• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay benim son iki hafta o kadar gözümde büyüdü ki gittim rapor aldım. Dün de idari izin raporumu hallettim. Benim için calisma defteri birkaç yıl kapandı😄 Darısı sana ve ozn_srk ozn_srk ye☺️. Bana da 20 dk'dan fazla ayakta kalma dedi canim. Ve gerçekten benim göbeğim de çok büyüdü. Sanki 8-9 aylık gibiyim.
Bende bir kurtulsam işten banada kapanacak 2 yıl falan. Ama öyle gözümde büyüyor ki benimde. Resmen her gün uyandığım da bugün şu kadar gün kaldı diyorum. Az kaldı benimde 8 Nisan son inşallah. 😇

Her gebelik farklı, hic adet agrisi gibi ağrılarım yok benimde. Ortalama 2000 adım atıyorum bende :) is yerindede pek kalkmamaya çalışıyorum. Önümüzdeki haftada çalışacağım ya öyle gözümde büyüyor ki 1 hafta. Nasil calisicam diyip duruyorum 🙄
Insallah 34. Haftadan sonra doğum yapariz. İkiz zormus kuzum ya. Benim karnim tek gebelikte 9 Aylık gibi 🤭
Yaaa ne bileyim benimde var tabi karnım önden gidiyor bence ama bol şeyler giyiyorum şal falan takıyorum önüme görünmüyor mu ne anlamadım aslında bayağı çıkık yani 🤭
Yaa dimi çok zor son 1 hafta senden 1 hafta sonra da benim İnşallahh yaa.
34 ü görelim İnşallahh 😇

Yaaa ne bileyim benimde var tabi karnım önden gidiyor bence ama bol şeyler giyiyorum şal falan takıyorum önüme görünmüyor mu ne anlamadım aslında bayağı çıkık yani 🤭
Yaa dimi çok zor son 1 hafta senden 1 hafta sonra da benim İnşallahh yaa.
34 ü görelim İnşallahh 😇
Boyun uzunsa cok görünmüyor göbek, ben kısa olunca top gibi oldum 😂 az daha sıkalım dişimizi sonra dinlenicez inşallah bol bol

Kızlar şu adamın attığı linkte üçlü takımlar var fiyatları uygun
Ben aldım iki tane 🤭 ikinci ürüne yüzde 8 indirim var bide
Yalnız kızlara daha çok çeşit var 😁

Nefes0858 Nefes0858 kız bize e bebekten mesaj gelmiyor mu. Ben kociyi de üye yaptım 🤣🤣 ona kesin gelir mesaj. Çünkü kayıt olurken SMS ile bilgilendirme istiyorum kısmını özellikle işaretledim.
Benim eşimin kayıtlı zaten canım bütün bildirimlerde açık yine gelmiyor gelmesin zaten alacak bişey kalmadı 🤣🤣🤣 boykot ediyorum ⛔⛔😂😂

Yani canım benim sanki yayılıyor ya. Birde çok sağ üst boşluğum çok ağrıyor. Böbrek sanırım yine. Geçen gittik doktora böbreğe baskı yapıyor bebekler ddi ama yoktur birşey inşallah
Muhtemelen böbrekte. Benim de bugün sol bacak ekleminde yürürken ağrı var. Bence bebeklerin kolu, bacağı bir yeri baskı yapıyor. Bildiğin kemik ağrısı çünkü. Hayırlısıyla güzel haftalara gidelim hepimiz

Bende bir kurtulsam işten banada kapanacak 2 yıl falan. Ama öyle gözümde büyüyor ki benimde. Resmen her gün uyandığım da bugün şu kadar gün kaldı diyorum. Az kaldı benimde 8 Nisan son inşallah. 😇
Darısı başına canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Son hafta bildiğin sürünerek gittim. Hayırlısıyla az kalmış. Sonra dinlene dinlene evdeki hazırlıkları halledersin 🌸

Bu ne 🤔 ben instagram kullanmıyorum açılmıyor 😬😬😂😂
Ya trendyol da üçlü takımlar falan vardı adamda linki hikayesinde paylaşmış taşıyamadım buraya😅😅 ben aldım dün iki takım 100 TL oldu
İndirimlerde görüşecem sadece 😂😂
Hamile destek yastığı da alayım ondan sonra boykot etmeye devam 🤣🤣🤣
Hahha ben şu yardım bölümü varya oradan ara sıra mesaj atıyorum bana niye kod gelmiyor diye 😅😅
Ama ne cevap veren var ne gören hala direnişteyim😁😁

Günaydınnn 😍😍😍😍
Biz de bugün ikili sayılara düştük :KK49::KK49:
Yaaa zaman oyle hızlı gecıyor ki insan anlamıyor 🎊 bana cok hızlı gectı sabah diyorum eşime belkü son 3 hafta belki 2 hafta bu sessizliğe diyorum ıyıce uyu 😬 cok garüp geliyor 3 hafta sonra allahım nasip ederse evde olucak lar ne cabuk gectı bu 3 hafta Allah bilir ne kadar hızlı gecer

Yaaa zaman oyle hızlı gecıyor ki insan anlamıyor 🎊 bana cok hızlı gectı sabah diyorum eşime belkü son 3 hafta belki 2 hafta bu sessizliğe diyorum ıyıce uyu 😬 cok garüp geliyor 3 hafta sonra allahım nasip ederse evde olucak lar ne cabuk gectı bu 3 hafta Allah bilir ne kadar hızlı gecer
Bende hala inanamıyorum gercekten zaman çok çabuk hızlı geçti 😍

Back