Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet bugün konuşamadım bile ağladım acilde bida böle yapmamaliyim. Bebişim de üzüldü bide üstüne tansiyon umu çıkardım muayene olurken bile ağladım çok sinirim bozulmuş sabahtan buyana aklıma neler geldi çok zor seler yaşadık kuzum ancak bebeimiz kucağımıza aldigimizda tüm yorgunlugumuz geccek inşallah bide doğduklarında popolarina vurcaz nazlı bebeleri bugün ben oleyken paşam keyfi yerindeydi şükür bide iki taşın arası erkek bebek dedi doktor hiç kapatma yok bizimkinde

Cidden çok komikmiş Kesin bizimkiler de öyle konuşur çünkü gerçekten pozisyonları çok değişik
Maşallah ya
Yani çok luğu için değilde 1 numara kullanılır mı sanki 1 ve 2 aynı gibi demişlerdi. Bilemedim neyse alayım ya dursun işte benim bebekler minnak olacak sağ salim duğunca.1 i de kullanırım herhalde.
Evet canım Sleepy markanın 1 ve 2 numarası birbirine çok yakın ama dediğin gibi bebişler küçük olunca 2 numara büyük gelebilir. Arkadaşımın bebiş 2 buçuk kilo doğmuştu o 1 numaradan başladı.
Birde sizin ikiz olacak ya illa ki biter o 200 adet

Aynen normalde 2'den başlayın diyorlar ama dediğin gibi bizimkiler kilo olarak daha küçük olurlar. Mecbur 1 paket de olsa 1 numara alırız canim

Bizde tayinden.dolayi geldik ankaraya ailem baska sehirde ama gelip gidiyorlar. Samsundan sonra ankara zor gelmistir. Samsun cok güzel bir sehir. Transfer öncesi şöyleeeeee bir karadeniz turu yaptikta
Ben de eşimin işinden dolayı evlenince Ankara'ya geldim ama nasipse 1-2 yıla Samsun'a dönmeyi planlıyoruz. Evet Samsun gerçekten yaşanılır bir şehir. Samsun'dan sonra Ankara benim için tam depresyon

Ben de eşimin işinden dolayı evlenince Ankara'ya geldim ama nasipse 1-2 yıla Samsun'a dönmeyi planlıyoruz. Evet Samsun gerçekten yaşanılır bir şehir. Samsun'dan sonra Ankara benim için tam depresyon
Benim memlekette eskisehir, 2 seneye bizde döneceğiz inşallah. Ankara nin ne tarafindasin :)

Canim başınız sağolsun.
O bel ağrısı bende de var

Vala bende de cok heyecanlıyım bıde aniden doğuma giderim korkusu cok var malasef kimse aman bısey yapma diyor dedıkce ben daha da panik oluyorum ınsallah zamanında saglıkla gelırler planlı bir sekılde gıderız bende canım prima aldım 1 numara baby turco aldım bıde 1 numara bıızm ıkız oldugu ıcın canım fazla da olsa kullanırsın ben uyguna da almıssın diye prımadan sonra baby turco ya alıstırmayı dusunuyorum ama cok kucuk boyları babyturconun bıde her yeni doğum yapmıs olan 1 numara alınması gerekiyor dıyor cunku ilk kakaları cok cıvık oluyormuş buyuk oldugunda cok sızdırıyor dedıler bızımkıler zaten kucuk olurlar canım sleppy de fiyat olarak uyguna gelıyomus ama bende oyle cok alıp yıgmadım cunku bazı bebeklere cok pişik yapan oluyor o yuzden deneyip alıcam hep canım
Vala bende bugun markete alısverıse gittim o bile insana ıyı geliyor degısıklık Vala korkuyla heyecan bende karısık arada bısey kalmadı Vala kızlar bana bol bol dua edın

Bıde kızlar son zamanlarda cok hareketli oluyor bebisler oncekı haftalar boyle hareketleri bir var bir yok gıbı ama Vala 30 dan sonra durmuyorlar bide benim gobek yamuluyor en komik olanı o bı yere toplanıyor usttekı gorsenız bı tarafım cukur bı tarafım kucuck kafasıyla şişmişalttaki hareket edince bızım usttekı cok kasıyor hemen toplanıyor bı tarafayer kavgası basladı diyorum o zamanlar

Başınız saolsun canım ara ara bel ağrı si oluo bende magnezyum iciomusun bende gittiifmde solucem kuzum

Hayırlı geceler Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar
Çok şükür biz akşam taburcu olduk sonuçlarım temiz çıktı bundan sonra perinatoloji takip edecek evde diyete devam kontrole kadar hergun şeker tansiyon ölçümüne devam
hastaneye inşallah bundan sonra sadece doğum için gidip yatarım vakti ile sağlıkla doğsun yavrularımız

Ohh şükür kuzum güzelce dinlen aferin oglusa korkutuolar ama vaktinde gelsin hepsi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah senin şekerin sınırda mi çıkmıştı başta evde felan kontrol ettirmiodu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum bol bol dinlen kuzum bebiş gelince dinlenemicen sağlıkla gelsin oglus

Çok şükür balım çok sevindim. İnşallah sağlıkla tamamlasın bebiş gününü

Başınız saolsun canım ara ara bel ağrı si oluo bende magnezyum iciomusun bende gittiifmde solucem kuzum
Sağol canım magnezyumu ben 1 aydır kullanıyorum canım bazen günde 2 tane alıyorum tel bel ağırısını idare ediyor insan benim kuyruğum çok ağrıyor canım bakalım az kaldı artık doğuma kadar sabredecez

Canım çok geçmiş olsun bende bugün gördüm durumunu daha iyisindir inşallah Allahın izniyle baya geldin canım son 5-6 hafta dayansın küçük beyimiz sağlıkla gelsin inşalah

Hayırlı geceler canım
Çok geçmiş olsun dinlenip daha da dikkat edersin hayırlısıyla vaktinde gelsin bebeklerimiz

Doktora sordun mu peki canım çaresi yok galiba ya dimi. Bende sürekli dinlenerek iş yapıyorum. Hatta ütü işini 30 dan önce bitirmeyi planlıyorum. Ütü de zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…