• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ohh şükür kuzum güzelce dinlen aferin oglusa korkutuolar ama vaktinde gelsin hepsi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah senin şekerin sınırda mi çıkmıştı başta evde felan kontrol ettirmiodu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum bol bol dinlen kuzum bebiş gelince dinlenemicen sağlıkla gelsin oglus🥰🥰
Aynen çok korktum o gün erken alacaklar diye 😔 çok şükür geçti o günler vakti ile sağlıkla gelsinler 🤲 evet canım sınırda evde takip yapmıyordum diyet vermişlerdi sadece şimdi takip yapıcam şekerde sıkıntı yok hastane de hep iyi çıktı ama işte tedbir amaçlı ogluş sağlıkla gelsinde ben dinlenmiyim teyzesi🥰🥰
Çok şükür balım çok sevindim. İnşallah sağlıkla tamamlasın bebiş gününü🤗🤗
Aminn inşallah canım teşekkür ederim ❤️
Canım çok geçmiş olsun bende bugün gördüm durumunu daha iyisindir inşallah Allahın izniyle baya geldin canım son 5-6 hafta dayansın küçük beyimiz sağlıkla gelsin inşalah
Çok sağol canım cok şükür daha iyiyim Amin inşallah 🤲💕 sizinde başınız sağ olsun canım
Hayırlı geceler canım
Çok geçmiş olsun dinlenip daha da dikkat edersin hayırlısıyla vaktinde gelsin bebeklerimiz🤲
Teşekkür ederim canım aynen bundan sonra dinlenme Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🥰
Hepinizden Allah razı olsun teyzeleri benden size tekrar söylüyorum belki ama en güzel tavsiye sakın stres yapmayın Rabbim herseyin en iyisini biliyor 🌹🌹

Kızlar günaydın koca kış grip olmayan ben dün kaptım şifayı boğazım ağrısından nefes alamadım şimdide baya ateş var gibi grip oldum ahh kaptım hastanelerde hastalık çorba içcem iyi gelsin yutkunamiorum bile havada nasi güzel 😌

Kızlar günaydın koca kış grip olmayan ben dün kaptım şifayı boğazım ağrısından nefes alamadım şimdide baya ateş var gibi grip oldum ahh kaptım hastanelerde hastalık çorba içcem iyi gelsin yutkunamiorum bile havada nasi güzel 😌
Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin limonda sık içine mis gibi dikkat et bol sıvı tüket 🌹

Gecende benım acır gıbı oldu canım Vala insan korkuyor dikkat et bende hep limonlu corba ıctım bide pekmez yedım oyle cok acımadan gectı sende hemen o tarz seyler ye bı an once gecer ınsallah🙂

Gecende benım acır gıbı oldu canım Vala insan korkuyor dikkat et bende hep limonlu corba ıctım bide pekmez yedım oyle cok acımadan gectı sende hemen o tarz seyler ye bı an once gecer ınsallah🙂
İşte tam hastalık havası portakal felan yicem evet pekmezde yiyim o kadar soğuklarda olmadım koruyalım kendimizi saol canım

Akşam yatarken parol iç canım ateşin çıkmasın hemde güzelce terle. Zencefilli ballı limonlu ılık su boğaz ağrısına çok iyi geliyor. Bende geçen hafif gıcıjladı boğazım içtim ertesi gün geçmişti aklında bulunsun

Akşam yatarken parol iç canım ateşin çıkmasın hemde güzelce terle. Zencefilli ballı limonlu ılık su boğaz ağrısına çok iyi geliyor. Bende geçen hafif gıcıjladı boğazım içtim ertesi gün geçmişti aklında bulunsun
Yapaim canım nasi becerdim bu havada herkes dikkat etsin valla bizim bağışıklık düşük hemen hasta oldum kışın olmadım böle 😊

Doktora sordun mu peki canım çaresi yok galiba ya dimi. Bende sürekli dinlenerek iş yapıyorum. Hatta ütü işini 30 dan önce bitirmeyi planlıyorum. Ütü de zor ya
Ah canım 3 doktorda sordum düşürmüş olabilirsin diyor ağrıdığında yürümek iyi geliyorda yürümelisin uzanmak iyi geliyorda uzanmalısın dedi doktorum az kaldı canım idare edecez

Back