• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bu arada sol göğüs altında bir uyuşma oluyor ya. Özellikle eğildiğim zaman falan. Magnezyum başladık günlük maden suyu da içiyorum ama orası geçmedi. Bebiş büyüdükçe baskı yapıyor belli ama huzursuz oluyorum. Sizde yaşayan var mı

Canım benim zaten kızlardan biri hep alt taraftaydı dıgerı ustunde alttaki cok hareket etmiyor ama ettıgı zaman da bıldıgım rahimde sanki oyle bı acıyla donuyor baskı cok yapıyor bıde eli kolu sanki cok altta gıbı hep bastan beri oyleydı benim sakın alttaki zaten benim usttekı zaten sureklı kıpır kıpır hele bide bu aralar hepten durmuyor yerınde 😬 borek arıların olması normal canım bebekler yer bulamıyor benımkıler de oyle sanki tum organlarıma bastırıyorlar ıcersı ıyıce dar gelmeye basladı artık ultroson cihazında goremıyoruz bile butun halde gecen nts ye bagladım birinin kalp atısını bulup taktı dıgerını bulamadık doktor bile artık dıyor biri yuzunu gostermez dıgerı kalbini dinlemez ne cektırdınız bana dıyor🤣🤣 Vala benim zaman daralıyor ıyıcee dua edin bana 🥰🥰

Vala kızlar ben zonguldaktan yazıyorum bende eger sehır konusulduysa kaçırmış olabilirim ılk defa bende gorup yazıyorum 😬 Vala burda 2 3 gundur hava cok guzel ben iyiyken hava yagmurluydu sımdı hava guzel ben hareket edemıyorum🤣 1 2 hafta once eşimin beynini yiyordum evde cok sıkıldım deniz kenarına gidelim falan hep yagmurlu sımdı hava cok guzel hadi gidelim diyor yok diyorum evde adım zor atıyorum🤣🤣 gene mahallede park falan var bizim dun cıktım oyle hava almak ıcın oturdum orda da geldım🤣🤣
Yaa hava guzelse hic kacirma gerekirse arabayla git güneşte otur, bugun ben öyle yaptım. Bugun Ankarada da hava guzeldi gittim önce Bim ganimetlerjne bi uğradım ilk önce ordan sakin bir parka gittik oturdum güneşte uzun uzun. Öyle cok özlemişim ki güneşi.
Senin bebislerin gelmesine de cok az kaldi bebisleri alip gelirsin parka 😍😍 heyecan doruktadir senin

Canımm bu kadar panik yapmaaa dicem de işte söz geçmez ki anlayabiliyorum da.
Yaa hareketlere alışınca bir kaç saat hareket hissetmesek korkuyoruz.
Ama lütfen kötü düşünme olumsuz düşünme. Bak çok az kaldı artık. Ne durumlardan geçtik burada hep beraber. Şimdi ie haftalarımız ne kadar da ilerledi. Daha düne kadar düşük riski diyorduk sonra cinsiyet dedik sonra alışveriş dedik. Şimdi nts diyoruz. Bu zaman kadar sağ salim geldik Allahın izni ile doğuma kadar da gideceğiz. Bizim bebeklerimiz çokk güçlü neden çünkü anneleri çokk güçlü 😇💕
O kadar güzel soledinki canım ama dün de az oynadı bugünde belli belirsiz olunca çok korktum nefes alamadım 😔 bide dört gün sonra kendi doktoruma gitcem ama onu bile bekleyemedim işte aslında engel olmalıyız en ufak streste tansiyon yükselio bugün benim tansiyonumdan nabzimdan çok korktular acilde ama dediğin gibi bebelrimizde güçlü inşallah sağlıkla kucağımıza alcaz gülerek hatirlicaz konuscaz bunları az kaldı 🥰🥰

Evet mantıken de diyorum organlar kim bilir nerelere savruldu. Baskı yapması normal diyorum ama işte deneyimsiz olunca nokuyor içeride diye merak ediyorum.
Senin çok az kaldı ben de çok heyecanlıyım valla senin için. Aman herşeyi haber ver bak. Ben seni takipteyim. 😁
Bir de birşey sorucam. Bez almak istiyorum. Trendyoldan güzel indirim buldum. Sleppy 210 lı 1 numara yenidoğan ve 2 numara 210 lu alsam nasıl olur. Tanesi 0.92 kurusa falan geliyor. İyi mi ki? Bir fikir alabilir miyim?
Canım bez işi tamamen şans ama fiyatı uygunmuş cidden. Ben birer paket 1 ve 2 numara baby turco alacağım. Önce baby turco deneyeceğim umarım pişik falan yapmaz da devam ederim. Çünkü fiyat olarak uyguna geliyor

