- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.106
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.721
İnşallah inşallah canım oda normal çıkarsa taburcu mu olacaksın. Ya kusura bakma şu sıralar kafam yerinde değil ben günü birlik yatıp eve geçtin sandım. O yüzden dün dedim eşyalarla oyalan kafanı dağıtmaya çalış diyeİnşallah yolundadır
Benim yattığım kat perinatoliji yatış burda rahat 10 oda dolu bu senenin bebişleri biraz aceleci galiba kiminin suyu gelmis kimin sancı kimi kanama benim gibi şeker tansiyondan yatan 4 kadın var.
Canlar valla dikkat edin şekere tansiyona yediklerinize ağır işler yapmayın sakın bu zamana kadar geldik çok şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almakda nasip olur inşallah
Benim bugün sabahki kontrollerim de iyi çok şükür sabah nstye bağlandım oğluşumun kalp atışını dinledik maşallah 2 gündür zaten tekmeleri dışarıdan da belli oluyor
24 saatlik idrar tahlil sonucum da iyi çıkar inşallah dua edin
İnşallah sağ salim evinize geçersiniz kuzum. Minik paşamda anne karnında sağlıkla tamamlasın günlerini. Mübarek Cuma günü Ramazan arefesi Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın hepimizin evladı sağlıkla günlerinin tamamlayıp sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah