- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.561
Cok sevindim cnm gözün aydın bunuda atlattinBende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Aslında istemiyordum ama doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın. Elmalı soda gibi birşey. Mor kutuda. Öyle şekerli de değildi. Sonuçta 1 saate çıkmıştı. 112 çıktı normal. Bunu da atlattık şimdi nstli günleri beklemeye....
Şükür kuzum gözün aydın iyi sonuç hemen çıkmış evet o günler de heycanli olcak inşallahBende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Aslında istemiyordum ama doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın. Elmalı soda gibi birşey. Mor kutuda. Öyle şekerli de değildi. Sonuçta 1 saate çıkmıştı. 112 çıktı normal. Bunu da atlattık şimdi nstli günleri beklemeye....
Hepimizi yaktı bu reklamlarAyyy benimde canım istedi reklamlarda görmüştüm
Her markette varmidır acaba
Hadi gözün aydın canımBende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Aslında istemiyordum ama doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın. Elmalı soda gibi birşey. Mor kutuda. Öyle şekerli de değildi. Sonuçta 1 saate çıkmıştı. 112 çıktı normal. Bunu da atlattık şimdi nstli günleri beklemeye....
Aynen migrosa bakayimHepimizi yaktı bu reklamlarmigrosa bak canım orası garantidir
Benimde son 5 gün inşallah ondan sonra istirahate geçeceğim artik :)) her gören daha doğurmadın mi diyor ikiz olduğunu bilmeyenler.Ay benim son iki hafta o kadar gözümde büyüdü ki gittim rapor aldım. Dün de idari izin raporumu hallettim. Benim için calisma defteri birkaç yıl kapandıDarısı sana ve ozn_srk ye . Bana da 20 dk'dan fazla ayakta kalma dedi canim. Ve gerçekten benim göbeğim de çok büyüdü. Sanki 8-9 aylık gibiyim.
Hadi hayırlısıyla az kalmış canim. Hastanede göbek kıyaslaması yapıyorum. Benim göbek 30 haftaya denk geliyorBenimde son 5 gün inşallah ondan sonra istirahate geçeceğim artik :)) her gören daha doğurmadın mi diyor ikiz olduğunu bilmeyenler.
Bende en fazla 10 dk ayakta durabiliyorum canim sonra basliyor kasıkta baskilar :) bebisler iyi olsunda gerekirse kalkmayiz. Kalan alisverisi online yapacağım artikseninde boy kisa mi benim gibi:) kisa olanlarda göbek daha çabuk çıkıyor
Hadi hayırlısıyla az kalmış canim. Hastanede göbek kıyaslaması yapıyorum. Benim göbek 30 haftaya denk geliyorBoyum 1.63 uzun değilim yani.
İnşallah canım. Onlar sağlıklı olsun da biz dayanırızbenimde 160 cm . Bi 30 haftalikta ben göbek vardır. Hayirlisiyla hepimiz bi sag salim kucağımıza alsak inşallah kuzucuklari
Çok şükür canım bunuda atlamışsınBende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Aslında istemiyordum ama doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın. Elmalı soda gibi birşey. Mor kutuda. Öyle şekerli de değildi. Sonuçta 1 saate çıkmıştı. 112 çıktı normal. Bunu da atlattık şimdi nstli günleri beklemeye....
Ben ben
Benimki de gece böyleydi galiba canıma okuduBen benbenim bebem sabah boleydi minnakim
Aynen balım. Bari dünyaya gelince acısalar halimize
Yeterki oğluş içeride rahat olsun
İnşallah kuzum ilk zamanlar acısalar yeterAynen balım. Bari dünyaya gelince acısalar halimize
Bu indırım kuponu seysı bana da hıc gelmedi o kadar alısverıs yaptık ordan anca fatura mesajı geliyor o kadarNefes0858 kız bize e bebekten mesaj gelmiyor mu. Ben kociyi de üye yaptım ona kesin gelir mesaj. Çünkü kayıt olurken SMS ile bilgilendirme istiyorum kısmını özellikle işaretledim.
Bende 4-5 kilo aldım canım. Kolum bacağım ince benimde. Tabi yanlar yayıldı. Göbek benimde aslında büyük ama iyi kamufle ediyorum belkideKaç kilo aldın canım? Ben 4-5 kilo falan aldım. Arkamdan baksan asla hamile demezsin ama göbek fazlasıyla büyüdü. Bir de vücut yapısıyla da alakalı. Mesela keşke benim karnım da biraz yayvan olsa daha orantılı olsa diyorum
Yani canım benim sanki yayılıyor ya. Birde çok sağ üst boşluğum çok ağrıyor. Böbrek sanırım yine. Geçen gittik doktora böbreğe baskı yapıyor bebekler ddi ama yoktur birşey inşallahYa ben hiç genislemiyorum bildiğin öne doğru gidiyorum. Gobek bayağı gerildi. Az yanlara da gitse hiç fena olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?