Kızlar bu arada sol göğüs altında bir uyuşma oluyor ya. Özellikle eğildiğim zaman falan. Magnezyum başladık günlük maden suyu da içiyorum ama orası geçmedi. Bebiş büyüdükçe baskı yapıyor belli ama huzursuz oluyorum. Sizde yaşayan var mı
Canım bebektendir. Benim de sağ göğüs tarafıma çok baskı yapıyor. Meğer birisi sırtını dayamış. Bir de sol bacak eklemime doğru yürüdükçe bir ağrı giriyor. O da diğerinin kafasindanmis.O kadar ilginç pozisyonlarda duruyorlar ki gerçekten komik yani.😄

Canım bebektendir. Benim de sağ göğüs tarafıma çok baskı yapıyor. Meğer birisi sırtını dayamış. Bir de sol bacak eklemime doğru yürüdükçe bir ağrı giriyor. O da diğerinin kafasindanmis.O kadar ilginç pozisyonlarda duruyorlar ki gerçekten komik yani.😄
Hey Allahm ya yerim ben onların pozisyonunu🤭
Geçenlerde insta da bir videoya denk geldim. İkiz çocuklardan biri eski ultrason resmini bulmuş. Başlamış ağlamaya🤣 kardeşi neden oradaymış da vay efendim bu anne karnında çok sıkılmış. Neden tek değilmiş🤣 kardeşi onu sıkıştırmış orada🤭 ya o kadar tatlıydı ki. Sizinde ileride anlatacağınız komik anılarınız olacak inşallah şimdiden başladı o anılar 🤭😍😍

Hey Allahm ya yerim ben onların pozisyonunu🤭
Geçenlerde insta da bir videoya denk geldim. İkiz çocuklardan biri eski ultrason resmini bulmuş. Başlamış ağlamaya🤣 kardeşi neden oradaymış da vay efendim bu anne karnında çok sıkılmış. Neden tek değilmiş🤣 kardeşi onu sıkıştırmış orada🤭 ya o kadar tatlıydı ki. Sizinde ileride anlatacağınız komik anılarınız olacak inşallah şimdiden başladı o anılar 🤭😍😍
Cidden çok komikmiş😂😂 Kesin bizimkiler de öyle konuşur çünkü gerçekten pozisyonları çok değişik

Canım bez işi tamamen şans ama fiyatı uygunmuş cidden. Ben birer paket 1 ve 2 numara baby turco alacağım. Önce baby turco deneyeceğim umarım pişik falan yapmaz da devam ederim. Çünkü fiyat olarak uyguna geliyor
Hani şey duymuştum 1 numara çok iş görmüyor falan gibi. Ama bizim bebişler minnak olacakları için olur diye düşündüm. Bende başka almam herhalde. Denerim baktım memnunum sonrası için indirim kovalarım artık ☺️

O kadar güzel soledinki canım ama dün de az oynadı bugünde belli belirsiz olunca çok korktum nefes alamadım 😔 bide dört gün sonra kendi doktoruma gitcem ama onu bile bekleyemedim işte aslında engel olmalıyız en ufak streste tansiyon yükselio bugün benim tansiyonumdan nabzimdan çok korktular acilde ama dediğin gibi bebelrimizde güçlü inşallah sağlıkla kucağımıza alcaz gülerek hatirlicaz konuscaz bunları az kaldı 🥰🥰
Benimde 3 hafta önce falan böyle hareket hissetmedim. Kafaya taktım.. Sanki o hissetmediğim 1 gün 10 gün gibi geldi bana. Böbreğimde ağrıyordu mana ile acile gidip baktırmıştım ☺️ kalp seslerini dinleyince kuş gibi çıktım hastaneden.
Çok iyi anlıyorum. Bizimkiler normal gebelik değil. Kimse anlayamaz bizi. Ne süreçler den yılmadan sabırla geçtik. Çok normal bu korkular.
Kork ama sakın panik yapma. Kendini yönet bu konuda sana tavsiyem.

Kızlar sleppy 210 lu yeni doğan 1 numara ve 210 lu 2 numara alıyorum. Uygun mudur? 😁
Bence iyi kuzum . Bebisler zaten küçük olacak tek bebege göre. Bende böyle alirim muhtemelen. Çılgin alışverişe basladim bende.
Ama genelde küçük denemelik alın bebege iyi gelirse çoklu paket al diyorlar bana hep. O yuzdrn alamadim bi türlü.

Back