Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Cok sevindim cnm gözün aydın bunuda atlattin

Şükür kuzum gözün aydın iyi sonuç hemen çıkmış evet o günler de heycanli olcak inşallah darısı bizim şeker yuklememize en güzeli elmalı sanırım seçme hakkı verirlerse onu isterim

Hadi gözün aydın canım

Benimde son 5 gün inşallah ondan sonra istirahate geçeceğim artik :)) her gören daha doğurmadın mi diyor ikiz olduğunu bilmeyenler.
Bende en fazla 10 dk ayakta durabiliyorum canim sonra basliyor kasıkta baskilar :) bebisler iyi olsunda gerekirse kalkmayiz. Kalan alisverisi online yapacağım artik seninde boy kisa mi benim gibi:) kisa olanlarda göbek daha çabuk çıkıyor

Hadi hayırlısıyla az kalmış canim. Hastanede göbek kıyaslaması yapıyorum. Benim göbek 30 haftaya denk geliyor Boyum 1.63 uzun değilim yani.

Hadi hayırlısıyla az kalmış canim. Hastanede göbek kıyaslaması yapıyorum. Benim göbek 30 haftaya denk geliyor Boyum 1.63 uzun değilim yani.
benimde 160 cm . Bi 30 haftalikta ben göbek vardır. Hayirlisiyla hepimiz bi sag salim kucağımıza alsak inşallah kuzucuklari

Çok şükür canım bunuda atlamışsın

Nefes0858 kız bize e bebekten mesaj gelmiyor mu. Ben kociyi de üye yaptım ona kesin gelir mesaj. Çünkü kayıt olurken SMS ile bilgilendirme istiyorum kısmını özellikle işaretledim.
Bu indırım kuponu seysı bana da hıc gelmedi o kadar alısverıs yaptık ordan anca fatura mesajı geliyor o kadar

Bende 4-5 kilo aldım canım. Kolum bacağım ince benimde. Tabi yanlar yayıldı. Göbek benimde aslında büyük ama iyi kamufle ediyorum belkide

Ya ben hiç genislemiyorum bildiğin öne doğru gidiyorum. Gobek bayağı gerildi. Az yanlara da gitse hiç fena olmaz yani
Yani canım benim sanki yayılıyor ya. Birde çok sağ üst boşluğum çok ağrıyor. Böbrek sanırım yine. Geçen gittik doktora böbreğe baskı yapıyor bebekler ddi ama yoktur birşey inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…