- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.781
Evet bugün konuşamadım bile ağladım acilde bida böle yapmamaliyim. Bebişim de üzüldü bide üstüne tansiyon umu çıkardım muayene olurken bile ağladım çok sinirim bozulmuş sabahtan buyana aklıma neler geldi çok zor seler yaşadık kuzum ancak bebeimiz kucağımıza aldigimizda tüm yorgunlugumuz geccek inşallahBenimde 3 hafta önce falan böyle hareket hissetmedim. Kafaya taktım.. Sanki o hissetmediğim 1 gün 10 gün gibi geldi bana. Böbreğimde ağrıyordu mana ile acile gidip baktırmıştımkalp seslerini dinleyince kuş gibi çıktım hastaneden.
Çok iyi anlıyorum. Bizimkiler normal gebelik değil. Kimse anlayamaz bizi. Ne süreçler den yılmadan sabırla geçtik. Çok normal bu korkular.
Kork ama sakın panik yapma. Kendini yönet bu konuda sana tavsiyem.
Cidden çok komikmişKesin bizimkiler de öyle konuşur çünkü gerçekten pozisyonları çok değişik
Evet canım Sleepy markanın 1 ve 2 numarası birbirine çok yakın ama dediğin gibi bebişler küçük olunca 2 numara büyük gelebilir. Arkadaşımın bebiş 2 buçuk kilo doğmuştu o 1 numaradan başladı.Yani çok luğu için değilde 1 numara kullanılır mı sanki 1 ve 2 aynı gibi demişlerdi. Bilemedim neyse alayım ya dursun işte benim bebekler minnak olacak sağ salim duğunca.1 i de kullanırım herhalde.
Aynen normalde 2'den başlayın diyorlar ama dediğin gibi bizimkiler kilo olarak daha küçük olurlar. Mecbur 1 paket de olsa 1 numara alırız canimHani şey duymuştum 1 numara çok iş görmüyor falan gibi. Ama bizim bebişler minnak olacakları için olur diye düşündüm. Bende başka almam herhalde. Denerim baktım memnunum sonrası için indirim kovalarım artık
Ben de eşimin işinden dolayı evlenince Ankara'ya geldim ama nasipse 1-2 yıla Samsun'a dönmeyi planlıyoruz. Evet Samsun gerçekten yaşanılır bir şehir. Samsun'dan sonra Ankara benim için tam depresyonBizde tayinden.dolayi geldik ankaraya ailem baska sehirde ama gelip gidiyorlar. Samsundan sonra ankara zor gelmistir. Samsun cok güzel bir sehir. Transfer öncesi şöyleeeeee bir karadeniz turu yaptikta
Benim memlekette eskisehir, 2 seneye bizde döneceğiz inşallah. Ankara nin ne tarafindasin :)Ben de eşimin işinden dolayı evlenince Ankara'ya geldim ama nasipse 1-2 yıla Samsun'a dönmeyi planlıyoruz. Evet Samsun gerçekten yaşanılır bir şehir. Samsun'dan sonra Ankara benim için tam depresyon
Canım bu ara cenazemiz vardı girip çıkıyordum üstten bakıyordum birde çok rahatsızım bu ara belim ve kuyruk sokumum çok kötü ağrıyordu. Dinlendim ağırlıklı olarak sizler nasılsınız nasıl gidiyorSun Raha canım sen nerelerdesin kiiii?
Canim başınız sağolsun.Canım bu ara cenazemiz vardı girip çıkıyordum üstten bakıyordum birde çok rahatsızım bu ara belim ve kuyruk sokumum çok kötü ağrıyordu. Dinlendim ağırlıklı olarak sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Çok sağol canım daha hafiflemem olmaz zaten daha da ağırlaşıcaz bu gidişle ama benim hep ağrıyordu bu ara çoğaldı bayaCanim başınız sağolsun.
O bel ağrısı bende de var
Vala bende de cok heyecanlıyımEvet mantıken de diyorum organlar kim bilir nerelere savruldu. Baskı yapması normal diyorum ama işte deneyimsiz olunca nokuyor içeride diye merak ediyorum.
