• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla göbek 30 a kadar bende de çok yoktu ondan sonra çıktı hamile olduğum belli oluyor vücut olarak aynıyım hemen hemen 🤭🤭 göbeğin çıkmamış diyenler seni birde 30da görsün 😊😊
7 aylık ikiz deyince aaa diyorlar 😁
Kıyafet bulamıyorum halbuki.
Dur bakalım 30 a az kaldı. Göreceğiz 😁

Bitter yine içlerinde en masum yiyebiliyorsan ondan yersin. Allahtan ben tatlıcı değilim onun yerine en güzeli meyve 😊
Sen başlarda ekşi yedin bide demi yanlis hatirlamiosam ya ben tatlı yedikçe herkes aa demek dorumus hakkı gelir tatlı yedikçe diolar çünkü ben hiç tatlı yemezdim bide ama sen yemiosun bak demekki doru söz deii🤭🤭🤭

Sen başlarda ekşi yedin bide demi yanlis hatirlamiosam ya ben tatlı yedikçe herkes aa demek dorumus hakkı gelir tatlı yedikçe diolar çünkü ben hiç tatlı yemezdim bide ama sen yemiosun bak demekki doru söz deii🤭🤭🤭
Evet canım ben normalde de ekşici ve acıcıyım🤣🤣 o sözler bende hep ters tepti 😂😂😂

Bende normalde hep tatlı yerim ekşi hiç sevmem.canım deli gibi ekşi çekiyor başından beri.meğersem kızmış😁

Dolap varsa hiç gerek yok masrafa aynen.
Maşallah canım. Valla bana 30.haftaya kadar çalışabilirsin diyor hala 🤦‍♀️ ay yok dedim yter artık.
Benim kontrol geçen hafta idi. 25+4 de 900 gram çıktılar benim kızlarımda.
İstirahat demiyor hatta yürüyüş yap diyor bana hep. Yürüyüş çok iyi gelecektir doğumda diyor.
İkiz lerde erken doğum zaten kaçınılmaz. Şuan da bir erken doğum riskin yok dedi hatta son kontrolümde.
Acaba sana genel bir bilgi olarak mı paylaştı erken doğum olabilir gibi diye.
Benim kasıklarimda baski cok oluyor yürüyünce, doktorda olmamasi lazim diyor. Erken dogum riski gözükmüyor ama ne yalan soyliyim 5 dk dan fazla yürüyemiyorum baskidan dolayi.oturup dinlenme ihtiyacı duyuyorum.
Kendimde 160 boyundayim.belkide taşıyamıyorum ne bileyim. 30 u görürsek korkma falan dedi panik oldum biraz.

Bende normalde hep tatlı yerim ekşi hiç sevmem.canım deli gibi ekşi çekiyor başından beri.meğersem kızmış😁
Senle ben uyuyoruz eskilerin sözüne benimde erkek tatlı delisiyim ama ya peki Nefes0858 Nefes0858 onunki tutmuo 🤭🤭 sanırım bebisler sevdikleri tatlara göre yonlendiriolar bebislerimiz şimdiden bizi yönlendirio zamane bebeleri🤗🤗

Benim kasıklarimda baski cok oluyor yürüyünce, doktorda olmamasi lazim diyor. Erken dogum riski gözükmüyor ama ne yalan soyliyim 5 dk dan fazla yürüyemiyorum baskidan dolayi.oturup dinlenme ihtiyacı duyuyorum.
Kendimde 160 boyundayim.belkide taşıyamıyorum ne bileyim. 30 u görürsek korkma falan dedi panik oldum biraz.
Yok yok korkma canım 28. İ geçtik mi bir tık rahatız. 30.u geçince daha da rahatlayacağız inşallah.
Benim akşamları hep bir adet ağrısı gibi oluyor. Ben günlük 4000 adım falan yürümeye çalışıyorum.
Boşver geldik bir şekilde bu haftalara. Yatarız artık 30 dan sonra dinleniriz bol bol.

Yok yok korkma canım 28. İ geçtik mi bir tık rahatız. 30.u geçince daha da rahatlayacağız inşallah.
Benim akşamları hep bir adet ağrısı gibi oluyor. Ben günlük 4000 adım falan yürümeye çalışıyorum.
Boşver geldik bir şekilde bu haftalara. Yatarız artık 30 dan sonra dinleniriz bol bol.
Her gebelik farklı, hic adet agrisi gibi ağrılarım yok benimde. Ortalama 2000 adım atıyorum bende :) is yerindede pek kalkmamaya çalışıyorum. Önümüzdeki haftada çalışacağım ya öyle gözümde büyüyor ki 1 hafta. Nasil calisicam diyip duruyorum 🙄
Insallah 34. Haftadan sonra doğum yapariz. İkiz zormus kuzum ya. Benim karnim tek gebelikte 9 Aylık gibi 🤭

😆😆Aynen ya. Valla genişliyorum her gün yani bana öyle geliyor. Ama bana çok Göbeğin çıkmamış diyorlar. Bence bayağı da var yani
Ya ben hiç genislemiyorum bildiğin öne doğru gidiyorum. Gobek bayağı gerildi. Az yanlara da gitse hiç fena olmaz yani😄

Bime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircam😁😁 nasi olsa doktor komple yasaklicak tatlıyı bana bari aklımda bişe kalmasın🤭🤭🤭
Ben de tam olarak bu mantıkla yiyebildigim kadar yedim bundan sonra biraz daha dikkatli olacağım😄

Her gebelik farklı, hic adet agrisi gibi ağrılarım yok benimde. Ortalama 2000 adım atıyorum bende :) is yerindede pek kalkmamaya çalışıyorum. Önümüzdeki haftada çalışacağım ya öyle gözümde büyüyor ki 1 hafta. Nasil calisicam diyip duruyorum 🙄
Insallah 34. Haftadan sonra doğum yapariz. İkiz zormus kuzum ya. Benim karnim tek gebelikte 9 Aylık gibi 🤭
Ay benim son iki hafta o kadar gözümde büyüdü ki gittim rapor aldım. Dün de idari izin raporumu hallettim. Benim için calisma defteri birkaç yıl kapandı😄 Darısı sana ve ozn_srk ozn_srk ye☺️. Bana da 20 dk'dan fazla ayakta kalma dedi canim. Ve gerçekten benim göbeğim de çok büyüdü. Sanki 8-9 aylık gibiyim.

7 aylık ikiz deyince aaa diyorlar 😁
Kıyafet bulamıyorum halbuki.
Dur bakalım 30 a az kaldı. Göreceğiz 😁
Kaç kilo aldın canım? Ben 4-5 kilo falan aldım. Arkamdan baksan asla hamile demezsin ama göbek fazlasıyla büyüdü. Bir de vücut yapısıyla da alakalı. Mesela keşke benim karnım da biraz yayvan olsa daha orantılı olsa diyorum

Canım ben dependi l aldım bı yerde ölçüleri vardı küçük gibi düşündüm
Ya hadi gözün aydın yinede atlatmissin sen ne kadar kan verdin neyli içtin ayy bizede az kaldı bu şeker yükleme 😁 korku var kan vermede bide bişe solicem benimde genelde haftasına uyumlu üç gün önden gitti oda babaya benzemiş iri olcak dedi eşim uzun şeker felan olsa buda büyük belirti demi kuzum

Bende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Aslında istemiyordum ama doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın. Elmalı soda gibi birşey. Mor kutuda. Öyle şekerli de değildi. Sonuçta 1 saate çıkmıştı. 112 çıktı normal. Bunu da atlattık şimdi nstli günleri beklemeye....

Back