• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet kuzum bak almadiysan hindistan cevizi yağı süper bişe hem benimki de organik yarı fiyatına bu dedikleri gibi suruorum direk atleti üstüne hiç bulaşma olmuo tabi inşallah catlamayiz benim hoşuma gitti
Alcam kuzum salı günü inşallah göbekte çatlama yokta 30 dan sonra karın daha da büyüyormuş ya. O yüzden haftaya başlarım bende sürmeye

Alcam kuzum salı günü inşallah göbekte çatlama yokta 30 dan sonra karın daha da büyüyormuş ya. O yüzden haftaya başlarım bende sürmeye
Benim şükür olmadı catlama ama gerilme hissi çok olmuştu bakeim dedim akşamdan koyuyolar bazen karşımda bim yok koymamışlar 🤭🤭 senin yarın alcagin varmı güzel seler var sanki

Hayırlı akşamlar yol arkadaşlarım bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz tansiyonum yüksek çıktı suyumda biraz azalma varmış ama şuan önemli olan tansiyon o yüzden sabah yatışım yapıldı hastaneye takipte olucam bi kaç gün şeker takibide yapılıyor bi risk görülürse sezeryana alacaklar çok şükür tansiyonum iyi çıkıyor şekerim de şimdi tokluk bakıldı oda iyi çıktı dualarınızı esirgemeyin hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma düzene girerse bi sıkıntı olmazsa 37de doğum olabilir bi risk görülürse erken alacaklar dua edin bize teyzeleri❤️
Çok geçmiş olsun canım gözlem altında olmanız daha iyi anlık yüksek çıkabilir tansiyon ayrıca heyacan falanda yaptıysan olumlu düşün bol bol su iç annesi aklına erken doğum düşünceleri sokma benimde bi kere yüksek çıktı ama yatışa gerekli görmediler hepimizin çıkıyor ara kalbini ferah tut 🥰

Çok geçmiş olsun canım gözlem altında olmanız daha iyi anlık yüksek çıkabilir tansiyon ayrıca heyacan falanda yaptıysan olumlu düşün bol bol su iç annesi aklına erken doğum düşünceleri sokma benimde bi kere yüksek çıktı ama yatışa gerekli görmediler hepimizin çıkıyor ara kalbini ferah tut 🥰
Teşekkür ederim canım çok şükür bugün hep iyi çıktı büyük ihtimal heyecandan öyle oldu ama takip altında olmak iyi şekere de bakıyorlar 5 kere nstye bağladılar hayırlısı olsun inşallah 🤲

Benim şükür olmadı catlama ama gerilme hissi çok olmuştu bakeim dedim akşamdan koyuyolar bazen karşımda bim yok koymamışlar 🤭🤭 senin yarın alcagin varmı güzel seler var sanki
Bilmiyorum ki balım pek alacağım yok gibi oyuncaklara bakınırım biraz galiba. Sen alacak mısın

Teşekkür ederim canım çok şükür bugün hep iyi çıktı büyük ihtimal heyecandan öyle oldu ama takip altında olmak iyi şekere de bakıyorlar 5 kere nstye bağladılar hayırlısı olsun inşallah 🤲
İyi maaşallah canım bak stres yapmana gerek yok güzel çıkmış sonuçların nst ye niye bağlıyorlar şimdi ?

Şimdi çok dışarı yürüyüş yap otur parkta güneşlen biraz. Evde kitap okuyup dinleneceğim inşallah bol bol.
Havalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdim

S Simayy67 ya canım son zamanlarda aşırı bir böbrek ağrım oluyor. birde patur putur alt tarafta birşeyler oluyor. sende de varmıydı böyle şeyler.
Canım benim zaten kızlardan biri hep alt taraftaydı dıgerı ustunde alttaki cok hareket etmiyor ama ettıgı zaman da bıldıgım rahimde sanki oyle bı acıyla donuyor baskı cok yapıyor bıde eli kolu sanki cok altta gıbı hep bastan beri oyleydı benim sakın alttaki zaten benim usttekı zaten sureklı kıpır kıpır hele bide bu aralar hepten durmuyor yerınde 😬 borek arıların olması normal canım bebekler yer bulamıyor benımkıler de oyle sanki tum organlarıma bastırıyorlar ıcersı ıyıce dar gelmeye basladı artık ultroson cihazında goremıyoruz bile butun halde gecen nts ye bagladım birinin kalp atısını bulup taktı dıgerını bulamadık doktor bile artık dıyor biri yuzunu gostermez dıgerı kalbini dinlemez ne cektırdınız bana dıyor🤣🤣 Vala benim zaman daralıyor ıyıcee dua edin bana 🥰🥰
Havalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdim
Vala kızlar ben zonguldaktan yazıyorum bende eger sehır konusulduysa kaçırmış olabilirim ılk defa bende gorup yazıyorum 😬 Vala burda 2 3 gundur hava cok guzel ben iyiyken hava yagmurluydu sımdı hava guzel ben hareket edemıyorum🤣 1 2 hafta once eşimin beynini yiyordum evde cok sıkıldım deniz kenarına gidelim falan hep yagmurlu sımdı hava cok guzel hadi gidelim diyor yok diyorum evde adım zor atıyorum🤣🤣 gene mahallede park falan var bizim dun cıktım oyle hava almak ıcın oturdum orda da geldım🤣🤣

Umarım her şey yolundadır😓
İnşallah yolundadır 🤲🤲
Benim yattığım kat perinatoliji yatış burda rahat 10 oda dolu bu senenin bebişleri biraz aceleci galiba kiminin suyu gelmis kimin sancı kimi kanama benim gibi şeker tansiyondan yatan 4 kadın var.
Canlar valla dikkat edin şekere tansiyona yediklerinize ağır işler yapmayın sakın bu zamana kadar geldik çok şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almakda nasip olur inşallah 🤲🤲
Benim bugün sabahki kontrollerim de iyi çok şükür sabah nstye bağlandım oğluşumun kalp atışını dinledik maşallah 2 gündür zaten tekmeleri dışarıdan da belli oluyor 🥰
24 saatlik idrar tahlil sonucum da iyi çıkar inşallah dua edin

İnşallah yolundadır 🤲🤲
Benim yattığım kat perinatoliji yatış burda rahat 10 oda dolu bu senenin bebişleri biraz aceleci galiba kiminin suyu gelmis kimin sancı kimi kanama benim gibi şeker tansiyondan yatan 4 kadın var.
Canlar valla dikkat edin şekere tansiyona yediklerinize ağır işler yapmayın sakın bu zamana kadar geldik çok şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almakda nasip olur inşallah 🤲🤲
Benim bugün sabahki kontrollerim de iyi çok şükür sabah nstye bağlandım oğluşumun kalp atışını dinledik maşallah 2 gündür zaten tekmeleri dışarıdan da belli oluyor 🥰
24 saatlik idrar tahlil sonucum da iyi çıkar inşallah dua edin
Gercekten bu sene erken doğum yapanda çok var cok duyduk rabbim sağlıkla vakti saati geldiğinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Ne zaman çıkış yapacaklar belli mi yoksa kalacakmısin hastanede

Back