Senin çok az kaldı ben de çok heyecanlıyım valla senin için. Aman herşeyi haber ver bak. Ben seni takipteyim.
Bir de birşey sorucam. Bez almak istiyorum. Trendyoldan güzel indirim buldum. Sleppy 210 lı 1 numara yenidoğan ve 2 numara 210 lu alsam nasıl olur. Tanesi 0.92 kurusa falan geliyor. İyi mi ki? Bir fikir alabilir miyim?
Vala bende bugun markete alısverıse gittim o bile insana ıyı geliyor degısıklıkYaa hava guzelse hic kacirma gerekirse arabayla git güneşte otur, bugun ben öyle yaptım. Bugun Ankarada da hava guzeldi gittim önce Bim ganimetlerjne bi uğradım ilk önce ordan sakin bir parka gittik oturdum güneşte uzun uzun. Öyle cok özlemişim ki güneşi.
Senin bebislerin gelmesine de cok az kaldi bebisleri alip gelirsin parkaheyecan doruktadir senin
Başınız saolsun canım ara ara bel ağrı si oluo bende magnezyum iciomusun bende gittiifmde solucem kuzumCanım bu ara cenazemiz vardı girip çıkıyordum üstten bakıyordum birde çok rahatsızım bu ara belim ve kuyruk sokumum çok kötü ağrıyordu. Dinlendim ağırlıklı olarak sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Ohh şükür kuzum güzelce dinlen aferin oglusa korkutuolar ama vaktinde gelsin hepsi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah senin şekerin sınırda mi çıkmıştı başta evde felan kontrol ettirmiodu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum bol bol dinlen kuzum bebiş gelince dinlenemicen sağlıkla gelsin oglusHayırlı geceler Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar
Çok şükür biz akşam taburcu olduk sonuçlarım temiz çıktı bundan sonra perinatoloji takip edecek evde diyete devam kontrole kadar hergun şeker tansiyon ölçümüne devam
hastaneye inşallah bundan sonra sadece doğum için gidip yatarım vakti ile sağlıkla doğsun yavrularımız
Canım başınız sağ olsun..Canım bu ara cenazemiz vardı girip çıkıyordum üstten bakıyordum birde çok rahatsızım bu ara belim ve kuyruk sokumum çok kötü ağrıyordu. Dinlendim ağırlıklı olarak sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Çok şükür balım çok sevindim. İnşallah sağlıkla tamamlasın bebiş gününüHayırlı geceler Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar
Çok şükür biz akşam taburcu olduk sonuçlarım temiz çıktı bundan sonra perinatoloji takip edecek evde diyete devam kontrole kadar hergun şeker tansiyon ölçümüne devam
hastaneye inşallah bundan sonra sadece doğum için gidip yatarım vakti ile sağlıkla doğsun yavrularımız
Sağol canım magnezyumu ben 1 aydır kullanıyorum canım bazen günde 2 tane alıyorum tel bel ağırısını idare ediyor insan benim kuyruğum çok ağrıyor canım bakalım az kaldı artık doğuma kadar sabredecezBaşınız saolsun canım ara ara bel ağrı si oluo bende magnezyum iciomusun bende gittiifmde solucem kuzum
Canım çok geçmiş olsun bende bugün gördüm durumunu daha iyisindir inşallah Allahın izniyle baya geldin canım son 5-6 hafta dayansın küçük beyimiz sağlıkla gelsin inşalahHayırlı geceler Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar
Çok sağol canımCanım başınız sağ olsun..
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar
Doktora sordun mu peki canım çaresi yok galiba ya dimi. Bende sürekli dinlenerek iş yapıyorum. Hatta ütü işini 30 dan önce bitirmeyi planlıyorum. Ütü de zor yaSağol canım magnezyumu ben 1 aydır kullanıyorum canım bazen günde 2 tane alıyorum tel bel ağırısını idare ediyor insan benim kuyruğum çok ağrıyor canım bakalım az kaldı artık doğuma kadar sabredecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?