Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür canım benim bak bebiş iyi. Arada yapıyorlar böyle. Dediğin gibi sakin olmak zorundayız hele son aylar tansiyon şeker hepsi çıkabiliyor. Son 3 ay sağ salim geçsin inşallah bu günler
Evet valla bak fırladı tansiyon öğlen olcmustuk guzedlldi tansiyon hastasimisinjz dedi nabız tavan ondan hiç bişe yo takmaya calismaliyiz direk yükselio engel olamadım tabi bugün kendime ama Allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İnşallah inşallah canım uzun süre sesleri çıkmayınca ister istemez panikliyor insan

Hadi gözün aydın canım stresten yükseldi tansiyonun demekki çok şükür hersey yolundaymış bi oh çektin valla
Evet kuzum stresten anında yükseldi ben öle oluncada hemen ultronsan a aldılar onlarda korktu şükür hemde ne oh dedim valla yaramaz korkuttu beni

İnşallah inşallah canım uzun süre sesleri çıkmayınca ister istemez panikliyor insan
Çikolata yedim süt içtim sola döndüm yok tik tik vurdum konuştum ses vermedi sabah çok az oynadı ondan dünde öle az oynadı olabilio demekki biraz daha geniş olmaya caliscam değerleri yukseltio bu stres

Gözün aydın canım. Yaramaz bebeler bizi korkutuyor bazen

Bimden bir şeyler alan oldu mu
Ben bi oyuncak sepeti ile çıngırak aldım. Sepette geniş duruyordu işimi görür dedim ileride daha büyüğünü alırım diye düşündüm
Ben aldım canım. Nevresim takımı, çıngırak, ışıklı toplar, mama tabağı, muslin bornoz, dış kasiyici, cam rende, mıknatıslı hayvanlar vardı, onlardan aldım

Ben aldım canım. Nevresim takımı, çıngırak, ışıklı toplar, mama tabağı, muslin bornoz, dış kasiyici, cam rende, mıknatıslı hayvanlar vardı, onlardan aldım
Bnde mama tabağı muslin çıngırak top önlük aldım cam rendeyi alamadım nasi kalabalikti sabah herkes hamile bebesi var herhalde bizim mahallede

Bnde mama tabağı muslin çıngırak top önlük aldım cam rendeyi alamadım nasi kalabalikti sabah herkes hamile bebesi var herhalde bizim mahallede
Sorma canım herkes tuttuğunu kapıyor, bu arada çok emin olamadim ama önlük ben de aldım. Tabi bu söylediklerimi X2 aldım bir de o var

Aa bak cam rendeyi diyordum unuttum
Güle güle kullansınlar minnoşlar çok iyi yapmışsın canım her gelişinde zamla geliyor

Evet mantıken de diyorum organlar kim bilir nerelere savruldu. Baskı yapması normal diyorum ama işte deneyimsiz olunca nokuyor içeride diye merak ediyorum.
Senin çok az kaldı ben de çok heyecanlıyım valla senin için. Aman herşeyi haber ver bak. Ben seni takipteyim.
Bir de birşey sorucam. Bez almak istiyorum. Trendyoldan güzel indirim buldum. Sleppy 210 lı 1 numara yenidoğan ve 2 numara 210 lu alsam nasıl olur. Tanesi 0.92 kurusa falan geliyor. İyi mi ki? Bir fikir alabilir miyim?

Havalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdim
Bende kim nereden bilmiyorum. Ben bursadayım ama aslen çanakkaleliyim.
Eşim bursalı.

Sorma canım herkes tuttuğunu kapıyor, bu arada çok emin olamadim ama önlük ben de aldım. Tabi bu söylediklerimi X2 aldım bir de o var
Ayy doru sen iki tane aldın bide kuzum ah sevmesi baldan tatlı ama masraf iki çarpı Allah kolaylık versin ama bebisler kismetyle gelir bu arada babaannesi de cam rendeyi bulmuş iyi bari dedim cocuma önlük iyi gibi gene ya iş görür. Dışarda üç katı fiyatla deneriz olmadi sonra iyisini alırız

Canımm bu kadar panik yapmaaa dicem de işte söz geçmez ki anlayabiliyorum da.
Yaa hareketlere alışınca bir kaç saat hareket hissetmesek korkuyoruz.
Ama lütfen kötü düşünme olumsuz düşünme. Bak çok az kaldı artık. Ne durumlardan geçtik burada hep beraber. Şimdi ie haftalarımız ne kadar da ilerledi. Daha düne kadar düşük riski diyorduk sonra cinsiyet dedik sonra alışveriş dedik. Şimdi nts diyoruz. Bu zaman kadar sağ salim geldik Allahın izni ile doğuma kadar da gideceğiz. Bizim bebeklerimiz çokk güçlü neden çünkü anneleri çokk güçlü

Ya bugün anlamadım oynadı gibi ama çok korkmaya başladım acile gitsem bakarlarmi özelde alet yok diolardi devlete gidicem hissettmiorum desem bakarlarmi dünde çok az hissettim çok korktum ondan
Hareket halinde olunca hissedilmiyor canım yemekten sonra soluna yat bak bakalım varmı hareket keşke sağlık ocağına gitseydin orda dinletiyorlar bi sorun yoktur ama içinin rahat etmesi gidersin yarın bence hissedersin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…