• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Şu son sözünden sonra benim göz yaşları pıt pıt 💙💕💕 paşamız ve prenseslerimiz bizim bayram şekerlerimiz 🥰🥰 hayırlısı ile paşamızda hastaneden taburcu olup annesine babasına kavuşur inşallah 🤲🤲 bizimkilerde supriz yapıp bayrama geliyormuş 🤭😂😂
Seker almak ıcın gelırlermıs 🙈 sağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler 🥰
Hamdolsun canim Rabbim hepimizin evladını korusun sağlıkla kavusmamizi nasip etsin hep duamdasiniz ❤️
Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir 🥰
Evet canım çok şükür ödem falan da olmadı bende
Tabi olur mu daha bilmiyorum.
Birde kilo alırmıyım ki bu haftalardan sonra ben toplam 4 - 5 kilo aldım.
Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heralde 😬 koca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde 🤣

Aynen canım bende öyle yapıyordum 11 gibi demiri alıyordum. O düzene devam edeyim o zaman
Canım oskaparı koldan yapsın eşin o daha rahat. Bizim ilk acemiliğe denk geldi ama sonra eşimin eli alıştı baya rahat oldu. Göbiş zor olur

Maşallah maşallah canım bayram şekerleri ya 🥰🥰 inan senin listeyi valizi gördükten sonra aha dedim doğuma yaklaşmışız🤭 bende 3-4 haftaya 30 oluyorum. O zaman yıkama işlemlerine başlayacağım inşallah 😍 😍

Gözün aydın canım onu da atlattın hadi bakalım darısı bize 😍😍
En son gittiğimde sordum başka yerden yapaim mi die devam bidaha geldiğinde duruma göre bırakırız dedi ondan kuzum bakalım inşallah bırakır 🙂

Seker almak ıcın gelırlermıs 🙈 sağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler 🥰

Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir 🥰

Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heralde 😬 koca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde 🤣
Gelsinler Gelsinler ben onlara baklava sarma yaparım 🤭😂😂 Rabbim hepsine sağlık versin korusun kuzularımızı

En son gittiğimde sordum başka yerden yapaim mi die devam bidaha geldiğinde duruma göre bırakırız dedi ondan kuzum bakalım inşallah bırakır 🙂
Hee o zaman bıraktırır belki bu gidişinde hadi bakalım 😍
Baklava dedin yeni bi çikolata çıkmış baklava tadında bak canım istedi normalde tatlı yemem😂😂
Off onu efsane yapmışlar ya 😬 bende reklamda görünce dayanamayıp istedim eşimden🙈
Canım ben beyaz sirke ile silmeyi düşünüyorum oyuncak işine daha girmedik 🤭
Aa evet bak oda mantıklı dur diğer gruba yazayım bakalım tecrübeli anneler ne ile temizlemiş

Hee o zaman bıraktırır belki bu gidişinde hadi bakalım 😍

Off onu efsane yapmışlar ya 😬 bende reklamda görünce dayanamayıp istedim eşimden🙈

Aa evet bak oda mantıklı dur diğer gruba yazayım bakalım tecrübeli anneler ne ile temizlemiş
Bana doktor canın isterse bitter ye dedi onuda hiç sevmiyorum baklavalıda gözüm var kaçamak yaparım zaten şeker yok ama tedbir işte 🤭🤭

Kurabiyem yada oyuncakları emzik biberon deterjanı almadınmi onlarla yikayabilirsin silinebilicekler içinde beyaz sirke olabilir
Biberon temizleyicisi almadım ama listeye ekledim kuzum. Ağzına alabileceği oyuncakları onunla temizlemek mantıklı aslında 😍

Bana doktor canın isterse bitter ye dedi onuda hiç sevmiyorum baklavalıda gözüm var kaçamak yaparım zaten şeker yok ama tedbir işte 🤭🤭
Aynen şeker testini geçtin arada kaçamak yap🤫🤫 zalımlar ya reklam yaparken insan hamileleri de düşünür 🤣🤣🤪

😆😆Aynen ya. Valla genişliyorum her gün yani bana öyle geliyor. Ama bana çok Göbeğin çıkmamış diyorlar. Bence bayağı da var yani

