Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah inşallah canım oda normal çıkarsa taburcu mu olacaksın. Ya kusura bakma şu sıralar kafam yerinde değil ben günü birlik yatıp eve geçtin sandım. O yüzden dün dedim eşyalarla oyalan kafanı dağıtmaya çalış diye
İnşallah sağ salim evinize geçersiniz kuzum. Minik paşamda anne karnında sağlıkla tamamlasın günlerini. Mübarek Cuma günü Ramazan arefesi Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın hepimizin evladı sağlıkla günlerinin tamamlayıp sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah

Gercekten bu sene erken doğum yapanda çok var cok duyduk rabbim sağlıkla vakti saati geldiğinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Ne zaman çıkış yapacaklar belli mi yoksa kalacakmısin hastanede
Evet canım erken doğum yapan çok var Amin inşallah
24 saatlik idrarın sonucunu bekliyoruz temiz çıkarsa büyük ihtimal bugün taburcu olucaz doktor çok şükür nst kan tansiyon şeker iyi dedi
Evet canım büyük ihtimal taburcu olucam.
Sorun değil canım 3. Gün bugün eve gideyim zaten yormadan çanta işini halledicem herseyi hazırlamak en güzeli ne olacağı belli olmuyor sende kafana bişey takma bak Allah korusun sonra benim gibi tansiyon sıkıntı çıkarır.
Amin inşallah bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah

Hadi inşallah canım benim dualarımdasin ❤

Hadi bakalım inşallah canım haberdar et Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin. Güzel olacak inşallah her şey. Biz çok güçlü kadınlarız bebişler de öyle olacak sımsıkı tutunacaklar inşallah

Amin inşallah sağol canım haber veririm

Kızlar ya iki gün öncesine kadar durmayan çocuk şimdi çok cılız bı kaç kere hissettim bu haftalarda böle olurmu dışardan bile hissederken korkmaya başladım çarşamba gidicem hastane ye.

Kızlar ya iki gün öncesine kadar durmayan çocuk şimdi çok cılız bı kaç kere hissettim bu haftalarda böle olurmu dışardan bile hissederken korkmaya başladım çarşamba gidicem hastane ye.
Kuzum bazen hiç belli olmuyor bi gün çok hareketli bi gün çok az hissediyorum bende öyleyim ama günlük hareketlerini takip et hergun muhakkak oynuyor dimi

Kuzum bazen hiç belli olmuyor bi gün çok hareketli bi gün çok az hissediyorum bende öyleyim ama günlük hareketlerini takip et hergun muhakkak oynuyor dimi
Ya bugün anlamadım oynadı gibi ama çok korkmaya başladım acile gitsem bakarlarmi özelde alet yok diolardi devlete gidicem hissettmiorum desem bakarlarmi dünde çok az hissettim çok korktum ondan

Ya bugün anlamadım oynadı gibi ama çok korkmaya başladım acile gitsem bakarlarmi özelde alet yok diolardi devlete gidicem hissettmiorum desem bakarlarmi dünde çok az hissettim çok korktum ondan
Canım kafanda kalacağına git bir baksınlar strese gireceksin bu sefer

Canım kafanda kalacağına git bir baksınlar strese gireceksin bu sefer
Evet kuzum gitcem şimdi burası küçük Manisa ilçesinde özel Ler acilde bakmio ondan devlette bakarlar insallah ah kuzum bu bebeler doğsun hele her saniyemiz stres valla başından beri yüreğimiz ağzımızda Allah'ım mübarek günler hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım

Amin inşallah kuzum tatlı bisey yiyip uzandın mi öyle oluncada oynuyorlar benimki sırt üstü yatınca da oynuyor bakıyorum gün içinde hareketsiz sırt üstü uzanıyorum vuruyor hemen doğsunlar totolarını ısırıcaz

Canım belli olmuyor bazı günler canımıza okuyorlar bazen de öyle normal vuruşları oluyor. Ama nefesin dediği gibi sırt üstü uzanınca belli oluyor bide sola dön. Tatlı ye stres yapmamaya çalış. Geçen benimkide öyle oldu öğlene kadar sesi çıkmadı korktum dürtüyorun ses yok mıncırıyorum ses yok. En son stetoskop buldum onunla kalp atışına bakacaktım ucu da soğuk soğuk değince tenime uyandı beyfendi.
Öyle bir şeyler yapmaya çalış yüksek sesle müzik aç ona da tepki verebilir. Ama stres yaptıkça daha çok sessizleşiyorlar maalesef

Biz anneler çok yorulunca da oynamiyorlarmis yada biz anlamıyoruz
Sol tarafına yat dinlen biraz sırtüstü yatincada oynuyor bi takip et bakalım kendini olmazsa doktora görün böyle daha çok stres yaparsın.
Madem bakmıyorlar az hissediyorum deme gidince 2 gündür hissetmiyorum de ufak yalan söyle o zaman daha dikkatli bakarlar

Ay ben hiç müzik açmadım

Bimden bir şeyler alan oldu mu
Ben bi oyuncak sepeti ile çıngırak aldım. Sepette geniş duruyordu işimi görür dedim ileride daha büyüğünü alırım diye düşündüm

Kızlar valla doğumhane katına soktular acilden girdim devlete tansiyon yuksek nabız yüksek bu sebepten korktular tansiyon hastasimisin dedik yok hergun olcuoyoruz tabi bitaraftan ben ağla ağla ordan gittin doğum katına bebeim hareket edio olur bazen dedi hissedersin ama tabi küçük yalanla iki gün dur az deil hiç hissetmedim dedim şükür ama kalbi ni dinletti başladım ağlamaya baya baktı 890 gram olms paşam ama varya kızlar ahh oluom sandım direk pipisi gösterdi erkek demi dio güleyim die yok gelişimi suyu iyi dedi ama şu varki cidden bak anında tansiyon num tavan yaptı kızlar sakin olmaya çalışmalıyız anlık cikio direk tansiyon hastasimisinjz die ayrı yere alacaklardı ama şükür valla çok korktum

Çok şükür canım benim bak bebiş iyi. Arada yapıyorlar böyle. Dediğin gibi sakin olmak zorundayız hele son aylar tansiyon şeker hepsi çıkabiliyor. Son 3 ay sağ salim geçsin inşallah bu günler

Hadi gözün aydın canım stresten yükseldi tansiyonun demekki çok şükür hersey yolundaymış bi oh çektin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…