• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ya kızlar okudum da herles 4 5 kilo almış ben daha 20.haftadyim 7 kilo almışım simdiden 15 haftaya kadar ne yesem çıkardım ona rağmen bu kadar kilo aldım işin tuhaf yanı dr da normal diyo cok olsaydı derdim sana diyetisyen e yollardim diuo ben cok aldım simdiden karnim 7 aylillar gibi

Kızlar fena üşüttüm yarın doktorumla görüşücen ama evde ne yapabilirim şimdi
Üşüme,titreme ,terleme,bacak ağrısı, bulantı var belimde ağrıyor sanki önerisi olan varmı?
Canım çok geçmiş olsun tavuk suyuna çorba sarımsaklı şeyler vitaminli şeyler tüketmeye çalış doktorunla mutlaka görüş sana takviye biseyler önerecektir inşallah çabucak atlatırsın Rabbim şifa versin baktın iyi hissetmiyorsun acile bir git canım

Ya kızlar okudum da herles 4 5 kilo almış ben daha 20.haftadyim 7 kilo almışım simdiden 15 haftaya kadar ne yesem çıkardım ona rağmen bu kadar kilo aldım işin tuhaf yanı dr da normal diyo cok olsaydı derdim sana diyetisyen e yollardim diuo ben cok aldım simdiden karnim 7 aylillar gibi
Kuzum sen ikiz taşıyorsun bence normal doktorun fazla bulsa sana mutlaka söylerdi sen yine dikkat et ekmek hamur işi çok tüketme

Kuzum sen ikiz taşıyorsun bence normal doktorun fazla bulsa sana mutlaka söylerdi sen yine dikkat et ekmek hamur işi çok tüketme
Ekmek cok tuketiuordim ama kolestrol yuksek çıkmış bende o yüzden hamurişi kızartma yasak umarım cok fazla almadan sag salim bu sureci atlatıriz sağlık açısından sıkıntı olmadığı sürece kiloyu cok dert etmiyorum alınır verilir allah başka dert vermesin kuzucuklar dogunca zaten eritecekler bizi😀😀

Yaaa zaman oyle hızlı gecıyor ki insan anlamıyor 🎊 bana cok hızlı gectı sabah diyorum eşime belkü son 3 hafta belki 2 hafta bu sessizliğe diyorum ıyıce uyu 😬 cok garüp geliyor 3 hafta sonra allahım nasip ederse evde olucak lar ne cabuk gectı bu 3 hafta Allah bilir ne kadar hızlı gecer
Yaa 3 haftaaa😍😍 off çok güzel heyecanlar Rabbim sağ salim kavuştursun canım 😍 😍
Bence de kesinlikle bol bol uyu😁 hatta gece gündüz uyu stok yap😁

Bir şey farkettim ki bu grup hafta içi gayet aktif ama hafta sonu sessiz.Kocalari anca yakalıyoruz galiba 😂
Hahah kesinlikle öyle 😅 herifleri bi hafta sonu yakalıyoruz 😁 gerçi bebeler doğunca da hafta sonu daha aktif oluruz belki😁 kocalara atarız bebişleri az kendimize vakit ayıralım deriz😁
Üşüme,titreme ,terleme,bacak ağrısı, bulantı var belimde ağrıyor sanki önerisi olan varmı?
Yaa geçmiş olsun balım. Nefesin dediği gibi bol vitaminli şeyler ye kivi portakal falan. Pekmez içebilirsen aç karnına ve yatarken pekmez iç birazcık. Ihlamur da içebilirsin ama abartma günde bir bardak falan olsun.
Ben arada bir zencefilli ballı limonlu su yapıyordum oda boğaz ağrısına falan çok iyi geliyor

Canım bol meyve, bol su, şöyle karabiberli bir tavuk suyu çorba icebilirsin. Bacak ağrın için de parol alabilirsin. Hiçbir zararı yok.

Aslında 7 kilo ikiz gebelik için çok değilmiş canım. Herkesin bünyesi farklı. Doktorun çok demiyorsa sorun yok. Beyaz ekmek yiyorsan onu tam buğdaya çevirebilirsin. Göbeğe takılma biz ikiz hamileyiz. Atıyorum tek gebenin 700gr taşıdığı yerde biz iki katını taşıyoruz. Normal olarak göbeğimiz daha büyük oluyor

Bizimde kontrolümüz vardı çok şükür bebiş iyi ama benim troid değerlerim yükselmiş canım sıkıldı biraz. Muhtemelen ilacın dozajını yükseltecek doktor. Tureed Tureed canım ihmal etme galiba bu haftalarda değerler değişebiliyor. Ya da ben çok eve kapandım o mu etkiledi bilmiyorum 😒

Bizimde kontrolümüz vardı çok şükür bebiş iyi ama benim troid değerlerim yükselmiş canım sıkıldı biraz. Muhtemelen ilacın dozajını yükseltecek doktor. Tureed Tureed canım ihmal etme galiba bu haftalarda değerler değişebiliyor. Ya da ben çok eve kapandım o mu etkiledi bilmiyorum 😒
Geçen ay yapmıştın demi testini ya ilaç içerken neden yükselio ki bende haftaya gidicem sorarım kuzum e ilaç dozunu artttirlar kapatma kuzum kendini hava güzel artık yürürsün .peki şeker yüklemesi yapildimi kendi doktoruna mi gittin bebis büyümüştür 🥰 ben merak ediom kaç kg oldu nasi gorunuo 🤗🤗

Geçen ay yapmıştın demi testini ya ilaç içerken neden yükselio ki bende haftaya gidicem sorarım kuzum e ilaç dozunu artttirlar kapatma kuzum kendini hava güzel artık yürürsün .peki şeker yüklemesi yapildimi kendi doktoruna mi gittin bebis büyümüştür 🥰 ben merak ediom kaç kg oldu nasi gorunuo 🤗🤗
Büyük ihtimalle stresten arttı canım çünkü çıkamadım havalardan dolayı. Ama inşallah açılıyor artık hava çıkarım inşallah 🤗
Şeker yüklemesi istemedik canım açlık tokluk bakıldı normal çıktı.
Bu arada troid ilacını da yükseltmedi devam edelim dedi aynı dozda. Ben yine 4-5 hafta sonra falan dahiliyeye gider baktırırım

Canım çok şükür gördün minnoşu gözün aydın 😍
Bizde bu aksam görücez nasipse doktorumuz nöbetçiymiş bu gece 🤭
Büyük ihtimal stresten değerlerin farklı çıktı 🤔

Canım çok şükür gördün minnoşu gözün aydın 😍
Bizde bu aksam görücez nasipse doktorumuz nöbetçiymiş bu gece 🤭
Büyük ihtimal stresten değerlerin farklı çıktı 🤔
Yaa akşam da senin görüş günü desene😍😍
Ayy hadi bakalım sende güzel haberler ile gel canım 🥰🥰
Bence de stresten oldu canım daha dikkatli olacağım😬

Back