- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.106
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.701
Alcam kuzum salı günü inşallah göbekte çatlama yokta 30 dan sonra karın daha da büyüyormuş ya. O yüzden haftaya başlarım bende sürmeyeEvet kuzum bak almadiysan hindistan cevizi yağı süper bişe hem benimki de organik yarı fiyatına bu dedikleri gibi suruorum direk atleti üstüne hiç bulaşma olmuo tabi inşallah catlamayiz benim hoşuma gitti
Benim şükür olmadı catlama ama gerilme hissi çok olmuştu bakeim dedim akşamdan koyuyolar bazen karşımda bim yok koymamışlarAlcam kuzum salı günü inşallah göbekte çatlama yokta 30 dan sonra karın daha da büyüyormuş ya. O yüzden haftaya başlarım bende sürmeye
Çok geçmiş olsun canım gözlem altında olmanız daha iyi anlık yüksek çıkabilir tansiyon ayrıca heyacan falanda yaptıysan olumlu düşün bol bol su iç annesi aklına erken doğum düşünceleri sokma benimde bi kere yüksek çıktı ama yatışa gerekli görmediler hepimizin çıkıyor ara kalbini ferah tutHayırlı akşamlar yol arkadaşlarım bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz tansiyonum yüksek çıktı suyumda biraz azalma varmış ama şuan önemli olan tansiyon o yüzden sabah yatışım yapıldı hastaneye takipte olucam bi kaç gün şeker takibide yapılıyor bi risk görülürse sezeryana alacaklar çok şükür tansiyonum iyi çıkıyor şekerim de şimdi tokluk bakıldı oda iyi çıktı dualarınızı esirgemeyin hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma düzene girerse bi sıkıntı olmazsa 37de doğum olabilir bi risk görülürse erken alacaklar dua edin bize teyzeleri
Teşekkür ederim canım çok şükür bugün hep iyi çıktı büyük ihtimal heyecandan öyle oldu ama takip altında olmak iyi şekere de bakıyorlar 5 kere nstye bağladılar hayırlısı olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım gözlem altında olmanız daha iyi anlık yüksek çıkabilir tansiyon ayrıca heyacan falanda yaptıysan olumlu düşün bol bol su iç annesi aklına erken doğum düşünceleri sokma benimde bi kere yüksek çıktı ama yatışa gerekli görmediler hepimizin çıkıyor ara kalbini ferah tut
Hastanede misin canım halaTeşekkür ederim canım çok şükür bugün hep iyi çıktı büyük ihtimal heyecandan öyle oldu ama takip altında olmak iyi şekere de bakıyorlar 5 kere nstye bağladılar hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyorum ki balım pek alacağım yok gibi oyuncaklara bakınırım biraz galiba. Sen alacak mısınBenim şükür olmadı catlama ama gerilme hissi çok olmuştu bakeim dedim akşamdan koyuyolar bazen karşımda bim yok koymamışlarsenin yarın alcagin varmı güzel seler var sanki
Bnde oyuncaklara bakarım kuzumBilmiyorum ki balım pek alacağım yok gibi oyuncaklara bakınırım biraz galiba. Sen alacak mısın
İyi maaşallah canım bak stres yapmana gerek yok güzel çıkmış sonuçların nst ye niye bağlıyorlar şimdi ?Teşekkür ederim canım çok şükür bugün hep iyi çıktı büyük ihtimal heyecandan öyle oldu ama takip altında olmak iyi şekere de bakıyorlar 5 kere nstye bağladılar hayırlısı olsun inşallah
Ben de merak ettim acaba sancı mı çıkıyor kiİyi maaşallah canım bak stres yapmana gerek yok güzel çıkmış sonuçların nst ye niye bağlıyorlar şimdi ?
Havalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdimŞimdi çok dışarı yürüyüş yap otur parkta güneşlen biraz. Evde kitap okuyup dinleneceğim inşallah bol bol.
İyi maaşallah canım bak stres yapmana gerek yok güzel çıkmış sonuçların nst ye niye bağlıyorlar şimdi ?
Kalp atışını takip etmek için canlar sancım kasılmam yok çok şükürBen de merak ettim acaba sancı mı çıkıyor ki
En son cuma günü girmiş siteyeMinikimm canım senden ses çıkmadı bebiş nasıl her şey yolunda mı
Çok şükür canim çok şükür ❤Kalp atışını takip etmek için canlar sancım kasılmam yok çok şükür
Canım benim zaten kızlardan biri hep alt taraftaydı dıgerı ustunde alttaki cok hareket etmiyor ama ettıgı zaman da bıldıgım rahimde sanki oyle bı acıyla donuyor baskı cok yapıyor bıde eli kolu sanki cok altta gıbı hep bastan beri oyleydı benim sakın alttaki zaten benim usttekı zaten sureklı kıpır kıpır hele bide bu aralar hepten durmuyor yerınde
Vala kızlar ben zonguldaktan yazıyorum bende eger sehır konusulduysa kaçırmış olabilirim ılk defa bende gorup yazıyorumHavalar biraz daha duzelse mükemmel olacak . Ankara biraz soguk daha park olayini denedikte :)) 1-2 hafta sonra güzel olur. Kizlar kimler hangi sehirlerden? Konuştuk mu hiç ben mi kacirdim
Umarım her şey yolundadırEn son cuma günü girmiş siteye
İnşallah yolundadırUmarım her şey yolundadır
İnşallah cnm İnşallahUmarım her şey yolundadır
Gercekten bu sene erken doğum yapanda çok var cok duyduk rabbim sağlıkla vakti saati geldiğinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallahİnşallah yolundadır
Benim yattığım kat perinatoliji yatış burda rahat 10 oda dolu bu senenin bebişleri biraz aceleci galiba kiminin suyu gelmis kimin sancı kimi kanama benim gibi şeker tansiyondan yatan 4 kadın var.
Canlar valla dikkat edin şekere tansiyona yediklerinize ağır işler yapmayın sakın bu zamana kadar geldik çok şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almakda nasip olur inşallah
Benim bugün sabahki kontrollerim de iyi çok şükür sabah nstye bağlandım oğluşumun kalp atışını dinledik maşallah 2 gündür zaten tekmeleri dışarıdan da belli oluyor
24 saatlik idrar tahlil sonucum da iyi çıkar inşallah dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?