Biberon temizleyicisi almadım ama listeye ekledim kuzum. Ağzına alabileceği oyuncakları onunla temizlemek mantıklı aslında 😍
Bime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircam😁😁 nasi olsa doktor komple yasaklicak tatlıyı bana bari aklımda bişe kalmasın🤭🤭🤭

Puset almistim kuzum zaten. Gardolapta bekarliktan kalma dolabim cocuk odasında duruyordu onu kullanacağım extra alamicam bu donemde. Haftaua izne cikinca banyo malzemeleri, bez islqk mendil bende onlara girisecegim 😊
Bugun kontrole gittik 730 gram olmus kizim , 700 gramda oğlum olmus. Bundan sonra hep istirahat dedi doktor. Hersey yolunda şükür. Yürürken agrim,baskim oluyor cok yürüyemiyorum en fazla 5 dk dedim doktora. Erken doğum olabilir gibi konustu biraaz 🙄 ben hep normal saniyordumm
Dolap varsa hiç gerek yok masrafa aynen.
Maşallah canım. Valla bana 30.haftaya kadar çalışabilirsin diyor hala 🤦‍♀️ ay yok dedim yter artık.
Benim kontrol geçen hafta idi. 25+4 de 900 gram çıktılar benim kızlarımda.
İstirahat demiyor hatta yürüyüş yap diyor bana hep. Yürüyüş çok iyi gelecektir doğumda diyor.
İkiz lerde erken doğum zaten kaçınılmaz. Şuan da bir erken doğum riskin yok dedi hatta son kontrolümde.
Acaba sana genel bir bilgi olarak mı paylaştı erken doğum olabilir gibi diye.

Bime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircam😁😁 nasi olsa doktor komple yasaklicak tatlıyı bana bari aklımda bişe kalmasın🤭🤭🤭
Gördüm balım duruyordu da cif markaya emin olamadım. Unibaby ninki daha doğalmış ondan alacağım
Eşimde petrol mafketinde görmüş 🤭 migrosa baksın genelde migros yeni çıkanları hemen getiriyor

Bayramda zor gibi canım doğum haftasında veriyorum dedi Dr 40 haftayı tamamlicakmisiz eger doğum gercekledmeseydi bayramdan sonra sezeryanla alicakti Dr sağlıklı olsunda napayım bebislerimizde sağlıkla gelsin🥰
Bayramdan sonra olsa idi canım kaçıncı haftada olacaktın canım?

Aynen canım ben ebebek indiriminden uni baby almıştım 4lü
Aynen şeker testini geçtin arada kaçamak yap🤫🤫 zalımlar ya reklam yaparken insan hamileleri de düşünür 🤣🤣🤪
Düşüncesizler teşvik ediyorlar zorla 🤣🤣
Test gününe gelmeden ye aklında kalmasın kuzum 🤭😂😂

Gördüm balım duruyordu da cif markaya emin olamadım. Unibaby ninki daha doğalmış ondan alacağım
Eşimde petrol mafketinde görmüş 🤭 migrosa baksın genelde migros yeni çıkanları hemen getiriyor
Bende uni baby almıştım kuzum .ya sorma baktı sanal markette varmış ah bu tatlı merakım ne olcak benim 🤗🤗 normalde hiç sevmezdim ama sürekli tatlı yemek istiorum 😊😊

Aynen canım ben ebebek indiriminden uni baby almıştım 4lü

Düşüncesizler teşvik ediyorlar zorla 🤣🤣

Test gününe gelmeden ye aklında kalmasın kuzum 🤭😂😂
Evet kuzum aynen öyle yapiorum sonra bida yedirmez hiç olmadı şeker çıkmasa da kilo aldığım için yedirmicek🤭🤭

😆😆Aynen ya. Valla genişliyorum her gün yani bana öyle geliyor. Ama bana çok Göbeğin çıkmamış diyorlar. Bence bayağı da var yani
Valla göbek 30 a kadar bende de çok yoktu ondan sonra çıktı hamile olduğum belli oluyor vücut olarak aynıyım hemen hemen 🤭🤭 göbeğin çıkmamış diyenler seni birde 30da görsün 😊😊

Evet kuzum aynen öyle yapiorum sonra bida yedirmez hiç olmadı şeker çıkmasa da kilo aldığım için yedirmicek🤭🤭
Bitter yine içlerinde en masum yiyebiliyorsan ondan yersin. Allahtan ben tatlıcı değilim onun yerine en güzeli meyve 😊

Back