafta once eşimin beynini yiyordum evde cok sıkıldım deniz kenarına gidelim falan hep yagmurlu sımdı hava cok guzel hadi gidelim diyor yok diyorum evde adım zor atıyorum gene mahallede park falan var bizim dun cıktım oyle hava almak ıcın oturdum orda da geldım
Bende kim nereden bilmiyorum. Ben bursadayım ama aslen çanakkaleliyim.Havalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdim
Ayy doru sen iki tane aldın bide kuzum ah sevmesi baldan tatlı ama masraf iki çarpı Allah kolaylık versin ama bebisler kismetyle gelir bu arada babaannesi de cam rendeyi bulmuş iyi bari dedim cocuma önlük iyi gibi gene ya iş görür. Dışarda üç katı fiyatla deneriz olmadi sonra iyisini alırızSorma canım herkes tuttuğunu kapıyor, bu arada çok emin olamadim ama önlük ben de aldım. Tabi bu söylediklerimi X2 aldım bir de o var
Canımm bu kadar panik yapmaaa dicem de işte söz geçmez ki anlayabiliyorum da.Kızlar valla doğumhane katına soktular acilden girdim devlete tansiyon yuksek nabız yüksek bu sebepten korktular tansiyon hastasimisin dedik yok hergun olcuoyoruz tabi bitaraftan ben ağla ağla ordan gittin doğum katına bebeim hareket edio olur bazen dedi hissedersin ama tabi küçük yalanla iki gün dur az deil hiç hissetmedim dedim şükür ama kalbi ni dinletti başladım ağlamaya baya baktı 890 gram olms paşam ama varya kızlar ahh oluom sandımdirek pipisi gösterdi erkek demi dio güleyim die yok gelişimi suyu iyi dedi ama şu varki cidden bak anında tansiyon num tavan yaptı kızlar sakin olmaya çalışmalıyız anlık cikio direk tansiyon hastasimisinjz die ayrı yere alacaklardı ama şükür valla çok korktum
İkiz olduğunu düşününce normal kuzum sanki yaKızlar sleppy 210 lu yeni doğan 1 numara ve 210 lu 2 numara alıyorum. Uygun mudur?
Sen dedikten sonra bende eşime söyledim kalmış bimde aldı gelirkenAmin canım hepimiz aldiklarimizi güle güle kullanalımBen de cam rendeyi kafama koymuştum ilk ona baktım
Hareket halinde olunca hissedilmiyor canım yemekten sonra soluna yat bak bakalım varmı hareket keşke sağlık ocağına gitseydin orda dinletiyorlar bi sorun yoktur ama içinin rahat etmesi gidersin yarın bence hissedersin amaYa bugün anlamadım oynadı gibi ama çok korkmaya başladım acile gitsem bakarlarmi özelde alet yok diolardi devlete gidicem hissettmiorum desem bakarlarmi dünde çok az hissettim çok korktum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?